Szilveszter Brazíliában, Rio de Janeiróban, 4*-os szállásokkal, reggelivel, programokkal, helyi buszos utazásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34646
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

690.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34646

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Rióban felejthetetlen tűzijátékkal köszöntheted az Újévet a híres Copacabana tengerpartján!

Időpont

  • 2019.12.26. - 2020.01.04.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 8 éjszaka szállást helyi 4*-os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátás
  • Helyszíni közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • A megadott programokat
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkel kb. 495.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravaló kb. 50 USD/fő
  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 330 000 Ft
  • További étkezések, italok fakultatív programok szilveszteri vacsora (egyénileg)

Ismertető

Meglátogatjuk a csodálatos Iguazu-vízesést, Argentína és Brazília határán - amely inkább összeköti a két országot, mint elválasztja. A hatalmas víztömeg káprázatos zuhatagokon át száguld a mélységbe - melyet mind a brazil, mind az argentin oldalról érdemes megnézni. Decemberben igazán átérezhető a természet ereje, a magas vízhozamnak köszönhetően. A vízeséseket igazi trópusi őserdő veszi körül, ahol a helyi élővilággal is megismerkedhetünk.

Rióban a Cukorsüveg-hegy, a Krisztus szobor, a szamba show és a csodálatos, hosszú, homokos tengerpart varázsolja el az utazót – amit legalább egyszer mindenképpen látni kell.

Program

1. nap: Budapest – Rio de Janeiro

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Rio de Janeiróba. Érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Rio de Janeiróban (2 éj). Szállás: Windsor Leme Hotel 4*

2. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiróban, Brazília legszebb fekvésű városában. Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a Megváltó Krisztus szobra áll. Ezután Rio de Janeiro másik felejthetetlen látványossága következik, a Guanabara-öböl bejáratánál található Cukorsüveg-hegy, ahová az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal jutunk fel. Este fakultatív program: Rio by night panorámás esti városnézés, vacsorával egy tipikus Churrascaria étte­remben.

3. nap: Iguazu-vízesés (brazil oldal)

Reggel az Iguazu-vízeséshez repülünk. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. A vízesés brazil oldalát látogatjuk meg. Este fakultatív program: igazi brazil vacsora és Rafain show. Szállás Iguazuban (2 éj). Szállás: Wyndham Golden Foz 4*

4. nap: Iguazu-vízesés (argentin oldal)

Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt: terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával, majd motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést. A program során garantáltan senki nem marad szárazon!

5. nap: Iguazu – Rio de Janeiro

Délelőtt látogatás az Itaipu vízerőműhez, mely a modern világ egyik csodája, jelenleg a világ legnagyobb vízerőműve a 2016-ban felállított rekordjával (103 098 366 MWh). Ezután a Madár Parkba indulunk, ahol az őserdőben egy hangulatos ösvényen sétálva 150 trópusi madárfajjal találkozhatunk. Dél-Amerikában ez az egyetlen olyan park, ahol a hatalmas madárreptetőkben közelről is megszemlélhetjük a különleges madarakat. Ezen kívül csodálatos pillangókat, kolibriket, kígyókat és kajmánokat is láthatunk. Délután repülőre szállunk, és visszautazunk Rio de Janeiróba. Szállás Rio de Janeiróban (4 éj). Szállás: Windsor Leme Hotel 4*

6. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után szabad program Rio de Janeiróban.

A szilveszter egy különleges esemény a Copacabanán, a második legfontosabb ünnep a karnevál után. A város szinte „megbénul”, nem járnak az autók, mindenhol emberek ünnepelnek. A csodás napot a varázslatos éjféli tűzijáték zárja, majd hajnalig tartó utcabál, programok, élőzene és számtalan tengerparti étterem és bár várja a szórakozni vágyókat.

7-8. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után szabadidő a tengerparton, a híres Copacabana Beachen. Fakultatív program ajánlataink: Tijuca őserdei dzsip túra, ismerkedés a szambaiskolák világával vagy Rió koloniális városrészének és a Holnap Múzeumának felfedezése.

9. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után elutazásig szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással.

10. nap: Rio de Janeiro – Budapest

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter Brazíliában, Rio de Janeiróban, 4*-os szállásokkal, reggelivel, programokkal, helyi buszos utazásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére