Dél-amerikai kalandok Rióban és Buenos Airesben, 9 éjszaka reggelivel, illetékkel, repülőjeggyel, helyi közlekedéssel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30210
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

984.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30210

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár két hamisítatlan dél-amerikai metropolisz, Rio de Janeiro és Buenos Aires, valamint a környék lenyűgöző természeti csodái!

Időpontok

  • 2023. január 16-26.: , 984.000 Ft
  • 2023. március 15-25.: , 984.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket illetékkel és a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A helyi közlekedést
  • 9 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal
  • A helyi idegenvezetéseket és a hazai idegenvezető az indulástól az érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 61.500 Ft (5 vacsora a 4., 5., 6., 7. és 8. napokon)
  • Egyágyas felár: 237.000 Ft (max. 2 szoba)

Szállás

9 éjszaka jó 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban (4 éj Argentínában, 5 éj Brazíliában).

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Argentínába. Érkezés Buenos Airesbe helyi idő szerint az esti órákban, transzfer a belvárosi szállodába (4 éj).

2. NAP: BUENOS AIRES
Autóbuszos városnézés az argentin fővárosban, Dél-Amerika Párizsában. Ezt a jelzőt Buenos Aires köszönheti a széles sugárutaknak, a szebbnél szebb parkoknak, a rengeteg köztéri szobornak, emlékműnek és nem utolsósorban a számtalan látványos épületnek.
Délután szabadidő, illetve idegenvezetőnkkel lehetőség további nevezetességek megtekintésére.
Fakultatív program: Tangó est vacsorával
A fakultatív program ára: 40.700 Ft

3. NAP: BUENOS AIRES, ARGENTIN PAMPÁK
Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: A pampák és a gauchók. Egész napos kirándulás egy, az argentin pampán található estanciára (kocsikázás, tipikus argentin ebéd, argentin borok, népzenei és néptáncbemutató, lovasbemutató stb.). Figyelem: az ennél a programnál jellemző gyűjtőbuszos lebonyolítás helyett a csoport részére külön buszt béreltünk.
A fakultatív program ára: 59.000 Ft

4. NAP: BUENOS AIRES, COLONIA DEL SACRAMENTO (URUGUAY)
Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: Colonia del Sacramento. Egész napos kirándulás hajóval a La Plata folyó széles tölcsértorkolatán keresztül az UNESCO világörökséghez tartozó Colonia del Sacramentóba, mely Uruguay első számú történelmi városa. A festői óváros mai arculatának kialakulásához az elmúlt évszázadok során mind a spanyol, mind a portugál gyarmatosítók hozzájárultak. (Az előzetes menetrend szerint a hajó reggel 8.30-kor indul, és 18.15-kor érkezik vissza Buenos Airesbe.)
A fakultatív program ára: 71.800 Ft (a helyi partnerünk tájékoztatása alapján a hajójegyeket Coloniába az indulás előtt csak 2 hónappal tudja lefoglalni és visszaigazolni, de a tapasztalatok alapján a jegyek visszaigazolásával nem szokott probléma lenni).

5. NAP: IGUASSU-VÍZESÉSEK (ARGENTIN OLDAL)
Transzfer a repülőtérre, majd elutazás az Iguassu-vízesésekhez, Puerto Iguazuba. Az Iguassu Nemzeti Park az UNESCO világörökség részét képezi. A vízeséseket elsőként az argentin oldalról, jól kiképzett turistaútvonalakon csodálhatjuk meg. Az Iguassu-vízesések teljes szélessége körülbelül 2500 méter, ebből 1900 méter esik argentin területre. Ezután átkelés Brazíliába, majd a Foz do Iguassuban található szálloda szobáinak elfoglalása (2 éj).

6. NAP: IGUASSU-VÍZESÉSEK (BRAZIL OLDAL), ITAIPU-GÁT
Séta a vízesések brazil oldalán. Az Iguassu sokak szerint a világ leglátványosabb vízesésrendszere. A hatást csak fokozza, hogy a vízesések egy szubtrópusi esőerdő közepén találhatóak.
Délután kirándulás a világ egyik legnagyobb vízierőművéhez, a Paraná folyóra felépült Itaipu-gáthoz a brazil – paraguay-i határon. A rövid filmvetítés után autóbusszal viszik körbe a csoportot a gáton, valamint annak brazil és paraguay-i oldalán.

7. NAP: FOZ DO IGUASSU, RIO DE JANEIRO
Szabadidő, majd a késő délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, elutazás Rio de Janeiróba.
Érkezés után félnapos városnézés Rióban, Brazília legszebb városában: Botafogo-öböl, Flamengo park, a belváros felhőkarcolói, a modern katedrális, Sambodromo stb. Ezután utazás kabinos drótkötélpályán a Guanabara-öböl bejárata mellett álló Urca-hegyre, majd a Cukorsüveg-hegyre (Rio egyik legismertebb jelképe). A panoráma mindkét esetben lenyűgöző. Itt érti meg igazán a turista, hogy miért tartják sokan Riót a világ legszebb fekvésű városának.
A városnézés után transzfer a Copacabanán lévő szállodába (3 éj).

8. NAP: RIO DE JANEIRO
A riói városnézés folytatása: Ipanema negyed, a favelák, a Rodrigo Freitas-tó stb. Látogatást teszünk a hihetetlenül gazdag szubtrópusi vegetációt bemutató botanikus kertben, majd a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül (a világ legnagyobb városi parkja) fogaskerekűvel felemelkedünk a Megváltó Krisztus szoborhoz, amely a 710 m magas Corcovado-hegyen áll. Lélegzetelállító panoráma a városra.
A nap hátralévő részében szabadidő, pihenés a Copacabanán vagy a szálloda úszómedencéjénél.

9. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS A GUANABARA-ÖBÖLBEN, BOULEVARD OLIMPICO (RIO STAR, A HOLNAP MÚZEUMA)
Pihenés Rióban a Copacabanán.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás. Kora délelőtt transzfer a hajókikötőbe, ahonnan egy brazil szkúneren kihajózunk a gyönyörű fekvésű Guanabara-öbölbe. A kb. 2 órás hajókirándulás alatt Rio de Janeiro és a környező szigetek egy új arca, csodálatos látványa tárul az utazók elé.
Ezután szabadidő az új kikötőben található hangulatos sétányon (Boulevard Olimpico), amely a 2016-os riói nyári olimpiai játékok megrendezésére emlékeztet. Itt található a város egyik legújabb nevezetessége, a 88 méter magas Rio Star is (Latin-Amerika legmagasabb óriáskereke). További érdekesség az az egészen különleges, futurisztikus épület, amely a híres természettudományi múzeumnak ad helyet (a Holnap Múzeuma); valamint a világ legnagyobb falfestményei (graffitijei) is itt láthatóak. Természetesen a múzeum meglátogatására is lesz lehetőség.
A fakultatív program ára: 39.500 Ft – ebéddel (a belépőjegy a Holnap Múzeumába a helyszínen fizetendő, ára kb. 8 USD).

10. NAP: PETROPOLIS, RIO DE JANEIRO
Félnapos kirándulás autóbusszal a hegyekben megbúvó, tipikus brazil kisvárosba, Petropolisba, amely az utolsó brazil császár, II. Péter kedvenc tartózkodási helye volt. Nyári palotája ma nagyszerű múzeum. Lehetőség a katedrális megtekintésére is.
A késő délutáni órákban transzfer a riói repülőtérre, este elutazás egy nyugat-európai átszállással Budapestre.

11. NAP:
Érkezés Ferihegyre a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dél-amerikai kalandok Rióban és Buenos Airesben, 9 éjszaka reggelivel, illetékkel, repülőjeggyel, helyi közlekedéssel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére