Viport géppel végzett 3D szívstresszmérés kiértékeléssel és életmód-tanácsadással a Medkliniktől

Medklinik
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.670 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.990 Ft 67% 12.000 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Medklinik
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 76.
medklinikteam@gmail.com
06 70 353 6192

Akció Leírása

Gondoskodj szíved egészségéről 3D szívstresszméréssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.670 Ft, a fennmaradó 4.320 Ft-ot a szolgáltatóva kell rendezned.

  • Viport géppel végzett 3D szívstresszmérés kiértékeléssel és életmód-tanácsadással a Medkliniktől
  • Fontos: A Medklinik oltási igazolvány nélkül is fogad pácienseket!

A Viport géppel végzett 3D szívstresszmérés a maga nemében egyedülálló vizsgálat. A napi élet idegeskedései során sokszor érzünk a szívünk tájékán szorítást, testünk remeg, erősen verejtékezhetünk. Ezek a tünetek azt jelentik, hogy szervezetünk erőteljesen reagál a környezeti hatásokra. A szívet, mint központi szervünket a legérzékenyebben érintő probléma a stressz. A szív ingerületképző- és vezető rendszere az autonóm, vegetatív idegrendszer hatásaként reagál érzékenyen a szervezetet érő belső és külső stresszhatásokra. Ezek a hatások a hőmérsékletváltozástól kezdve az érzelmi izgalmakig mind befolyásolják a szív ingerképzését és vezetését, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a szívmunka hatásfokához.

A modern technológiának köszönhetően a szív és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető.

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat.

A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI). Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is.

A Viport lehetővé teszi orvostól függetlenül is a szív ingerületvezetésének rendszeres mérését, valamint a cardio stress index kimutatását. Ez azért célszerű, mivel a CSI (stressz érték) ugyanúgy, mint például a vérnyomás is, különböző élethelyzetekben változhat.  A változás mértéke a szabályzó rendszerünk működésének érzékeny nyomon követése, ennek lényegi megváltozása preventív (megelőző) információval bír. A rendszeresen végrehajtott mérések által az értékek a folyamat közben összehasonlíthatók és a lehetséges trendek kimutathatók.

Fontos

A Viport nem állit fel diagnózist és nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot. Alkalmazása mellett szabályos időközönként és minden esetleges betegségre utaló jel esetében szükséges az orvosi ellenőrzés.

Medklinik

A Medklinik 11 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Ha őket választod, egy tapasztalt és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmazol meg a bizalmaddal. Megközelítésük tömegközlekedéssel, illetve autóval is nagyon egyszerű, a XIII. kerületben, a Dózsa György úton találod a rendelőt.

Jó egészséget kívánunk!

1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 76.
medklinikteam@gmail.com
06 70 353 6192
Nyitva tartás: Hétfő-péntek 10:00-19:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Viport géppel végzett 3D szívstresszmérés kiértékeléssel és életmód-tanácsadással a Medkliniktől

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 353 6192 • Nyitva tartás: Hétfő-péntek 10:00-19:00 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére