Szilveszteri körutazás Szingapúrban és Balin, repülőjeggyel, illetékkel, 4-5*-os szállásokkal, reggelivel

Ajánlat kód: 43217
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.229.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43217

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszterezz Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városában Szingapúrban és a változatos kultúrájú indonéz szigeten, Balin!

Időpont

  • 2023. december 26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Szingapúr, Denpasar-Budapest útvonalon, átszállással a Qatar Airways járataival turista osztályon
  • Repülőjegy a Szingapúr-Denpasar útvonalon, közvetlen AirAsia-járattal
  • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
  • Szállás 3 éjszakára Szingapúrban a Four Points by Sheraton Singapore hotelben, kétágyas deluxe szobában
  • Szállás 4 éjszakára Ubudban a központi elhelyezkedésű Alaya Ubud 5* szállodában
  • Szállás 3 éjszakára Nusa Duán, a Nusa Dua Beach Hotel & Spa hotelben, deluxe kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Két alkalommal ebéd és egy alkalommal búcsúvacsora Balin
  • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/fő/nap
  • Javasolt szervizdíj: 35 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vízumdíj: 500 000 IDR (kb. 35 USD/fő), érkezéskor a helyszínen fizetendő

Fakultatív programok

  • Fakultatív program Sentosa szigetére Helyszínen fizetendő 150 USD /fő
  • Fakultatív kirándulás: Barong táncelőadás és a Szent Majomerdő Helyszínen fizetendő 100 USD /fő
  • Kelet-Bali fakultatív kirándulás Helyszínen fizetendő 90 USD /fő
  • Candikuning piac, Ulun Danau templom és a Banyumala ikervízesés Helyszínen fizetendő 100 USD /fő

Program

december 26. kedd

Elutazás Budapestről dohai átszállással Szingapúrba a Qatar Airways járataival (Budapest-Doha 15:50-22:50, Doha-Szingapúr 02:20-14:55).

december 27. szerda

Érkezés Szingapúrba délután. Transzfer a szállodába. Szállás Szingapúrban: Four Points by Sheraton Singapore, Riverview.

december 28. csütörtök

Egész napos városnézés Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városában. A függetlenné válását követően egyedülálló fejlődésen átesett metropolisz központjában ma már a legnagyobb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a modern sugárutak és üzletek mellett. Mindezek árnyékában hangulatos szentélyek, pezsgő piacok és zöldellő parkok egészítik ki az egzotikus városállam nagyságát. Figyelemre méltó tisztasággal és kitűnő közbiztonsággal bír, ugyanis a világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát és Chinatownt, a nyüzsgő indiai és kínai negyedet; majd megnézzük az üzleti negyed felhőkarcolóit, a város jelképévé vált Merliont, az Óriáskereket és a Marina-öböl futurisztikus épületeit. Ezt követően az Orchidea Kert több mint ezer féle színpompás orchidea virágai között sétálunk. A délutánt a közel egymillió növényből és 19 000 fajjal büszkélkedő Gardens by the Bay-ben töltjük: megcsodáljuk a Virágkupola és a Felhőkupola ritka növényeit és a világ legmagasabb belső vízesését. A kert nem csak turistalátványosságként szolgál, hanem saját ökofenntartó rendszerrel is bír, melyek a fák ökológiai funkcióját utánozzák. Itt maradunk az esti hang- és fényjátékra, amikor a szuperfák életre kelnek, melyeket a napközben feltöltődött napelemekkel biztosítják. Szállás Szingapúrban.

december 29. péntek

Szabadidő vagy fél napos fakultatív program Szingapúr déli csücskén elhelyezkedő Sentosa szigetére, mely a trópusi Disneyland-ként vált közismertté a turisták körében. Rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várják a látogatókat az üdülőszigeten, izgalmas élményparkok végeláthatatlan száma és hangulatos tengerpartok, melyek a szórakozás és a pihenés élményét ötvözik. A szigetet a Faber-hegyről induló felvonóval közelítjük meg, a program során a több mint százezer tengeri állatot bemutató S.E.A. Aquarium varázslatos tengeri világában gyönyörködhetünk, interaktív előadáson és kiállításon veszünk részt az Images of Singapore program keretén belül, továbbá egyedülálló időutazásban lehet részünk, mely Szingapúr gazdag és színes múltját idézi fel. A program ára transzferekkel: 150 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő.

december 30. szombat

Délelőtt szabadidő, majd  transzfer a repülőtérre, elutazás Bali szigetére az AirAsia járatával (Szingapúr-Denpasar 16:00-18:45). Megérkezés után transzfer Ubudba, a paradicsomi környezetű kulturális és művészeti központba.

A balinéz és modern stílust ötvöző gyönyörű, buja trópusi környezetben fekvő Alaya Ubud 5* a város központjában található, a Szent Majomerdő közelében.

Úszómedence, étterem, kávézó, bár, wellnessközpont tartozik szolgáltatásaihoz. A tágas erkélyes szobák telefonnal, tv-vel, minibárral, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval felszereltek.

Szállás Ubudban: Alaya Ubud 5*.

december 31. vasárnap

Egész napos kirándulás keretében a sziget művészeti és kulturális központját, Ubud környékét járjuk be. Utunk első állomása a misztikus Gunung Kawi, a lenyűgöző környezetben fekvő, 11. századból származó hindu királyi temetkezési hely. Ezt követően a Tirta Empul templomot látogatjuk meg, ahol a szent forrásból táplálkozó medencékben tisztulnak meg a hívek. A csodálatos panorámát nyújtó Batur hegynél időzünk és a ma is aktív vulkán elbűvölő kilátása mellett fogyasztjuk el ebédünket. Ezután felkeressük az őslakosok által lakott hagyományos falut, Penglipurant, ahol a balinéz kultúrával és szokásokkal ismerkedünk. Szállás: Alaya Ubud 5*.

Este fakultatív szilveszteri vacsoralehetőség (bővebb információ és ár indulás előtt 1 hónappal).

január 1. hétfő

Egész napos szabadidő pihenésre vagy fakultatív program keretében Batubulanba látogatunk, ahol egy Barong táncelőadás keretén belül betekintést nyerünk a vallás inspirálta balinéz tánc világába, mely a jó és a rossz örök harcát mutatja be. A Szent Majomerdőben misztikus környezetben barátkozhatunk a kissé szemtelen majmokkal. A program ára ebéddel: 100 USD /fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Alaya Ubud 5*.

január 2. kedd

Szabadidő pihenésre vagy fakultatív kirándulás Kelet-Balira ebéddel: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. A sziget keleti részére utazunk. az Agung vulkán által uralt vidékre. Látogatás a balinéz hinduk  legfontosabb szent helyén, a Besakih templomegyüttesben, mely a vulkán déli lejtőjén található. 23 egymással kapcsolatban álló templom épült itt sok száz évvel ezelőtt, a kilátás tiszta időben csodálatos a környező hegyekre, rizsteraszokra és az óceánra. Innen az egykori királyi palotához, a Tirtaganggához vezet útunk, mely csodálatos kertje elbűvöli a látogatót. A szent forrásból táplálkozó medencék és környékük a balinéz kertművészet egyik legszebb alkotása.  Ezután Tengananba,  a balinéz őslakosok (Bali Aga) birodalmába vezet az út. A Bali Agák szigorúan követik őseik hagyományait, viszonylagos izolációban élnek. Az itt készült bonyolult dupla ikat technológiával készült szőttes világhírű. A kirándulást a Goa Lawah templomnál zárjuk, melynek érdekessége, hogy a szentély mögötti barlangban rengeteg denevér él, melyek a legenda szerint a szentélyben élő mítikus óriáskígyónak szolgálnak élelemként. Szállás Alaya Ubud 5*.

január 3. szerda

Reggeli után első megállónk helyszíne a hinduizmus elterjedésének emlékeként épült Tanah Lot templom, az Indiai-óceánból kiemelkedő sziklatemplom, mely dagály idején egy vízen úszó szentély látszatát kelti. Ezt követően Bali egyik legnagyobb és legrégibb hindu építményéhez az azonos nevű hegyen található Batukaru templomhoz utazunk, melyet a buja trópusi esőerdők határolnak. A helyiek szerint olyan csendes és misztikus légkör uralkodik, hogy hallani az istenek suttogását. A festői Jatiluwih rizsteraszok felé vesszük az irányt, ahol ebédünk mellett megcsodálhatjuk, hogy a rizstermelők mekkora szorgalommal és hálával gondozzák földjeiket. Szállás a sziget déli részén fekvő tengerparti Nusa Duában: Nusa Dua Beach Hotel & Spa.

január 4. csütörtök

Reggeli a szállodában, egész nap pihenés a tengerparton vagy

Fakultatív egész napos kirándulás: piacozás Candikuning-ban, Ulun Danau templom és a Banyumala ikervízesés  100 USD /fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő.

Reggel a sziget belseje felé vesszük az irányt, első megállónk alkalmával Candikuning apró színes, piaci hangulatába csöppenünk, megannyi gyümölcs, zöldség, fűszernövény társaságában, melyeket mind a Bedulul körüli földeken termelnek a helyiek hogy aztán látványosan tálalják az utazók részére.

Továbbutazunk a Bratan-tóhoz, itt található Bali híres templomai közül talán a leglátványosabb,a környéken jól ismert, vízpartra épült hindu temploma, az Ulun Danau Beratan, de a hely ennél jóval többet rejt magában. Ebédünket elfogyasztva a Banyumala ikervízesés a következő megállónk,  a sűrű erdőn keresztül egy kis sétával megcsodálhatjuk a két ágból álló zuhatagot. Az áttetsző türkizkék vízben akár úszhatunk is,hallgatva a lépcsőzetes vizek mennydörgő ordítását.

január 5. péntek

Délelőtt pihenés a tengerparton. Délután a festői tengerparti sziklára épült Uluwatu-templomhoz látogatunk, a „tengeri iránytemplomok” egyikéhez, melyet a tenger szellemeinek szenteltek és délnyugat őrzőjeként nyújt védelmet a gonosz démonok ellen. A felejthetetlen színekben pompázó naplemente a mitikus Kecak-táncelőadás alatt ér minket, utána romantikus körülmények között a tengerparti homokra kitelepült étteremben tenger gyümölcseit vacsorázunk. Szállás Nusa Duán.

január 6. szombat

Egész napos pihenés a tengerparton. Este transzfer a repülőtérre, majd elutazás dohai átszállással Budapestre a Qatar Airways járataival (Denpasar-Doha 00:05-04:55, Doha-Budapest 08:40-12:20).

január 7. vasárnap

Hazaérkezés kora délután Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszteri körutazás Szingapúrban és Balin, repülőjeggyel, illetékkel, 4-5*-os szállásokkal, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére