Nyaralás Mauritiuson, az Indiai-óceán partján 7 éjszaka szállás a Sugar Beach Hotelben**** félpanzióval, Angol/magyar nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

372.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34794

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Utazz el az európai télből a trópusi nyárba, az Indiai-óceán partjára, Mauritiusra!

Mauritius az Indiai-óceánon található, Réunion és a Rodrigues-szigetek közelében. A legtöbb utazót tiszta, meleg színű, türkizkék vize és végtelen, kókuszpálmákkal övezett strandjai vonzzák, illetve az a tudat, hogy Mauritius egy tökéletes, álomszép trópusi úti cél. Itt azok is megtalálják a legmegfelelőbb partszakaszt, akik valamilyen privát területet keresnek és azok is, akik új barátságokat szeretnének kötni, s nagy vágyuk egy remek tengerparti buli.

Mivel Mauritius tengerpartja körülbelül 330 kilométer hosszú, ezért a sziget minden régiójában egy kicsit mások az éghajlati viszonyok. De egy dologban mindegyik szakasz megegyezik, mégpedig a szigetet körülvevő korallzátonyokban, amelyeknek köszönhetően hívogató lagúnák jöttek létre mindenfelé. Ezek a lagúnák pedig nemcsak gyönyörűek, de nyugodt vízviszonyokat is kínálnak – ideális választás lehet az úszáshoz, a merüléshez, és a lassan mélyülő víz miatt a gyerekes családoknak is!

Sugar Beach Hotel*****

A szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A Flic-en-Flac partszakaszon fekvő Sugar Beach luxusszálloda az Indiai-óceánra néz. A hotel gyógy- és wellnessközponttal, trópusi kerttel és nagy, szabadtéri úszómedencével várja vendégeit.

A modern bútorokkal berendezett, tágas, elegáns, légkondicionált szobák síkképernyős, műholdas TV-vel, ülősarokkal és erkéllyel is rendelkeznek. A lakóegységekben tea- és kávéfőző és ingyenes piperecikkek biztosítottak. Néhány szobából a tengerre nyílik kilátás.

 A Sugar Beach üdülőközpont éttermeiben kreatív mauritiusi specialitásokat, valamint olasz és nemzetközi ételeket lehet fogyasztani. A bárban ízletes koktélok mellett lazíthatnak a vendégek.

A 18 lyukú Ile Aux Cerfs golfklub a 60 km-re fekvő Pointe Mauriceból hajóval érhető el. Az üdülőhelyen fitneszközpont és napozóterasz is szolgálja a kikapcsolódást.

A vendégek a fehérhomokos tengerparton sétálhatnak. A Casela Natúrpark és a Tamarina Golf Estate golfpálya kevesebb, mint 13 km-re fekszik.

Foglalható szobatípus

Standard: kb. 40 nm, felszereltség: kádas/zuhanyzós/wc-s fürdőszoba, hajszárító, fürdőköntös, tv (lapos képernyős), rádió, telefon, internetkapcsolat felár ellenében, klíma, minibár, kávé-/teafőző, szobai széf, terasz/ erkély, a főházban vagy a villák 1. emeletén, tengerre néző oldalon.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 261.000 Ft helyett 170.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 8 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Sugar Beach Hotelben*****
  • Félpanziós ellátást
  • Angol/magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére