Körutazás Nepálban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42883
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

859.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42883

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a világ teteje, Nepál!

Időpont

  • 2023. október 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Katmandu útvonalon oda-vissza, átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 20 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 55×38×20 cm ill. 7 kg) minden járaton
  • Szállás kilenc éjszakára a program szerinti szálláshelyeken, kétágyas szobákban
  • Reggeli minden szálláshelyen
  • Ebéd egy alkalommal és vacsora két alkalommal a Chitwan Nemzeti Parknál
  • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
  • Utazás Nepálban különbusszal
  • Városnézések és kirándulások
  • Belépőjegyek a program szerint

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap
  • Vízumdíj: 30 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Javasolt szervízdíj: 70 USD/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Egyágyas felár: 160 000 Ft
  • Félpanzió (7 vacsora) Az utolsó este táncelőadással 90 000 Ft /fő

Fakultatív program

  • Fakultatív sétarepülés a Himalája fölött 125 000 Ft /fő

Program

október 20., péntek

Elutazás Budapestről a Flydubai járatain, dubaji átszállással (22:35 - másnap 06:10, 08:35-15:00) Katmanduba.

október 21., szombat

Érkezés Katmanduba a délutáni órákban. A csomagok felvétele után transzfer a szállodába.

Szállás Katmanduban 3 éjszakára: Vivanta Kathmandu****

október 22., vasárnap

Kora reggel fakultatív sétarepülés a Himalája fölött (125 000 Ft/fő): kora reggel transzfer a repülőtérre, majd 50 perces sétarepülés garantált ablak melletti ülőhelyen. Utunk során a Kelet-Himalája 20 csúcsát csodálhatjuk meg, a Katmanduhoz legközelebbi Langtang Lirungtól a Csamlangig, a Mount Everestet (nepáli nevén Szágarmathát) is érintve. A repülés után transzfer a szállodába, érkezéssel a reggeli időpontjában. (Megjegyzés: a program kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén elmaradhat, ebben az esetben a szabad helyek függvényében lehetséges a következő napok egyikén repülni. Ha a második időpontban is elmarad a repülés, a program teljes díja visszatérítésre kerül a hazaérkezést követően.)

Első teljes napunk délelőttjén a Swayambhunathot látogatjuk meg. A történészek szerint 2500 éves fehér-aranyozott sztúpa egy dombtetőre épült, így szép kilátást nyújt Katmandu környékére. A sztúpát az itt élő szent majmok miatt Majomtemplomnak is nevezik. Délután felkeressük a Durbar (Palota) teret: a város szíve tulajdonképpen három tér együttese, a hagyományos nepáli építészet számos gyönyörű példájának (paloták, templomok) otthona. A téren található egyik palotában lakik Kumari, az "élő istennő" is - ha szerencsénk van, őt is megpillanthatjuk az ablakban. A téren tett látogatás után riksára szállunk és átgurulunk a Thamel negyedbe. A Thamel zegzugos utcácskái már évtizedek óta a kereskedők (és turisták) paradicsoma: rengeteg üzlet és étterem várja az utazókat.

Szállás Katmanduban.

október 23., hétfő

Reggeli után elutazunk Katmandutól keletre, ahol teszünk egy sétát - az egyik oldalunkon Bhaktapur városa, a másikon a Himalája láncai látszanak. Utunk során a helyi vidéki életbe is betekintést nyerünk. Délután ellátogatunk a Katmandu-völgy keleti végén elhelyezkedő Bhaktapurba. Ez a város az egyik legkevésbé forgalmas, így a legtisztább a környéken, de elsősorban lenyűgöző vallási épületeiről híres. A macskaköves utcákon pedig a hagyományos mesterségek, köztük a fafaragás és szövés titkait is elleshetjük, de egy családi műhelyben a fazekassággal akár mi is megpróbálkozhatunk.

Szállás Katmanduban.

október 24., kedd

Utazás szép tájakon keresztül Katmanduból a Chitwan Nemzeti Parkba. Utunk során megállunk egy helyi teákat (pl. masala) kínáló üzletben.

Szállás és vacsora a Chitwan Nemzeti Parknál 2 éjszakára: Machan Country Villa***

október 25., szerda

Egész napos kalandozás a dzsungel szívében, a Chitwan Nemzeti Parkban (világörökségi helyszín). Az ország síkabb, szubtrópusi éghajlatú részén fekvő óriási nemzeti park számos nagyvad, köztük bengáli tigrisek, indiai leopárdok, krokodilok és orrszarvúk otthona. Reggeli után dzsipszafari során fedezzük fel az esőerdőt és lakóit. A szálláshelyen elköltött ebéd után megtekintjük a gyönyörű chitwani naplementét és a helyi népcsoport, a tharuk botos táncát is.

Szállás és vacsora a Chitwan Nemzeti Parknál.

október 26., csütörtök

Továbbutazás Pokharába. Az ország második legnagyobb városa a Phewa-tó partján, a Himalája néhány legszebb csúcsa (köztük az Annapurna) szomszédságában fekszik.

Szállás Pokharában 2 éjszakára: Atithi Resort & Spa****

október 27., péntek

Reggeli után felkapaszkodunk egy kabinos felvonóval Sarangkotra. A város fölé magasodó dombról pazar kilátás nyílik a Himalájára, de a városra és környezetére is. Ezt követően teszünk egy könnyű sétát a közeli Damsadi falu környékén, megfigyelve a vidékiek hagyományos életmódját. Utunk egy függőhidat és rizsteraszokat is érint majd. Délután ellátogatunk a hasonlóan szép kilátást kínáló Világbéke-sztúpához, majd hajózunk a Phewa-tavon.

Szállás Pokharában.

október 28., szombat

Reggeli után keletre indulunk és a Himalája láncaival párhuzamosan utazunk vissza Katmanduba.

Szállás Katmanduban 2 éjszakára: Vivanta Kathmandu****

október 29., vasárnap

Utolsó Nepálban töltött napunk délelőttjén felkeressük a művészek városának, Patannak a Palota terét, amely a Malla dinasztia királyainak rendkívül gazdagon díszített palotáján kívül összesen 55 hindu ill. buddhista templom otthona. Délután visszatérünk a fővárosba és ellátogatunk a Sivának szentelt Pashupathinath templomhoz és a világ egyik legnagyobb sztúpájához, a Baudhanáth-hoz (világörökségi helyszínek). Utóbbinál a szerzetesekkel is találkozunk és akár a láma áldását is kérhetjük egy khada, azaz egy selyemsál formájában.

október 30., hétfő

Délelőtt transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a Flydubai járatain, dubaji átszállással (09:00-12:40, 17:35-20:45) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Nepálban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére