4 napos kaland a Dunánál szárazföldön és vízen, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 36516
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

126.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36516

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajókázz a Duna legszebb szakaszain és látogasd meg a Duna-menti városkákat!

Időpontok

  • 2024.07.11.: , 126.900 Ft
  • 2024.08.29.: , 126.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást középkategóriás szálloda / panzió 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • BBP biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépő-, hajójegyek és a fülhallgató ára: kb. 85,- €. (Helyszínen fizetendő!)

  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8%

Felár

  • Egyágyas felár 24.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Schärding – Wernstein – Deggendorf környéke (kb. 620 km)

Utazás rövid pihenőkkel Schärdingbe, az Inn folyó partján fekvő, mesébe illő színes házacskáiról ismert felső-ausztriai városba. Itt szállunk először vízre, és a közeli Wernsteinbe hajózunk. Továbbutazás autóbusszal bajorországi szálláshelyünkre. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

2. nap: Walhalla - Regensburg - Kelheim - Weltenburg (kb. 220 km)

Délelőtt egy „isteni” hely, a Walhalla (a germán istenek és hősök lakóhelye) szerepel a programban. Továbbutazás Regensburgba, ahol, mintha megállt volna az idő a XV–XVI. század fordulóján. Az óvárosban mintegy 1400 műemlék épület található, pl.: Római torony, Hercegi udvar, Híd-torony, Szt. Péter Dóm, Püspöki palota, régi városháza stb. Délután hajózás a Duna sziklás áttörésénél, Kelheim és Weltenburg között, amely a folyó legszebb szakaszai közé tartozik. Látogatás a Weltenburg-i bencés kolostor templomában, pompája az Asam fivéreket dicséri. Ha valaki megszomjazott, itt megkóstolhatja a több mint 900 éves recept szerint főzött barna sört. Utazás hajóval vissza Kelheimbe. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

3. nap: Passau – Kasten (kb. 130 km)

Irány a bajor „Velence”, Passau! A három folyó találkozásánál épült várost Humboldt a világ hét legszebb városa között említette. Egyházi épületei közül, a bencés apácák kolostora magyar vonatkozással bír: itt nyugszik Szent István király felesége, első királynénk, Gizella. A városnézés során, az ódon utcákat járva, láthatjuk a díszes kutakat, a régi városházát valamint a dómot. Utazás a Swarovski kristályhajón, várak és várromok között Kastenig, ahol a legenda szerint, Isa, a dunai sellő élt egykor. Visszatérve Passauba, a várból is megcsodálhatjuk a három folyó torkolatát. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

4. nap: Engelhartszell – Aschach – Budapest (kb. 650 km)

Ausztria egyetlen Trappista kolostorát keressük fel Engelhartszellben. Nemcsak a díszes, barokk templommal, hanem az igazi „trappista sajttal” és különféle likőrökkel is megismerkedhetünk. Ma is hajózunk: bejárjuk a Duna szabályos „S” alakot formáló, hurokszerű hajlatát, az Engelhartszell és Aschach közötti szakaszon. Hazautazás autóbusszal, rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kaland a Dunánál szárazföldön és vízen, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére