2 x 20 perc kavitacios zsírbontás és 2 x 15 perc rádiófrekvenciás bőrfeszesítés a Spell Szépségszalonban

Spell Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.300 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.000 Ft 35% 4.900 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Spell Szépségszalon
1144 Budapest Vezér út 59/B
molnar.mayer@gmail.com
06 30 987 0218

Akció Leírása

Szabadulj meg a felesleges kilóktól kavitációs zsírbontással és élvezd a feszes bőr szépségét a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.100 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.300 Ft, a fennmaradó 6.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 2 x 20 perc kavitacios zsírbontás és 2 x 15 perc rádiófrekvenciás bőrfeszesítés a Spell Szépségszalonban
  • A kupon 2 tenyérnyi rész kezelésére, akar egyszerre (pl.: mindkét comb) és külön külön (pl.: has) is felhasználható.

Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) hatalmas népszerűségének oka, hogy – a műtéti zsírleszíváson kívül – ez az egyetlen módszer, amely nemcsak a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint pl. a diéta vagy a sport), hanem ténylegesen lebontja azokat, vagyis a zsírsejtek számát csökkenti. Tehát olyan eredményt érhetünk el kavitációs zsírbontás segítségével, amelyre a legkeményebb edzés vagy fogyókúra sem képes. Ráadásul célzottan azon a területen (has, comb, fenék), ahonnan fogyni szeretnénk.

Ráadásul a kavitációt most multipoláris rádiófrekvenciás (RF) bőrmegújítással kombinálhatod! A kezelés néhány hét alatt újjáépíti a meggyengült kötőszövetedet, ezzel rugalmasságot és stabilitást kölcsönöz bőrödnek.

Higiéniai okokból a kezelésre kérjük, vigyél magaddal törölközőt!

A kavitációs zsírbontás nem alkalmazható a következő betegségek, állapotok esetében

Magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, belső és középfül panasz (kezelés zajának elviselhetetlensége miatt ), fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulozis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Spell Szépségszalon

A Spell Szépségszalonban a hajkoronád elkészítése mellett a kezeidet is kezelésbe veszik. Professzionális szolgáltatásaikat családias hangulatban élvezhetitek! Tizenéves tapasztalattal állnak a szépülés szolgálatában, mind a konzervatívabb, mind a modern, vad elképzelések megvalósításában. Álmodd meg elképzeléseidet és a Spell Szépségszalonban megvalósítják az álmaidat!

Legyen szép napod!

1144 Budapest Vezér út 59/B
molnar.mayer@gmail.com
06 30 987 0218

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 x 20 perc kavitacios zsírbontás és 2 x 15 perc rádiófrekvenciás bőrfeszesítés a Spell Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére