Hódítsd meg a híres Medve-szurdokot! 1 napos kirándulás, buszos utazással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.700 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Ősszel újra megnyitja kapuit a Medve-szurdok!

Időpontok

  • 2023-09-02: Előleg: 1.700 Ft
  • 2023-09-23: Előleg: 1.700 Ft
  • 2023-10-14: Előleg: 1.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 16.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.700 Ft, a fennmaradó 15.290 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Külön fizetendő a turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 5 € /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.
  • Belépők hozzávetőleges árai kb.: 7 euro/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 05:00 kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

Érkezés Ausztriában, a délelőtti órákban. Felkeressük a Mixnitz mellett található a Medve-szurdokot, mely Ausztria legszebb és leghosszabb vizes szurdokvölgye, fantasztikus vízesésekkel és zúgókkal tarkítva, monumentális sziklákban gyönyörködve, csodás fenyőerdőkkel övezve. A túra egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak, és a kiépített útnak köszönhetően abszolút biztonságos is. Kb. 40 perc bemelegítő gyaloglás után érünk el a szurdok bejáratához. Innen vágunk neki a kb. 2800 lépcsőfoknak, valamint a csaknem 170 létrának, hídnak, és pallónak, mely egészen 1209 méter magasba vezet fel.

Innen lehetőség van a csoporttól elszakadva egyénileg meghódítani a Hochlansch 1722 méteres csúcsát, ami a graz-i hegyvidék legmagasabb pontja. A szurdokvölgy kijárata után a Teichalm- tóhoz érünk, ahol a helyi Hüttében pihenhetünk meg, és megkóstolhatjuk az ízletes helyi ételeket, és fenséges osztrák söröket. Indulás innen haza az esti órákban(az autóbusz a tóparton várja a csoportot). Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Táv: kb. 10 km, szintkülönbség: 780 m

Túra időtartama: kb. 7 óra (a csoport tempójától függően)

Átlagos állóképességgel teljesíthető

Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal.

Kérjük, a mellékelt túranyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal az utazáshoz!

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az utazáshoz érvényes úti okmánnyal (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges rendelkezni! Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hódítsd meg a híres Medve-szurdokot! 1 napos kirándulás, buszos utazással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére