Anti-aging arckezelés hidroabrázióval és arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Green-Gold Day Spa
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.540 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 33% 5.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Green-Gold Day Spa
1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594

Akció Leírása

Fiatalodj éveket a Green-Gold Day Spa anti-aging kezelésével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 7.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Anti-aging arckezelés hidroabrázióval és arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Ha úgy érzed, zavarnak az apró ráncok arcbőrödön, nincs veszve semmi! A Green-Gold Day Spa anit-aging kezelésével akár éveket is fiatalodhatsz!

A kezelés Apis natúrkozmetikumokkal történik, s alapvetően érett bőrre ajánlott. Elsőként felmérik bőröd állapotát, majd arctejjel, enzimes peelinggel, tonikkal és hidroabrázióval megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől és apró szennyeződésektől. A hidroabrázió a víz erejét használja, így ez a bőrcsiszolás legkíméletesebb módja, akár érzékeny bőrön is hatékonyan használható.

Majd következik egy alapos méregtelenítő pakolás, majd a személyre szabott hatóanyag-bevitel, végézetül pedig a frissítő krém felvitele egy nyugtató arcmasszázs keretében!

Green-gold Day Spa

A Green-gold Day Spában Hornyák Erzsébet kozmetikus vár, hogy tetőtől talpig megszépítsen!

„Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.”

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
55-ös kapucsengő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Anti-aging arckezelés hidroabrázióval és arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 326 2594 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére