Szarvasgomba fesztivál és kóstoló Isztrián, 3 napos kirándulás busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42910
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42910

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány Isztria a Szarvasgomba fesztivál idején!

Időpont

  • 2024. október 11-13.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - Novigrad Hotel Laguna 3*. Novigrad központja kb. 15 perc sétára, tenger közelében található. Szoba: 2 ágy (némelyik pótágyazható, gyermekméretű pótággyal), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, klíma. Tenger felőli erkélyes szobák felár ellenében foglalhatóak.
  • Félpanziót és italokat
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (3%)

Fakultatív program

  • Szarvasgomba fesztivál, kóstoló, Motovun, Porec: 45 EUR/felnőtt
  • Belépők a helyszínen: kb. 10-15 EUR/ fő. (Poreci bazilika stb., de nem kötelező)

Felár

  • Egyágyas felár 17 500 Ft (45 Eur)
  • Erkély felár 5 500 Ft (14 Eur)

Program

1. nap: Lovran és gesztenyefesztivál, Hum
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Délutáni órákban érkezés az Adriához, Lovran kis városkába, ahol nem csak a várost, hanem a gyesztenyefesztivált is megnézzük és megkóstolhatjuk a gesztenyéből készült finomságokat. Majd Isztria középső részhez,  a világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori, két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toscananak is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézünk, itt képet alkothatunk a helyi lakók hajdani  életéről, és természetesen megkóstoljuk a különleges isztriai pálinkát. Vacsorára szállásunkra érünk. 

2. nap: Motovun, Szarvasgomba fesztivál és kóstoló, Porec
Mai napon egy különleges fakultatív programra invitáljuk Önöket:  a szarvasgomba fesztiválra érve megtekintjünk a kínálatot, majd buszunkkal a helyszínre utazunk,  ahol beavatnak minket a szarvasgomba keresés titkaiba. Kereső kutyákat követve sétálunk az erdőben, hogy közelről is megismerkedjünk ezzel az értékes különlegességgel. Séta után bor és szarvasgombás falatkák mellett pihenhetünk, míg figyeljük, hogyan  készít a háziaszony egy igazi friss szarvasgombás rántottát nekünk, amit persze megkósolunk, finom borral leöblítjük, majd  különleges szarvasgombás desszerttel koronázzuk meg a mai kirándulást! Ezt követően a közelben található, dombtetőn tündöklő Motovun városkába igyekszünk. Ez a gazdag múltú kisváros, ahol minden kő a saját történetét meséli, már régóta igen attraktív és kedvelt turisztikai célpont. Vastag középkori falai körülölelik ezt a kis városkát. A végére csodaszép Porec város felé veszünk az irányt. Városnézés alatt megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, melynek építészetén minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. A szabad idő során mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikkal. Részvételi díj kóstolóval: 45 Eur/fő. 

3. nap: Lim fjord, Rovinj
Ízletes reggeli után, búcsút intünk  Novigradnak, és az Isztria gyöngyszeméhez utazunk: Rovinj-ba, melyet joggal nevezhetünk „észak Dubrovnikjának” is, ahol megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Úton Rovinj felé a Lim fjord fölötti kilátónál megállunk és készíthetünk néhány emlékezetes fotót a csodás panorámáról. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szarvasgomba fesztivál és kóstoló Isztrián, 3 napos kirándulás busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére