Körutazás az USA nyugati partján a vadnyugat nemzeti parkjaiba, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44522
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.892.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44522

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass meg öt lenyűgöző nemzeti parkot a Vadnyugaton!

Időpontok

 • 2024. Szeptember 05 - 16.: , 1.892.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 csillagos szállodákban + 1 éj repülőn
 • Reggelis ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Belépők: kb.: 192 $ + 225-275 $ fakultatív kirándulások
 • ESTA utazási engedély - USA (ügyintézéssel (feltételek teljesítése esetén)) 12 000 Ft

Felár

 • Egyágyas szoba felára  395 000 Ft
 • Repülés a Grand Canyon felett 90 000 Ft
 • Monument Valley - Antelope Canyon kirándulás (2 belépővel és jeeptúrával) 50 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – LAS VEGAS

Reggeli indulást követően, európai átszállással repülés Las Vegasba. Leszállást követően transzfer a szállodánkba.

2. NAP: LAS VEGAS – 66-OS ÚT – GRAND CANYON

Reggelit követően átkelünk a Colorado folyó fölött, majd nem sokkal később az „amerikai utak királyára”, a legendás 66-os útra térünk rá. Menet közben több hangulatos útszéli „saloon” mellett haladunk el. A délutáni órákban érkezünk a Grand Canyon Nemzeti Parkhoz. Kiszállunk autóbuszunkból, és a meredek sziklafalak pereméhez sétálunk. Nem lehet szavakba önteni a látványt! Olyan monumentális és annyira különleges természeti képződmény hever a lábaink előtt, melyhez semmi sem fogható a világon. Több kilátópontot is meglátogatunk, egészen koraestig a kanyon­nál maradunk, és itt tekintjük meg a csodás naplementét is. Estére érkezünk szállodánkba, melynek közelében vacsorázási lehetőség.

3. NAP: GRAND CANYON – PAGE

Jó idő esetén, reggel fakultatív program keretében lehetőség van egy kb. 30 perces repülőutat tenni a Grand Canyon felett, mely során még különlegesebb nézőpontból láthatjuk a hatal­mas kanyont. Repülés a Grand Canyon felett: 90.000 Ft. A programot követően kelet felé indulunk a Colorado folyó men­tén, menetközben több kilátóponton megállunk, ahol kitűnő fényképeket lehet készíteni a napfényes szurdokról. Különleges tájon haladva érjük el a napunk másik nagy látványosságát, a Horseshoe Bendet, ahol patkóalakban, közel teljes fordulatot tesz a Colorado folyó. A parkolóból némi gyaloglással érjük el a kilátópontot, ahonnan fantasztikus felvételeket tudunk készí­teni a kanyarulatról. Szállásunk a közeli Page-ben lesz (2 éj).

4. NAP: MONUMENT VALLEY – ANTELOPE CANYON

A mai nap során egy különleges fakultatív kiránduláson veszünk részt. Reggelit követően a helyi navajo indián közösség által fel­ügyelt területekhez látogatunk. Először az Antelope-Canyonhoz megyünk, ahová kizárólag csoportosan lehet belépni. A több tíz­méter magas, de roppant keskeny hasadékban sétálva elcsodál­kozik az ember, hogy miként tud a természet ennyi fantasztikus képződményt létrehozni egyazon kőzetből. Utazásunk következő megállója a Monument Valley. Mintha egy John Wayne western díszletébe lépnénk be, a káprázatos vörös homokkő képződmé­nyek közt. Buszunkból átszállunk négykerékmeghajtású jeepekbe, melyekkel több fotóstoppot is teszünk a több mint 13 négyzetkilométeres területen. Páratlan élményekkel telve térünk vissza szállásunkra. Monument Valley – Antelope Canyon fakul­tatív kirándulás (2 belépővel, jeeptúrával): 50.000,- Ft.

5. NAP: PAGE – POWEL-TÓ – BRYCE CANYON

Reggelit követően átkelünk a Glen Canyon gátján, majd a Powel-tó partjánál kiszállunk megcsodálni a gát által létreho­zott mesterséges tavat. Kora délután érjük el a Bryce Canyon Nemzeti Parkot. A terület több mint 2.500 méter felett fekszik. Itt nem egy folyó vájta ki a sziklákat, hanem a jég és a szél ero­dálta. Az eredmény pedig egy olyan természeti képződmény, melyhez nincs fogható a világban. Több ezer, magasba törő, kes­keny tűszerű oszlop, mely szinte egy vörös erdőt alkot a félkö­ríves hegyoldalban. Aki szeretne, egy gyalogtúra keretében lesétálhat a kiépített túraútvonalak valamelyikén a kőoszlopok közé, és megtapasztalhatja, hogy mennyire különleges mikrok­líma uralkodik ezek sziklaerdőben. Estére érünk a nemzeti park bejáratánál lévő hangulatos szállásunkra.

6. NAP: BRYCE CANYON – ZION CANYON – LAS VEGAS

Reggelit követően délnyugati irányban folytatjuk utunkat, és a mai nemzeti parkunk a Zion lesz. Alig másfél órás utazás után érjük el a park bejáratát, ahonnan látványos hegyi szerpenti­nen érkezünk a terület központjához, ahonnan a túraútvona­lak indulnak. Idegenvezetőnk a kanyon aljában kanyargó folyó mentén kalauzolja el Önöket. Az oda-vissza kb. 3,5 km hosszú, minimális szintkülönbséggel rendelkező könnyed túra csúcspontjánál, aki szeretne besétálhat a hegyi patak vizébe is. Kellemesen elfáradva szállunk vissza autóbuszunkra, és „A bűn városa”, Las Vegas felé indulunk. Koraesti érkezésünkkor végig­hajtunk autóbuszunkkal a híres Las Vegas Boulevardon, vagy más néven a Stripen, és saját szemünkkel láthatjuk a több milli­árd dollár értékű casinókat, szállodákat. Érkezésünket követően, aki szeretne, besétálhat a Bellagio előtti szökőkút játékát meg­tekinteni, de akár a város legújabb látványosságában, a Sphere-ben is megtekinthet egy vetítést. Szállás Las Vegasban (2 éj).

7. NAP: LAS VEGAS – HOOVER GÁT – RED ROCK CANYON

Reggelit követően szabadidő a szórakoztatás fővárosában, vagy részt vehetnek egy félnapos fakultatív kiránduláson. Elsőként a grandiózus Hoover-gáthoz látogatunk el, mely 60 emelet magasságával a világ legnagyobb gátja volt elkészültekor, ahol egy kb. fél órás vezetett túrán veszünk részt. Ezután a Red Rock Canyon természetvédelmi terület kb. 20 km-es panoráma útját járjuk be autóbuszunkkal, több helyen is megállva. Kora délután érünk vissza szállásunkra. Hoover gát – Red Rock Canyon kirándulás (belépőkkel): kb. 40 USD (fizetés a helyszí­nen). Pihenőt követően idegenvezetőnk gyalogos városnézésre invitálja Önöket. Elhaladunk a leghíresebb szállodák mellett: New York Hotel, Caesars Palace, Paris, Venice (Velence), MGM Grand. Természetesen mindenképp javasolt szerencsénket is kipróbálni a játéktermekben, akár a játékgépeknél, akár a rulett asztalnál. Ki tudja, lehet, hogy visszanyerjük a teljes utazásunk árát… Este fakultatív program keretében lehetőség van megtekinteni egy Cirque du Soleil showt. A modern cirkuszi társulat mára meg­hódította Las Vegast, és minden neves kaszinó saját show-val rendelkezik. Cirque du Soleil műsor belépő: ülőhelytől függően kb. 130 - 180 USD (fizetés a helyszínen).

8. NAP: LAS VEGAS – DEATH VALLEY NEMZETI PARK

Reggel elhagyjuk Las Vegast, és a Death Valley felé indulunk. Sokan azt hiszik, ez egy unalmas sivatag (összekeverve a Vegastól délre lévő Mojave sivataggal), miközben egy változatos nemzeti parkról van szó. A napunk során több megállót is teszünk, mind különleges helyszín lesz, de a „csúcspont” furcsamód a legmé­lyebb helyen lesz, a Badwater Basin nevű látványosságnál, mely Észak-Amerika legmélyebb szárazföldi helyszíne, 86 méterrel fekszik a tenger szintje alatt! Egykor egy sós tó terült el itt, mára ez kiszáradt, és holdbéli tájat hozott létre, ahol mindent a szik­rázó fehér sókristályok borítanak. Nyugati irányában folytatjuk utunkat, mai szállásunk már Kaliforniában lesz.

9. NAP: SEQUOIA NEMZETI PARK

Reggelit követően első megállónk nagy kontrasztot ad az előző naphoz képest, mivel a Sequoia Nemzeti Parkba látogatunk (mely immáron az ötödik nemzeti parkunk túránk során!), a mamutfenyők őshazájába. Buszunkkal a több tízméter magas fák közt kanyarogva érjük el a park központját, ahol egy kelle­mes gyaloglásra indulunk. Idegenvezetőnk mesél róla, hogy az erdőtüzek miként jelentik a pusztulást, de egyben az újjászüle­tést is a bolygónk legmagasabb fái számára. Délután folytatjuk utunkat a San Francisco-öböl felé, ott töltjük már a mai estét.

10. NAP: SAN FRANCISCO – ALCATRAZ

Reggelit követően megkezdjük a Nyugati-Part legszebb nagy­városának megismerését. Fakultatív hajókirándulás keretében ellátogatunk az egykori hírhedt börtön, az Alcatraz szigetére. Alcatraz hajókirándulás: kb. 55 USD (fizetés a hely­színen). Ezt követően ellátogatunk a Fisherman’s Wharf bohó mólójához is, ahol akár „Forrest Gump éttermében”, a B. B. Gump étteremben is elfogyaszthatjuk ebédünket. Ezután a híres san franciscoi sárga villamossal a China Townhoz utazunk, és útközben elhaladunk a kanyargós Lombard Street mellett is. Belvárosi sétánk során szabadprogram is lesz a központban.

11. NAP: SAN FRANCISCO – REPÜLŐ

Szinte az egész napot San Franciscoban töltjük. Elsőként a város jelképéhez, a Golden Gate hídhoz látogatunk el, melyet szép idő esetén lencsevégre is kaphatunk. Következő megállónk a vikto­riánus házairól híres Alamo tér, melyet követően a Twin Peaks kilátópontról gyönyörködünk a város panorámájában, és egy­ben búcsút is veszünk tőle. Transzfer a repülőtérre, repülőgé­pünk az esti órákban indul el Európa felé. Éjszaka a repülőn.

12. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE

Európai átszállást követően, előreláthatólag a koraesti órákban érkezünk Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás az USA nyugati partján a vadnyugat nemzeti parkjaiba, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére