Abhyanga meleg olajos, gyógynövényes teljes testmasszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.690 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 12% 1.400 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Akció Leírása

Fedezd fel a Test és Lélek Harmóniáját az abhyanga masszázzsal!

  • 60 perces Abhyanga meleg olajos, gyógynövényes teljes testmasszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 10.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.690 Ft, a fennmaradó 7.910 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 90 perces Abhyanga meleg olajos, gyógynövényes teljes testmasszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 13.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 10.150 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Vágysz a teljes test kényzetetésére és regenerálására? Az abhyanga, az ősi indiai gyógyító művészet részeként, egy csodálatos élményt nyújt az elmédnek, testednek és lelkednek egyaránt.

Miért válaszd az abhyanga masszázst?

Gyógyító olaj: a masszázs során használt meleg gyógynövényes olaj mélyen táplálja a bőrt és segítik az egész szervezet méregtelenítését. Mint egy gyógynövényes „tapasz”, az olaj megnyitja a pórusokat, így a bőrre juttatott gyógynövény a véráramba jut és a vérrel keringve közvetlenül a szervekhez eljutva fejti ki méregtelenítő hatását.

Energiapontok aktiválása: a masszázs a test energiapontjait stimulálja, elősegítve az energia szabad áramlását és az egész test vitalitását.

Stresszoldás és relaxáció: már egy alkalom is segít oldani a stresszt és visszaállítani az egyensúlyt a test és lélek között.

Teljes testmasszázs: az abhyanga minden testrészre kiterjed, gondoskodva arról, hogy a teljes test megtapasztalja a gyógyító érintés áldásait.

Ajándékozd meg magad vagy szeretteid az abhyanga élményével!

Ne hagyd ki ezt az alkalmat a testi és lelki feltöltődésre. Tapasztald meg a gyógyító érintés varázsát!

Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központ

Az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban az ayurveda harmóniája és a magasszintű szakértelem találkozik. Budapest legnépszerűbb Ayurveda helyszíneként, kizárólag 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk.

Kezeléseink magas színvonala is egyedivé tesz minket, mind az alkalmazott hagyományos gyógykészítmények terén elsők vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségét mind a Google, mind a Salonic platformokon 5 csillagos értékelések tükrözik.

Számunkra az ayurveda nem csak egy egyszerű kezelési mód; ez egy életmód, amelyet minden részletre kiterjedő szakértelemmel közelítünk meg. Az Ashwini Ayurveda Központban vendégeink nemcsak részt vesznek egy kezelésen, hanem egy olyan életstílust is átadunk nekik, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája valósággá válik.

Várunk szeretettel, hogy átélhesd velünk Budapest legnépszerűbb Ayurveda központjának varázsát. Fedezd fel az Ashwini élményt, ahol az egészség és a boldogság összeolvad!

Legyen szép napod!

1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Abhyanga meleg olajos, gyógynövényes teljes testmasszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 120 9201 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére