Szilveszteri körutazás Vietnámban, Kambodzsában és Thaiföldön, nyaralással Koh Changon, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42974
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.319.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42974

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Pihenés Koh Chang egyik legszebb tengerpartján!

Időpont

  • 2024. december 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest - Ho Si Minh-város és Bangkok-Budapest útvonalon, átszállással
  • Repülőjegy Ho Si Minh-város - Siem Reap útvonalon, közvetlen járattal
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg/db) és egy kézipoggyász (max. 7 kg, max. 50×37×25 cm) minden járaton
  • Szállás tizenhárom éjszakára a program szerint négy- és ötcsillagos szálláshelyeken, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli minden szálláshelyen
  • Ebéd egy és vacsora kettő alkalommal Vietnámban
  • Különbusz a transzferek és a kirándulások során
  • Belépők és kompjegyek a program szerint
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Szervizdíj (javasolt borravaló): 90 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vízumdíjak (Vietnám és Kambdozsa) ügyintézéssel 35.000 Ft /fő
  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Az egyágyas szobában történő elhelyezés felára 310 000 Ft
  • Egész napos hajós kirándulás ebéddel Min. 9 fő Helyszínen fizetendő 60 USD /fő
  • Félnapos program: a Damnoen Saduek úszó piac meglátogatása Min. 9 fő Helyszínen fizetendő 60 USD /fő

Program

december 29., vasárnap
Elutazás Budapestről a Qatar Airways járataival dohai átszállással Ho Si Minh-városba (Budapest-Doha 15:30-22:45, Doha-Ho Si Minh-város másnap 02:00-13:10).

december 30., hétfő
Érkezés Ho Si Minh-városba (Saigonba) a déli órákban. Transzfer a szállodába, majd pihenő és vacsora egy helyi étteremben.
Szállás Ho Si Minh-városban 3 éjszakára: Hotel Grand Saigon 4*

december 31., kedd
Délelőtt városnézés Saigonban a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületek (Notre-Dame-katedrális, régi postahivatal) érintésével. Meglátogatjuk az Újraegyesítési Palotát, ahol a vietnámi háború emlékeivel ismerkedhetünk meg és sétálunk a város nyüzsgő bevásárlóutcáján, a Đồng Khởi utcán.  Délután vízibusszal folytatjuk utunkat a Saigon folyón, de kiszállunk Thanh Đa (fél)szigetén, mely egy nyugodt, zöld oázis a nyüzsgő metropolisz közepén. Ezután visszatérünk a szállodába; este vacsora a szállodában.
Szállás Ho Si Minh-városban.

január 1., szerda
Kirándulás a Mekong-deltához, melyet a smaragdszínű rizsföldek és a rendkívül gazdag élővilág jellemez. A Mekong egyik ágán, egy kis faluban megismerkedünk a helyiek életével, a különféle kézművesek munkáival, és ha van kedvünk, biciklizhetünk egy fél órát a falu körüli farmoknál (de akár motoros riksával is megtehetjük az utat). Napunk során hajóra is szállunk, ebédre pedig helyben fogott és készült különlegességeket ("elefántfülű" hal, folyami rákok) kóstolunk.
Szállás Ho Si Minh-városban.

január 2., csütörtök
Látogatás a híres Củ Chi alagutakhoz. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnami háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították támadásaikat is. A látogatás után transzfer a saigoni repülőtérre, majd este elutazás közvetlen járattal Kambodzsába, Siem Reap városába. Megérkezés után transzfer a szállodába.
Szállás Siem Reapban 2 éjszakára: Tara Angkor Hotel 4*

január 3., péntek
Angkor - a khmer építészet és szobrászat különleges "templomvárosa" - ma Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb turistalátványossága. Délelőtt Angkor Thom ősi városát látogatjuk meg. Elsőként Bayon templomát keressük fel, amely több száz faragott kőarccal díszített gigantikus oszlopaival és falait borító domborműveivel a 12. századi Angkor mindennapjaiba enged bepillantást. Ismerkedés a Mennyei Palota romjaival, az elefántok teraszának és a leprás király teraszának lenyűgöző szobraival. Délután a varázslatos Angkor Wat felfedezése, melyet egykoron a földi mennyországként tiszteltek. A palota Angkor legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt épülete, amely közel 210 hektáros területen fekszik. Legvégül a 12-13. század fordulóján épült Ta Prohm mahájána buddhista templom-kolostorhoz látogatunk, melynek különlegessége, hogy ma is úgy látható, ahogy a régészek az őserdő mélyén rátaláltak: hatalmas fák fogságában, indákkal benőve.
Szállás Siem Reapban.

január 4., szombat
Ma a helyiek mindennapi életével ismerkedünk meg alaposan: elkészítjük hagyományos khmer reggelinket, eltanulva a tökéletes rizstészta titkait egy helyi családtól. Továbbutazunk egy másik faluba, ahol kókusztermesztéssel, és bambuszba töltött ragacsos rizs készítésével foglalkoznak – meg is kóstolhatjuk a helyiek kedvenc édességét. Következő megállónk egy cukorpálma-ültetvény, majd egy pálmalevelekből kézműves termékeket készítő családhoz látogatunk. Ha kedvünk támad, akár magunk is készíthetünk egy kedves emléket otthonra. A nap végén elutazás Battambangba.
Szállás Battambangban 2 éjszakára: Classy Hotel & Spa 4*

január 5., vasárnap
Battambang a hamisítatlan vidéki Kambodzsa eszenciája. A napot a helyi piac forgatagában kezdjük, majd megcsodáljuk a folyóparti francia koloniális épületeket, a Fehér Elefánt templomot és a Wat Balat 11. századi pagodáját is. A legizgalmasabb programunk a bambuszvonat kipróbálása lesz: ezt a helyiek eredetileg áruszállításra és helyi közlekedésre használták, de manapság inkább a turisták örömére közlekednek a szép tájakon.
Szállás Battambangban.

január 6., hétfő
Reggel elutazunk a Ban Pakkad-i határátkelőhöz, ahol átlépünk Thaiföldre. Transzfer kisbuszokkal ill. komppal Koh Changra, megérkezés a kora esti órákban. Koh Chang, azaz az Elefánt-sziget a harmadik legnagyobb Thaiföldön, egy 50 szigetből álló tengeri nemzeti park legnagyobb tagja. A sziget nyugati partját homokos strandok szegélyezik, a sziget hegyes belső területeit esőerdők és vízesések tarkítják.
Szállás Koh Chang egyik legszebb tengerpartján, a White Sand Beachen 4 éjszakára: KC Grande Resort & Spa 5*

január 7., kedd
Egész napos pihenés a tengerparton.
Szállás Koh Changon.

január 8., szerda
Egész napos pihenés a tengerparton.
Fakultatív egész napos hajós kirándulás (60 USD/fő, helyszínen fizetendő, min. 9 fő jelentkezése esetén): hajózás a Koh Chang környéki kristálytiszta vizű korallszigeteken (Koh Rang és Koh Wai), fürdési és sznorkelezési lehetőséggel, ebéddel.
Szállás Koh Changon.

január 9., csütörtök
Egész napos pihenés a tengerparton.
Szállás Koh Changon.

január 10., péntek
Reggeli után elbúcsúzunk az Elefánt-szigettől: átkelünk komppal a szárazföldre és folytatjuk utunkat Bangkokba (kb. 6 óra). Este gyalogosan ismerkedünk meg a vibráló éjszakai életéről is híres thai fővárossal.
Szállás 2 éjszakára Bangkokban, a folyóparton: Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside 5*

január 11., szombat
A Chao Phraya folyó partján épült metropoliszt az ellentétek városának is nevezhetjük, hiszen remekül megférnek egymás mellett a hagyományos, cölöpökön álló házak és az aranyozott, csillogó templomok, a nyüzsgő piacok és a hatalmas bevásárlóközpontok, illetve a nagy forgalomban száguldó tuk-tukok és a modern Skytrain (magasvasút). A mai napon felkeressük a thai főváros legfontosabb látnivalóit: a Királyi Palota együttesét a smaragd Buddhával, valamint a Wat Phót, a hagyományos thai masszázs szülőhelyét a 45 méteres fekvő Buddhával. Ebéd után folytatjuk Bangkok felfedezését: hosszúfarkú hajókra szállunk és betekintést nyerünk a "vízi emberek" mindennapjaiba Thonburi csatornarendszerében. A nap végén ellátogatunk a város szimbólumához, a Wat Arunhoz, azaz a Hajnal Templomához is.
Szállás Bangkokban.

január 12., vasárnap
Reggeli után szabadidő kora délutánig Bangkokban, vagy félnapos fakultatív program: a Damnoen Saduek úszó piac meglátogatása (60 USD/fő, helyszínen fizetendő, min. 9 fő jelentkezése esetén). Kora reggel indulunk a piacra, hiszen olyankor a legélénkebb: ezen a különleges helyen a portékák a csónakokban kapnak helyet, és az egymás mellett elhaladó hajókon történik a rengeteg különböző gyümölcs, zöldség, helyben sütött finomság, szövet, Buddha-szobor stb. adásvétele. Ha szemet vetünk valamire, alkudjunk rá, ahogy a helyiek! A piacon tett látogatás után visszatérünk Bangkokba és az Arany-hegy tetején helyet foglaló Wat Saket templom szép kilátásával búcsúzunk Délkelet-Ázsiától... egyelőre.
Délután transzfer a repülőtérre, majd elutazás Bangkokból a Qatar Airways járatain, dohai átszállással (Bangkok-Doha 19:10-22:35, Doha-Budapest másnap 02:40-06:35) Budapestre.

január 13., hétfő
Átszállás Dohában, majd érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szilveszteri körutazás Vietnámban, Kambodzsában és Thaiföldön, nyaralással Koh Changon, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére