Malajziai körutazás és nyaralás, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42622
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

999.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42622

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az egzotikus Malajziában!

Időpont

  • 2023. augusztus 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Kuala Lumpur-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines menetrendszerinti járataival, turista osztályon
  • Repülőjegy a Kuala Lumpur-Kuching útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőjegy a Kuching-Penang útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőjegy a Penang-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőjegy a Langkawi-Kuala Lumpur útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
  • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban, a 4*-os Ramada Suites by Wyndham KLCC Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás három éjszakára Kuchingban, az 4*-os Grand Margherita szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás egy éjszakára Penangon, a 3*-os Neo Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás négy éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás egy éjszakára Melakában, az 4*-os Swiss Garden Hotelben, kétágyas szobában
  • Bőséges büféreggeli minden nap
  • Transzferek különbusszal
  • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól /fő/nap
  • Javasolt szervizdíj: 30 USD/fő
  • Idegenforgalmi adó a szállodákban: 10 MYR (kb. 2,5 USD)/szoba/éjszaka, a helyszínen fizetendő

Fakultatív programok

  • Fakultatív szigettúra Langkawin 35 000 Ft /fő
  • Fél napos fakultatív hajókázás a szigetek között 15 000 Ft /fő

Program

augusztus 11. péntek
Elutazás Kuala Lumpurba átszállással (Budapest-Isztambul 20:25-23:30, Isztambul-Kuala Lumpur 01:20-16:40).

augusztus 12. szombat
Megérkezés után transzfer a Kuala Lumpur központjában található szállodába. Szállás: Ramada Suites By Wyndham KLCC 4*.

augusztus 13. vasárnap
Délelőtt városnézés Kuala Lumpurban, ahol a koloniális épületek és a felhőkarcolók uralják az utcaképet: Petronas-torony (kívülről), Királyi Palota, Nemzeti Mecset, Sultan Abdul Samad épület, kínai negyed, Sri Mariamman templom. Délután a hindu Batu barlanghoz indulunk. A mészkőbarlangokat teljesen kitöltő szent templom 272 lépcsőn közelíthető meg, a lépcső mellett Murugánnak, a háború istenének óriási aranyszobra vigyázza a tájat. Szállás Kuala Lumpurban: Ramada Suites By Wyndham KLCC 4*.

augusztus 14. hétfő
Transzfer a repülőtérre, elutazás Kuchingba, Borneó szigetére. Borneó Földünk harmadik legnagyobb szigete, területén található az ázsiai térség egyik legkiterjedtebb, legegybefüggőbb trópusi esőerdeje. Délután városnézés Kuchingban, mely során megnézzük a kínai negyedet, a macskaszobrot, a Tua Pek Kong kínai templomot és a Sarawak múzeumot. Szállás Kuchingban: Grand Margherita Hotel 4*.

augusztus 15. kedd
Délelőtt meglátogatjuk a Semenggoh Orángután Rehabilitációs központot, ahol az árva és fogságból kiszabadított orángutánokat gondozzák mielőtt visszaköltözhetnek a dzsungelbe. Délután egy hagyományos hosszúházba látogatunk, itt a helyiek mindennapi életével, szokásaival ismerkedhetünk meg. Szállás Kuchingban: Grand Margherita Hotel 4*.

augusztus 16. szerda
Egész napos kirándulás a Bako Nemzeti Parkba.  A kis félszigeten található park elképesztően gazdag állat- és növényvilággal rendelkezik. Láthatunk itt nagyorrú majmokat, szakállas disznókat, varánuszokat, makákót. A táj mesés: tengeröblök, hegyek, dzsungel, mangrove erdők és hívogató fehér homokú tengerpartok. A parkon belül csónakokkal és gyalogosan közlekedünk, kényelmes cipő, napvédelem és közepes állóképesség szükséges. A program piknikebédet tartalmaz. Szállás Kuchingban: Grand Margherita Hotel 4*.

augusztus 17. csütörtök
Transzfer a repülőtérre, elutazás Penang szigetére. Délután városnézés a sziget fővárosában, Georgetownban. Felkeressük az egykori brit gyarmat legérdekesebb látnivalóit, a thai templomot, a burmai templomot, a Khoo Kongksi klánházat, egy - a tengerbe nyúló mólókon épült klánfalut. Este feltétlenül próbálja ki Georgetown kulináris gyöngyszemeit: a város az ország gasztronómiai fővárosa. Szállás Georgetown közelében: Neo Hotel Penang 3*.

augusztus 18. péntek
Délelőtt folytatjuk a városnézést, Délkelet-Ázsia legnagyobb buddhista templománál, a Kek Si Loknál (Tízezer Buddha temploma), majd innen siklóval felmegyünk a Penang hegy tetejére, ahonnan csodálatos a kilátás a szigetre, sőt a Maláj-félsziget is látható innen tiszta időben. Transzfer a repülőtérre, rövid repülés után megérkezünk a trópusi nyaralóparadicsomba, Langkawi szigetére. Transzfer a szállodába, szállás a tengerparti hotelben: Holiday Villa Beach Resort 4*.

augusztus 19. szombat
Egész nap pihenés a tengerparton.

Fakultatív szigettúra Langkawin: 35 000 Ft/fő. A program során megismerkedünk a Kilim folyó mentén elterülő mangrove láp természetes élőhelyével és vadvilágával. A hoteltől a kikötő felé utunk keresztülvisz egy úgynevezett maláj kampong falun, de látunk rizsföldeket, kaucsukfa-ültetvényeket és egzotikus gyümölcsöskerteket is, mígnem elérünk a kikötőhöz, ahol motorcsónakokra szállva csodáljuk meg a Kilim Nemzeti Park természeti szépségeit. Ellátogatunk egy helyi halászfaluba is, ahol megnézzük, milyen sokféle halat fognak a halászok hálóikban. Ebéd után az Oriental Village-be látogatunk, ahol duty free üzletek várnak ránk, majd napunk fénypontja következik. A Mat Chinchang hegyen függővasúttal 708 méteres magasságba kapaszkodunk fel, amelynek tetején lélegzetelállító látvány tárul elénk a szigetre és környezetére.

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

augusztus 20. vasárnap
Egész nap pihenés a tengerparton.

Fél napos fakultatív hajókázás a szigetek között: 15 000 Ft/fő. Langkawit több, mint száz kis sziget veszik körül. Hajózunk a szigetek között, majd kikötünk egy csodás tengerparton egy lakatlan szigeten, ahol megmártózhatunk a kristálytiszta tengerben.

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

augusztus 21. hétfő
Egész nap pihenés a tengerparton. Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

augusztus 22. kedd
Transzfer a repülőtérre, elutazás Kuala Lumpur repülőterére. Megérkezés után transzfer Melakába, a 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, mely a fűszerútvonal egyik fontos állomása volt. Szállás Melakában: Swiss Garden Hotel 5*.

augusztus 23. szerda
Városnézés a történelmi városközpontban, ahol a kínai, maláj, portugál és holland stílusú épületek keverednek. Délután szabadidő.  Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással (Kuala Lumpur-Isztambul 23:05-04:50, Isztambul-Budapest 07:15-08:10).

augusztus 24. csütörtök
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Malajziai körutazás és nyaralás, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére