60 perces 4 elem aromaterápiás kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – akár 5 vagy 10 alkalmas bérlet is!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.770 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530

Akció Leírása

Kerülj harmóniába magaddal a Dream Face Stúdió „4 elem” aromaterápiás kezelésével!

  • 1 x 60 perces 4 elem aromaterápiás kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 6.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 5 x 60 perces 4 elem aromaterápiás kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 31.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 23.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 10 x 60 perces 4 elem aromaterápiás kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 59.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 44.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Mindannyian kevert elemekből állunk (tűz, föld, levegő, víz), de hogy az egyes elemek aránya mennyire van túlsúlyban a többi elem rovására, az mindenkinél egyéni. A négy elemnek – függetlenül attól, milyen jegyben születtél – összességében egyensúlyban és harmóniában kell lennie a testi, lelki szellemi egészség elősegítése és fenntartása érdekében. Ha nincs meg az egyensúly, az okozhat diszharmóniát, egy kibillent lelkiállapotot. Ilyenkor sokszor érezheted azt, hogy nem találod a helyed. Attól függően, hogy melyik elem van kibillent állapotban, kell a megfelelő illattal harmonizálni az egyensúlytalanságot.

Például a kibillent, túl sok tűz okozhat magas vérnyomást, dühöt, érzelmi kitöréseket és hisztérikus viselkedést is és még sok mást.  A tűz energia hiánya lehet a szenvedély hiánya is.

A víz elem hiánya nemcsak fáradtságot, hanem kedvtelenséget, motivációhiányt okozhat. Ha pedig túl sok víz energia van jelen, akkor érzelmileg kicsit túlcsordultunk, rosszabb esetben ez testünkön is már megjelenhet ödéma formájában.

A föld hiánya jelezheti a stabilitás, a racionalitás hiányát is például, a túl sok föld elem pedig sokszor az erősebb kontrollt. De mindig mindent holisztikusan kell szemlélni, így az egyes elemek egymáshoz viszonyított aránya az, ami mérvadó. Önmagában csak egy elemet kiragadni és arra megkeresni a megfelelő esszenciát nem lenne teljeskörű.

Minden elemet lehet harmonizálni megfelelő illattal, pl. kimerültség esetén tüzes borsmenta, szenvedély, tűz hiánya esetén pl. rózsa, ha nem tudsz stabilan jelen lenni, akkor vetiver, citrom és így tovább. Minden illatnak megvan a maga harmonizáló ereje, ezeket fogjátok a kezelés során kihasználni, hogy jobban legyél!

Minden esszenciának, illatnak megvan a maga tulajdonsága, rezgése. Kellő körültekintéssel és szakértelemmel könnyen meghatározhatóak azok az esszenciák, amelyek a hiány és vagy a többlet állapotra harmonizáló hatással bírnak. Jellemzően több esszencia együttese adja majd a kívánt hatást. Ezekből kerül majd az ultrahangos párologtatóba is, hogy aromatikusan is érezd a saját illatfelhődet. Az esszenciák oly tömények, hogy mindenképp hígítani kell őket frakcionált kókuszolajban és gyengédebb érintésekkel átáztatják vele a bőrödet, miközben a Hozzád illő illat harmonizáló hatását kifejti a kezelés közben.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces 4 elem aromaterápiás kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – akár 5 vagy 10 alkalmas bérlet is!

Fontos

Beváltható: 2022.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére