Jeges hajókirándulás a Dél-Shetland-szigetekhez és az Antarktiszi-félszigethez a Hapag-LLoyd Hanseatic fedélzetén a hajón teljes ellátással

Ajánlat kód: 35514
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

5.429.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35514

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Üdvözöld az antarktiszi pingvineket és fókákat a jég birodalmában!

Időpont

  • 2020. február 16. - március 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Elhelyezést választott kabinban, kabinban, a Hapag-LLoyd Hanseatic fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Minden kabinban köszöntő pezsgő, minibár naponta feltöltve alkoholmentes italokkal (szeszes italok további választéka a Grand lakosztályokban és a Junior lakosztályokban)
  • 24 órás kabinszolgálat (Komornyik szolgáltatás a Grand lakosztályokban és a Junior lakosztályokban)
  • Kölcsönfelszerelések: egy távcső és két pár nordic walking túrabot a kabinba bekészítve, továbbá meleg kabátok, gumicsizmák, könnyűbúvár-felszerelés
  • Síkképernyős TV információs és szórakoztató programmal
  • Személyes e-mail fiók és internet-hozzáférés Wi-Fi-n keresztül (e-mailek ingyenesen, internet feláras).
  • Információ a kikötőkről és a desztinációkról a kabinban bekészítve

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló
  • Kijutás a kikötőbe és vissza
  • Bbp- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív kirándulások
  • Italcsomagok
  • Vízumdíjak

Program

1. nap

Ushuaia Argentína Tűzföld tartományának székhelye. Általában ezt tekintik a világ legdélebbi városának.

2-3. nap

A 800 km széles Drake-átjáró (Drake-Passage) Dél-Amerika legdélebbi pontja. Ez köti össze az Atlanti-óceánt a Csendes-óceánnal, valamint ezen az átjárón keresztül lehet a legrövidebb úton megközelíteni az Antarktiszt. Nevét a 16. századi angol kalóz és felfedező, Sir Francis Drake után kapta.

4-9. nap

Déli-Shetland-szigetek · Antarktiszi-félsziget · Déli-Orkney szigetek

Bár az időjárás itt már igencsak zord, mégis megéri az expedíciós csónak fedélzetén felfedezni a szigeteket (megfelelően védő meleg dzsekit a hajó ingyenes biztosít utasainak). Hatalmas hómezők és sziklák, vulkánmaradványok, forró földalatti források misztikus gőze és eddig testközelből nem ismert állatvilág várja a felfedezőket. Az Antarktisz szárazföldjére lépni életre szóló élmény és igazi kiváltság. Lélegzetelállító a láb alatt csillogó jégtömeg, a pingvinek közelsége, a jéghegyek és úszó jégsziklák látványa.

10. nap

Pihenés a tengeren. A jeges szél belekap a hajba, a tengervíz permetezi az arcbőrt és még a jég repedése is hallatszik - ezt érzi és hallja egy igazi felefedező. És ennek az érzésnek az út során Ön is részese lehet, hiszen a vadonatúj, 2019-ben átadott hajónak éppen ez a különlegessége: a nyitott fedélzeti szakaszok, ahol szinte spirituálisan vállhat eggyé a természettel.

11-13. nap

Déli-Georgia

Medve-fóka, elefánt-fóka és a király-pingvinek hatalmas kolóniái - többek között ez Déli-Georgia különleges állatvilága, amely egyben bolygónk egyik legnagyobb csodája. A király pingvinek itt nevelik fel kicsinyeiket - ilyenkor bolyhos barna kispingvinek lepik el a partot, mintha egy hatalmas zsúfolt óvoda működne itt. A parti kirándulás során Ön is részese lehet ennek a varázslatos természetnek.

14-15. nap

Tengeri pihenés. A luxushajó belső design-ját a tenger inspirálta: a kabinok és lakosztályok mintáinak lágy hullámvonalai, a természetes színek és kiváló minőségű anyagok harmóniája pihenést és felüdülést nyújt utasainak.

A hajó különleges gasztronómiai utazást is ígér: a fedélzeten három első osztályú étterem kínálja a nemzeti konyhák válogatott finomságait. Emellett 24 órás szobaszervíz áll az utasok rendelkezésére. A tökéletes kikapcsolódást szolgálja a hajón található fitnesz- és wellness részleg is.

16. nap

Stanley/Falkland (Malvin)-szigetek.

A Falkland (Malvin)-szigetek földrajzilag Argentína részét képezik, azonban a szigetek az Egyesült Királyság saját kormányzású tengerentúli területe. Fővárosa az aprócska Stanley, melynek báját a helyben bányászott kövekből és a hajóroncsok gerendáiból épített színes házai adják.

17-19. nap

Tengeri pihenés. Amennyiben a kirándulásokon látott egyedülálló természeti szépségeknek, az állat- és növényvilág kialakulásának hátterét szeretné megismerni és további információkkal gazdagítaná tudását, akkor látogasson el a fedélzeti Óceán Akadémiára, ahol érdekes előadások, tudományos kísérletek és interakciós programok várják Önt.

20. nap

Érkezés Buenos Airesbe (18:00 órakor), éjszakázás a hajón. Háborítatlan kikapcsolódás egy magánszigeten.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Jeges hajókirándulás a Dél-Shetland-szigetekhez és az Antarktiszi-félszigethez a Hapag-LLoyd Hanseatic fedélzetén a hajón teljes ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére