Vitamin- és nyomelemterápia oktatássorozat a Relax- Állj! Academy jóvoltából

Relax- Állj! Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.090 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 48% 12.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Relax- Állj! Academy
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Akció Leírása

Igazodj el a vitaminok és nyomelemek világában a Relax- Állj! Academy oktatásával!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.090 Ft, a fennmaradó 8.900 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Vitamin- és nyomelemterápia oktatássorozat a Relax- Állj! Academy jóvoltából

Fontos

  • A járványügyi korlátozások idején online is!

Az oktatáson mindenki megtalálhatja a kérdéseire a választ, a megfelelő táplálékot, diétát, gyógyteát, nyomelemet, vitamint. 14 nyomelem és az összes vitamin ismertetése kerül terítékre az oktatáson, személyre szabott segítségnyújtással.

A Relax- Állj! Academy több kiváló és elismert szakorvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszal működik együtt. A termékek és az eszközök, amelyekkel dolgoznak, elnyerték a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását.

Banális, agyoncsépelt frázis: Az vagy, amit megeszel. Pontosabban amilyen környezetben élsz, amit megeszel, megiszol, belélegzel.

Ezt ismerték fel és adják tovább napjainkig a távol-keleti filozófiai, gyógyítási rendszerek, mint az ayurvéda, tibeti gyógyászat, stb. E rendszerekben elsődleges a – szélesebb körben értelmezett – táplálkozáson keresztül történő gyógyítás.

Az ismertetett lehetőségek egyike sem több vagy kevesebb a másikhoz viszonyítva, csak más. Ami a legfontosabb, hogy egyiket sem lehet sablonszerűen ráhúzni, alkalmazni mindenkire. Nincs egyedül üdvözítő módszer, mindenkinek saját magának kell megtalálnia a számára megfelelőt, legyen az gyógynövény, étel vagy ital. A hely, idő, környezet, betegségek, életkor, személyiség, alkat, pszichés állapot mind-mind befolyásolja a későbbiekben ajánlott gyógyítási lehetőségeket.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Vitamin- és nyomelemterápia oktatássorozat a Relax- Állj! Academy jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére