Az Alkupon csapata üdvözöl téged!

Ismered már a közösségi vásárlást? A legfontosabb, hogy itt az igazán jó a munkamegosztás… Mi lealkudjuk az üzletek, programok árát akár 50-90%-kal, te pedig kupont kapsz, amivel olcsóbban vásárolhatsz.

Az üzleteknek megéri, mert ha sokan veszik meg ugyanazt a terméket, a költségek is alacsonyabbak. Neked megéri, mert új és színes lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előtted, ahol az első lépést teljesen kockázatmentesen teheted meg. Bármit kipróbálhatsz, bármit átélhetsz!

Alku és kupon. Ebből lesz az ALKUPON!

Mire jó, kinek jó az alkupon?

Az alkupon nem mindenkinek jó.
De ha igaz rád valamelyik állítás, akkor gyorsan próbáld ki, mert imádni fogod!

 1. Ha van barátnőd: Gyűjts randi ötleteket, és vedd le a lábáról! Szeretnéd lenyűgözni, de nehéz mindig új programokat kitalálni? Jó a törzshelyetek, de egy különleges napon elkápráztatnád valamivel? Felejtsd el a tanácstalanságot, az unatkozást, és a korholó pillantásokat!

  Alkuponjaink között biztosan találsz olyat, amivel elvarázsolhatod a kiválasztott nőt! Tuti, hogy lesz nála egy jó pontod. Ráadásul neki nem kell arról tudnia, hogy a pazar vacsora valójában alig féláron volt…

 2. Ha van barátod: Kicsit egyhangúak a randik? Szerezz új ötleteket!

  Vérbeli női trükk következik! Ha megpróbálsz új ötletekkel előállni, azzal csak belegázolsz az öntudatába. Inkább mondd: „Figyelj, láttam az alkuponon egy jó programot, amit már ezer éve ki akartam próbálni! Kérlek, vigyél el! Most ráadásul 50-90% kedvezménnyel próbálhatjuk ki!”

 3. Ha házas vagy: Ideje lenne új dolgokat is kipróbálni?
 4. El se hinnéd, milyen izgalmas kalandok várnak kettőtökre! Élvezzétek az ízeket, válasszatok magatoknak programot színes kínálatunkból, szervezzetek romantikus estét, vagy csináljatok valami fergeteges nagy őrültséget! Ami épp jól esik. Kockázat sincs, hiszen az első lépést egy alkuponnal akár 50-90% kedvezménnyel megtehetitek!

 5. Ha egyedülálló férfi vagy: Add ki a feszültséget magadból, és élj úgy, ahogy megérdemled!

  Kapd a nyakadba a várost! Ehhez nem kell más, csak egy nagy adag lendület, némi szíverősítő, pár jó haver, és egy jó kupon. Egy jó kupon, amivel legalább 50% kedvezménnyel próbálhatod ki a képességeidet új kihívásokban!

 6. Ha szingli nő vagy: Itt a feltöltődés ideje!

  Kényeztesd magad egy csodás wellness napon, varázsold újjá a külsőd, bulizz egy nagyot a csajokkal, vagy szökj el a világ elől egy szabad hétvégére. Mindenesetre ne felejtsd otthon a kuponjaid. Komolyan! Lehet, hogy 50-90%-kal kevesebbet kell a végén fizetned!

 7. Ha az életedet felforgató új kalandokra, érzékeket borzoló ízekre és mindent kiszínező élményekre vágysz!

És kinek nem ajánljuk az alkuponokat?

Kérlek, még véletlenül se nézz körül az oldalon, ha minden újdonságot utálsz. Ne iratkozz fel az alkupon-értesítőre, ha csak a megszokott helyeket és embereket szereted látni magad körül. Még az emlékünket is felejtsd el, ha szeretsz unatkozni, és a kedvenc elfoglaltságod a szobád sarkainak számolgatása.

Őrületes élmények, meglepő alkuk, és nagyon tuti kuponok.

Most komolyan: Miért NE?

Fergeteges szórakozást kívánunk!

Az Alkupon csapata.
Oldal tetejére