EXTRA KEDVEZMÉNY! Nyári buszos utazás a francia riviérára, 7 éjszaka szállással 3*-os szállodákban és reggelivel – vár Monaco, a Ligúr-tengerpart, Nizza és St. Tropez

Ajánlat kód: 40164
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40164

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj és kirándulj jövőre a varázslatos francia riviérán!

Időpont

  • 2022. június 25.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.560 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.100 Ft
  • Monaco, kötelező regisztrációs adó és behajtási díj 10 EUR
  • Idegenforgalmi adó - Acqui Terme: 1,5 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 45.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 69.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Ephrussi villa 13 EUR (min. 20 fő)
  • Port Grimaud sétahajózás 15 EUR
  • Antibes Picasso Múzeum 6 EUR (fakultatív)
  • Thoronet apátság 6 EUR (min. 20 fő)
  • Monaco Hercegi palota 9 EUR
  • Oceánográfiai Múzeum 14 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:00
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 05:50
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 06:45
  • Balatonlelle-Marche: 07:15
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:05

Program

1. nap: Budapest - Ligúr tengerpart

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a szállodába az esti órákban.

2. nap: San Remo - Eze Village – Cap Ferrat

Reggeli után a ligúr tengerpart egyik legszebb kisvárosában teszünk egy sétát. San Remo városát a Virágok városának is nevezik, az egykori kis halászfalu ma a ligúr part egyik legelegánsabb üdülővárosa. A dalfesztiválról is világhírű város a Capo Nero és a Capo Verde közötti széles öböl partján terül el. Hangulatos óvárosát "La Pigna" sikátorok, apró kis terek teszik jellegzetessé. Folytatjuk utunkat a Francia Riviérára. Látogatás a Côte d’Azur egyik legbájosabb kisvárosában ahol egy parfümgyárat is felkeresünk. Belvárosi séta a sziklatetőre épült Eze Village középkori hangulatú kisvárosban. Utazás Cap Ferrat-ba. A francia riviéra egy rejtett kis gyöngyszemét fedezhetjük fel. St Jean-Cap-Ferrat. Földközi-tengerbe nyúló gyönyörű fekvésű félszigete Nizzától kilenc kilométerre fekszik. Megtekintjük a látványos Ephrussi Villát a hozzá tartozó kilenc pompás kerttel melyeket szökőkutak, kis tavak, ritka növények díszítenek. Utazás a Cannes városának közelében található szállásra.

3. nap: Antibes - Nizza

Mai programunkat Antibesban kezdjük: „Tout ici rayonne, tout fleurit, tout chante” - „Itt minden ragyog, minden virít és minden hang édes zene a fülnek” így írt a francia riviérán fekvő gyönyörű városról Victor Hugo, vagy, ahogy Picasso nevezte: „Joie de Vivre”, az életörömök városa. Antibes, a fallal körülvett tengerparti város teljesen megőrizte kulturális javait és hitelességét. Hangulatos mediterrán óvárosa, festői sikátorai, leghíresebb provence-i piaca, kulturális látnivalói (Katedrális, Grimaldi Palota - Picasso múzeum) teszik igazán vonzóvá. Délután Nizza városába látogatunk (Promenade des Anglais, orosz negyed, római negyed, óváros), szabadidő, fürdési lehetőség a tengerparton.

4. nap: Vallauris – Saint-Paul – Gourdon – Grasse

Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulási lehetőség (Ár: 20EUR/fő). Első utunk Vallaurisba vezet. Ez a kis település a kerámia hazája, ahol nem csak válogatni lehet a gyönyörű képzőművészeti alkotások között, de a készítő műhelyekbe is betekintést nyerhetünk. Agyagban gazdag földjeit már a rómaiak is hatékonyan kiaknázták amfórák készítéséhez. 1959-ben a vallaurisi vár kápolnájában talált otthonra Picasso: A Háború és A Béke című monumentális alkotása. Saint-Paul a francia riviéra egyik leghíresebb művész faluja, szinte érintetlen XVI. sz.-i falai mögött húzódik meg. Középkori hangulattal, gyönyörű galériákkal várja az idelátogatókat, mint hajdanán Picasso-t, Matisse-t, Mirót, Modiglianit, Braque-ot, Fernand Léger-t, Yves Montand-t. Maga Chagall is húsz esztendőt töltött itt, sírja is itt található. További utunk a Farkas szoroson át Gourdonba vezet. Ez a mini település Franciaország legszebb falvai közé tartozik. XII. sz.-i eredetű várának kilátó teraszát André Le Nôtre, XIV. Lajos kertművésze tervezte. Rövid séta, fotószünet (760 m magasságból). Hazafelé rövid szabad séta Grasse esszenciák illatfelhőjében úszó zegzugos sikátoraiban. Visszaérkezés a szállásra a délutáni órákban.

5. nap: Cannes - St-Tropez

Délelőtt ismerkedés a Côte d’Azur világhírű üdülővárosával. Cannes-ban sétánk alkalmával láthatjuk a kikötőt és a szép tengerparti sétányt, de megismerkedünk a Filmfesztiválok helyszíneivel is, majd felsétálunk a Suquet dombra is, amely a város középkori bölcsőjét képezi. Városnézésünk után egy festői hajókirándulásra indulunk a francia riviéra partjai mentén St-Tropez-be, melyet gyakran Franciaország ékkövének is neveznek. A világsztárok kedvelt üdülőhelye a népszerű csendőr filmek legendás helyszíne is egyben. Az egykori kis halászfalu, ma már a fürdővárosok királynője. Séta a kikötőben és a hangulatos óvárosban, a Place des Lices téren majd felsétálunk a citadellához is ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az öbölre. Innen már csak egy pár percnyi hajóútra található Port Grimaud. 75 hektáron hét kilométernyi csatorna és egy tucat sziget alkotja ezt a festői kikötőt, ahol minden egyes háznak saját szárazföldi és vízi bejárata is van. Nem véletlenül nevezik a provence-i Velencének. Visszautazás Saint Tropez-ba, majd Cannes-ba a késő délutáni órákban. (Hajójegy: 70 EUR/fő)

6. nap: Thoronet - Verdon szurdok

Szabadidő, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás (Ár: 20 EUR/fő). Délelőtt a Thoronet-i apátságot tekintjük meg. Itt épült meg a kifinomult, ugyanakkor szigorú és letisztult formákat felsorakoztató, legrégebbi provanszál ciszterci apátság, a románkori Provence egyik legharmonikusabb alkotása.). Folyatatjuk utunkat Provence leglátványosabb természeti képződményéhez, az európai Grand Canyonba. Alagutakon és viaduktokon keresztül haladunk a lélegzetelállító Verdon szoros látványos szurdokvölgyében, mely az Alpes-de-Haute-Provence határán található. A 700 méter mély és 21 km hosszú kanyont egy pici folyócska vágta a hatalmas sziklákba évezredekkel ezelőtt. Visszaérkezés a szállásra az esti órákban.

7. nap: Monaco - Monte Carlo - Acqui Terme

Gyalogos és autóbuszos városnézés Monacóban. Látogatásunk alkalmával meglátogatjuk az Oceanográfiai múzeumot, a Hercegi Palotát és a katedrálist, de autóbuszunkkal végighaladunk a Forma 1-es pálya egyik szakaszán is. Lehetőség kaszinózásra a Monte Carlo-i Casinoban. Acqui Termében található szállásunkra az esti órákban érkezünk.

8. nap: Milánó – Budapest

Rövid gyalogos séta Milánó belvárosában, majd hazautazás. Érkezés Budapestre éjfél körül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyári buszos utazás a francia riviérára, 7 éjszaka szállással 3*-os szállodákban és reggelivel – vár Monaco, a Ligúr-tengerpart, Nizza és St. Tropez

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére