EXTRA KEDVEZMÉNY! 1 napos adventi buszos utazás 2 főre Zakopanéba fakultatív lovas szánozással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

3.060 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az ünnepeket a Tátra ékszerdobozában, Zakopanéban!

Időpontok

  • 2023. december 2.: Előleg: 3.060 Ft
  • 2023. december 9.: Előleg: 3.060 Ft
  • 2023. december 16.: Előleg: 3.060 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre – A kupon teljes ára 30.580 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.060 Ft, a fennmaradó 27.520 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos adventi buszos utazás Zakopanéba

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 30 PLN/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Belépők hozzávetőleges árai tájékoztató jelleggel: Gubalowkai sikló: kb. 28 PLN/fő; Ótemplom és Ótemető: kb. 2 PLN/fő Lovas szánozás: 100 PLN/fő

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 05:00-kor kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Zakopanéba rövid pihenőkkel.

Látogatás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a lengyelországi Tátra fővárosába, Zakopanéba. Végig sétálunk az ünnepi díszben tündöklő főutcán, közben megcsodáljuk a górál stílusban épült mesés fa palotákat, megtekintjük a híres Szent Kelemen fatemplomot, majd siklóval meghódítjuk az 1128 m-es Gubalowka-hegyet! (kb. 22 PLN/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovaskocsisok vagy lovasszánosok várnak.

Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány az adventi forgatag és piac: forralt bor, gyömbéres forró sör, frissen sült sütemények illata lengi be a levegőt. Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk. Az adventi időszak Zakopanéban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Garantált lesz az ünnepre hangolódás!

Fakultatív programlehetőség

Aki egy igazán autentikus programra vágyik bátran próbálja ki a lovas szánozást. A kis utakon csengettyűs lovas szánok suhannak, melyeket hímzett bekecsbe bújt, fekete kalapos hegyi férfiak, a górálok hajtanak. Kalandos kirándulás a kanyargós havas ösvényeken, miközben egy téli mesevilág elevenedik meg. Ha esetleg nincs hó, a kirándulás lovaskocsival is lehetséges.

Hazautazás (kb. 18 órakor), érkezés a késő esti/éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! 1 napos adventi buszos utazás 2 főre Zakopanéba fakultatív lovas szánozással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére