Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

10.000 Ft helyett 1.490 Ft: Gépi nyirokmasszázs és immunerősítés 1 vagy 2 alkalommal, alkalmanként akár 1-3 cm kényelmes és biztos fogyás az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 85% 8.510 Ft
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
angyalierintes.hu

Akció Leírása

Szabadulj meg felesleges kilóidtól és pörgesd fel szervezeted működését az Angyali Érintés szalonban!

Az ajánlat tartalma

  • Biztos fogyás gépi nyirokmasszázzsal és immunerősítéssel az Angyali Érintés szalonban
  • Alkalmanként akár 1-3 cm-t is fogyhatsz

Opciók

  • Gépi nyirokmasszázs és immunerősítés 1 alkalommal 10.000 Ft helyett 1.490 Ft
  • Gépi nyirokmasszázs és immunerősítés 2 alkalommal 20.000 Ft helyett 1.890 Ft

Ha szervezeted anyagcseréje lelassul, sokkal könnyebben rakódik le a zsír a szerveid körül, illetve a bőröd alatt. Ez általában a rossz étrend és a mozgásszegény életmód tünete. Ha szeretnéd visszafordítani a folyamatot, segít benne az Angyali Érintés szalon!

A gépi nyirokmasszázs felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, ezáltal szervezeted gyorsabban tudja lebontani és eltávolítani a zsírsejteket. Mindez centikben mérhető fogyást jelent, de ami még ennél is fontosabb, szervezetedben kevesebb lesz a megterhelő zsír, ami egyenlő az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élettel, sőt, immunrendszered is ellenállóbb lesz a különféle kisebb-nagyobb betegségekkel szemben!

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Biztos fogyás gépi nyirokmasszázzsal és immunerősítéssel az Angyali Érintés szalonban. 1 vagy 2 alkalommal. Alkalmanként akár 1-3 cm-t is fogyhatsz

Fontos

Beváltható: 2016.09.17. - 2016.12.22.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére