Fizetési információk

Kedves Vásárlónk! A termék értékesítés a termekbolt.hu oldalon történik. További információt, tájékoztatást, általános szerződési feltételeket ott találnak. További felvilágosításért kérjük forduljon a termekbolt.hu-hoz.

Weboldalunkon a megrendelt termékek kifizetésére a következő kifizetési lehetőségek állnak a rendelkezésedre:

Bankkártyás fizetés

Online fizetés során elfogadott bankkártya-típusok a következők: VISA (Classic és Electron), MASTERCARD valamint MAESTRO. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. Online fizetés Simple rendszerén keresztül is lehetséges.

Fizetés Paypal rendszerén keresztül

Amennyiben rendelkezel Paypal fiókkal, úgy ezt a fizetési módot is választhatod.

Banki átutalás vagy készpénz befizetés

Megrendelésedkor e-mailben elküldjük az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat valamint a referencia számot, amit a megjegyzés rovatba feltétlenül tüntess fel, hogy egyértelműen be tudjuk azonosítani a megrendelésedet.

OTP bank: 11707000-20488873

Raiffeisen bank: 12010659-01465064-00100005

Készpénz befizetés AlkuPontban

A járványhelyzetre való tekintettel a személyes ügyfélszolgálat, és a készpénzes fizetés csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.

AlkuPontunk a 1143 Budapest, Stefánia út 101-103. alatt található, ahová személyesen befáradva, készpénzzel is kifizetheted kuponod vételárát online megrendelést követően. Fontos azonban tudnod, hogy csak azokat a termékeket veheted át azonnal, melyek raktáron vannak. Ezt minden esetben az akcióban jelöljük. Ha egy termékünk nincs raktáron, akkor fizetést követően e-mailben fogunk értesíteni a terméked AlkuPontunkba történő érkezéséről. Innen számítva 30 napod lesz majd átvenni a terméket. Ha nem szeretnél kétszer befáradni az AlkuPontunkra (egyszer fizetni, egyszer átvenni a terméket) akkor érdemes online, azaz pl. bankkártyával, utalással kifizetni a vételárat és így csak az e-mailes értesítőt követően kell hozzánk bejönnöd

Utánvétes fizetés - Technikai okok miatt az utánvétes fizetés jelenleg nem lehetséges

Kiszállítás választása esetén utánvétes fizetésre is van lehetőség bármely szállítási mód esetén. Ebben az esetben az ellenértéket a futárnak vagy az átvevő ponton kell megfizetni.

Szállítási információk

19.999 Ft feletti Alkupon termék vásárlás esetén a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen kiszállítjuk. Ha Alkupon termék rendelésed nem érte el a 19.999 Ft-ot, akkor a kiszállítási díjakról az alábbi táblázatból tájékozódhatsz.

Magyar Posta Pont átvétel

Súly Díj
0kg - 20kg-ig 1500 Ft

Posta Ponti átvétel a Csomagautomaták mellett több mint 2600 postán és 125 MOL kúton is. Magyar Posta Pontok

Pick Pack Pont átvétel

Súly Díj
0kg - 20kg-ig 1.500 Ft

Pick Pack Pont az ország több mint 540 pontján található. Pick Pack Pontok

Házhoz szállítás - GLS futárszolgálat

Súly Díj
0kg - 10kg-ig 1.1690 Ft
11kg - 20kg-ig 2.390 Ft
21kg - 30kg-ig 2.890 Ft
40 kg -ig 4.390 Ft

Az utánvét díja +400 Ft

A kiszállítás GLS futárszolgálattal Magyar Posta Ponton keresztül vagy Pick Pack Ponton keresztül 2-10 munkanapon belül történik. A rendeléshez tartozó számlát a kiszállított csomagban találod.

Oldal tetejére