Luxus a Seychelle-szigeteken óceánra néző villában, a Maia Luxury Resort & Spában***** all inclusive ellátással és angol nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.985.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34781

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Tölts el egy felejthetetlen hetet az óceánpartján, egy privát villában, a Seychelle-szigeteken!

A Seychelle-szigeteket az érintetlen természet, a pálmafás lagúnák, véletlenszerűen a tengerbe dobált sziklák, azúrkék víz, a hófehér finomhomokos tengerpart teszi felejthetetlenné az idelátogatók számára. Bármennyire csábítóak is a képek, egyszerűen nem vehetik fel a versenyt a valósággal, Praslin és La Digue káprázatos strandjaival vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdőivel.

A Seychelle-szigetek az a hely, ahol a kéknek és a zöldnek számos árnyalata létezik, s mind-mind magával ragadja az odalátogatót. A Seychelles-szigetek hihetetlenül gazdag flórával és faunával rendelkezik: a kókuszpálmák, a takamaka fák, a világ legnagyobb teknőse, a számos madárfajról már nem is beszélve. A szigetek közül a legnagyobb és legismertebb Mahé szigete.

Maia Luxury Resort*****

A Maia Luxury Resort & Spa szálláshelye Victoria városától 20 km-re, a Seychelles nemzetközi repülőterétől pedig 10 km-re található.

Ezt az exkluzív rejtekhelyet Mahé délnyugati részén, a szép Anse Louis-nál a privát szó jellemzi a legtökéletesebben. Abszolút privát hangulatot biztosítva élheti itt át a legnagyobb luxust – visszafogottan és tökéletesen.

A luxushotel csodaszép kertjével és buja, trópusi növénytakarójával a nyugalom oázisa. A Maiában a legszemélyreszabottabb kiszolgálás várja! A villák a trópusi dombok és Anse Louis hófehér tengerpartja között terülnek el. A környékre jellemző gránitsziklák csodálatos, 180 fokos panorámaképet nyújtanak a látogatóknak az Indiai-óceánra.

Minden légkondicionált villája személyes komornyikkal, privát végtelenített medencével, ingyenes wifivel, síkképernyős TV-vel és Apple AirPort Expresszel várja a vendégeket. Továbbá konyhasarokkal, nagy kiszerelésű Hermés pipereszettel, szabadtéri pavilonokkal és napozóterasszal rendelkeznek. A komornyik wellnessrészlegben masszázskezelést, valamint trópusi virágos fürdőt is tud foglalni.

A Maia a „bármikor, bárhol, bármit” étkezési koncepciót követi, így a vendégek gyertyafényes vacsorát fogyaszthatnak a strandon, vagy akár saját kerti grilljüket is használhatják a villa teraszán. A Tec Tec étterem ínyenc fogásokat kínál, amelyeket igény esetén a főétkezések közötti időben is elkészítenek.

A gourmet-étteremben az ételeket a vendégek kérése szerint készítik el. Ha pedig megunta villája csendességét, a bár, az úszómedence és a napozóterasz várja!

Óceánra néző villa: A kb. 250 nm-es (100 nm lakrész) villa maximális privátszférát nyújt, az étterem közelében, a zöld dombok között található. Meleg földszínekkel kialakított és szabad rálátást kínál az Indiai-óceánra. Felszereltség: fürdőszoba, benti zuhany, dupla kinti fürdőkád, hajszárító, fürdőköntös, tv (plazmaképernyős), Dolby Sorround System házimozi-rendszer, iPod-állomás, DVD-lejátszó, telefon, WLAN, minibár, szobai széf, klímaberendezés és mennyezeti ventilátor. Továbbá feszített víztükrű medence (3x8 m) és veranda is található itt. A vendégeket a szabadban való étkezésre egy kinti pavilon hívogatja, heverővel.

Spa & Wellness: A Maia Spa by La Prairie a Jari Menari masszázsokra specializálódott (jelentése: táncoló ujjak). A spa három szabadtéri pavilonból áll, a trópusi növényzettől és a gránitszikláktól övezve. Az árban a jóga-, ön-shiatsu- és qi gong órák benne foglaltatnak, valamint a fitneszterem használata. Térítés ellenében: masszázsok, La Prairie-szépségkezelések, manikűr, pedikűr, meditációs tanfolyamok.

Sport & Szabadidő: Kajak, kenu, búvárpipás merülés, technogym kinesis fallal. Térítés ellenében: nyílt tengeri horgászás, motorikus vízi sportok és merülés szervezhetőek. Golfra a szomszédos Praslin szigeten van lehetőség.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 2.750.000 Ft helyett 1.870.000 Ft-tól

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Seychelle-szigeteken, kétágyas óceánra néző villában, a Maia Luxury Resortban*****
  • All inclusive ellátást
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére