90 perces tejes-mézes Kleopátra masszázs teljes testre a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából a Főnix Csarnok közelében

BARBARA MASSZÁZS
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.500 Ft 46% 3.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

BARBARA MASSZÁZS
Debrecen, Szigligeti utca 14. Fszt/1.
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Akció Leírása

Bújj Kleopátra bőrébe és élvezd a tejes-mézes kényeztetést a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából!

Az ár tartalmazza

  • 90 perces tejes-mézes Kleopátra masszázs a Barbara Masszázstól
  • A KUPON TELJES ÁRA 3.490 forint, melyből az Alkuponnak fizetendő 890 forint, a fennmaradó 2.600 forintot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A Kleopátra masszázs 3 szakaszból áll: a mézes masszázsolajjal bekent bőrfelületre kókuszcukrot visznek fel, ami a bőrradírozást szolgálja. Második lépésként mézes masszázsolajjal kevert tejkrémes teljes testmasszázs következik, végezetül pedig egy körömvirágkrémes testpakolást visznek fel a kezelt bőrfelületre, s míg ez felszívódik, nincs más dolgod, mint az Egyiptomba repítő meditációs zenét hallgatni, pihenni, relaxálni.

Barbara Masszázs

Újné Aranyi Barbara, a Barbara Masszázs Stúdió több évtizede dolgozik masszőrként Debrecen egyik legszebb és legnyugodtabb városrészében, a Nagyerdőn.

„Fiatal korom óta vonz az egészségügy, az emberek egészségének védelme, az emberekkel való foglalkozás és törődés, ezzel is elősegítve, hogy plusz dolgot kapjanak mindennapjaiknak megéléséhez rohanó, stresszel teli világunkban, melynek hatására feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak és javulhat a közérzetük és az egészségük. Úgy érzem, hogy ebben a hivatásban magamra találtam, s ez által maximális mértékben szolgálhatom az emberek egészségét. Pályafutásom elején többféle masszázstechnikát tanultam, van olyan közöttük, mely az izmokra fekteti a hangsúlyt, egy másik a nyirokrendszer működésén segít, valamint a stresszoldást célozza elsősorban, valamelyik a méregtelenítést, s a közérzetjavításon segít, a test fiatalságán túl a bőrápolásban, a bőr fiatalságának megtartásában is kulcsfontosságú szerepe van.”

Legyen szép napod!

Debrecen, Szigligeti utca 14. Fszt/1.
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

90 perces tejes-mézes Kleopátra masszázs teljes testre a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából a Főnix Csarnok közelében

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (30) 338 3929 • A kezelés egy magánházban történik, nem szalonban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére