Ötcsillagos szilveszter Görögországban, városnézés Athénban, látogatás Delphoi-ba és a Meteorákhoz, 8 nap félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 30784
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

287.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30784

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Görögországi kalandok szilveszterkor, vár Athén, a Delphoi jósda, a híres Meteorák és a hamisítatlan görög hangulat az év utolsó, és az újév első napjain!

Időpont

  • 2023. december 27-2024. január 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást (5 éjszaka Kamena Vourla központjában és 1-1 éjszaka tranzitszállás)
  • Félpanziós ellátást (beleértve a szilveszteri zenés vacsorát is)
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • IFA

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

Felárak

  • Egyágyas felár: 97.500 Ft
  • Tenger oldali szoba felára: 11.500 Ft / fő

Szállás

1+1 éjszaka tranzitszállás oda- és visszaútban az Észak-Macedón Köztársaságban egy 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.

5 éjszaka Kamena Vourla központjában, a tengerparttól 100 méterre található 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A szobák erkélyesek, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral felszereltek. A szállodához tartozik egy szép kert, termálvizes úszómedencék, szauna, tornaterem, teniszpálya.

Ellátás

Félpanzió / a reggeli mindenhol büfé, a vacsora a tranzitszálláson 3 fogásos menü, a görögországi szállodában pedig büfé (svédasztalos). A teljes részvételi díj tartalmazza a szilveszteri vacsorát is, amelynek keretében a szálloda a következőket biztosítja: bőséges büféasztal előételekkel, főételekkel, salátabüfével és desszertekkel; egy pohár pezsgő; zene.

Program

1. NAP:
Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Kecskemét – Szeged – Újvidék – Belgrád – Niš – Kumanovo útvonalon. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

2. NAP: TEMPÉ-VÖLGY, THERMOPÜLAI-SZOROS
Átkelés Görögországba, utazás déli irányba. Útközben séta a vadregényes Tempé-völgyben (Aphrodité forrás, sziklakápolna), valamint pihenő az ókor egyik leghíresebb csatájának színhelyén, a Thermopülai-szorosnál (Leonidász király szobra, spártai katonák sírfelirata). Szállás egy hangulatos tengerparti kisvárosban, Kamena Vourlában (5 éj). A nap hátralévő részében pihenés.

3. NAP: METEORÁK, KALAMBAKA
Szabad program, pihenés.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás a Meteorák sziklakolostoraihoz. A hatalmas sziklák tetejére épült bizánci kolostorok közül lehetőség legalább kettő meglátogatására. Több fotószünet után szabad program a sziklák lábainál fekvő hangulatos kisvárosban, Kalambakában.
A fakultatív program ára: 11.700 Ft + belépődíjak (garantált indulás).

4. NAP: ATHÉN
Reggeli után egész napos kirándulás Athénba. Autóbuszos városnézés (őrségváltás, akadémia, egyetem, könyvtár, Olimpiai Stadion, Zeusz-templom, Hadriánusz-kapu stb.), közös séta az Akropoliszon, majd az Akropolisz Múzeum megtekintése. Ezután lehetőség egyéni barangolásra a Plaka tekervényes utcáin.

5. NAP: DELPHOI
Kirándulás az ókori Görögország első számú jóshelyéhez, a csodálatos környezetben fekvő Delphoi jósdához. A Parnasszosz-hegységben található szentélyegyüttes az ókori emberek képzeletében a világ közepét jelentette. Az ásatási terület mellett lévő múzeum az egyik leggazdagabb egész Görögországban. Visszaérkezés a szállodába délután fél 4 körül.
Este zenés szilveszteri vacsora a hotel éttermében.

6. NAP: KAMENA VOURLA
Újév napján szabad program, pihenés a szállodában.

7. NAP: THESSZALONIKI
Indulás hazafelé. Útközben ismerkedés Thesszalonikivel, Görögország második legnagyobb városával. Közös séta a legfontosabb nevezetességekhez (Fehér torony, Galerius diadalíve, Szent György-rotunda, Szent Demeter-bazilika stb.), majd szabad program. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

8. NAP:
Hazautazás a Kumanovo – Niš – Belgrád – Újvidék – Szeged – Kecskemét útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ötcsillagos szilveszter Görögországban, városnézés Athénban, látogatás Delphoi-ba és a Meteorákhoz, 8 nap/7 éjszaka 1 főre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére