Beauty pack hölgyeknek és uraknak a Waxbar szalonok jóvoltából – klasszikus arctisztítás, mezoterápiás vagy anti-aging kezelések

WaxbarOld
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.760 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.230 Ft 25% 2.300 Ft
WaxbarOld
1055 Budapest Szent István krt. 21.
06 30 711 4660
waxbar.hu/

Akció Leírása

Szépüljetek és fiatalodjatok exkluzív környezetben, a belvárosi vagy a budai Waxbar szalonban!

Opciók

  • Basic: Előleg: 1.760 Ft
  • Health & Beauty: Előleg: 3.000 Ft
  • Cosmopolitan: Előleg: 3.350 Ft

Ha bőröd kezeléséről, táplálásáról és kényeztetéséről van szó, ne érd be akármivel, hiszen a különféle környezeti hatások minden évszakban alaposan igénybe veszik védő rétegünket, e hatás pedig fakó bőr és ráncok formájában is megjelenik. Ha szeretnél újra egészségtől ragyogó, üde arcbőrt, választ a Waxbar szalonok prémium kozmetikai kezeléscsomagjait, amely nemcsak hölgyeknek, de uraknak is szól!

Basic kezelés klasszikus tisztítást tartalmaz gőzöléssel, nyomkodással, összehúzással és elbocsájtó krémmel. A kezelés ideje egy-másfél óra, s ajánljuk olyanoknak is, akik problémás bőrrel rendelkeznek.

Health & Beauty kezelés tisztítással kezdődik, majd dermabráziós eljárással megszabadítják arcbőrödet az elhalt hámsejtektől. Ezt követi a bőrtípusodnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr megfelelő rétegeibe mezoterápiás eljárással. A kezelés hegek is pigmentfoltok ellen is roppant hatékony!

Végül a Cosmopolitan egy anti-aging hatású kezelés, amely tisztításból és 100% tisztaságú orvosi hyaluronsav mezoterápiás bejutattásából áll. Ahogy a neve is mutattja, a hyaluronsav kisimítja a ráncaidat, feltölti bőrödet élettel, így fiatalabb önmagad fog visszanézni rád a tükörből!

Fontos

  • A Waxbar egy kihagyhatatlan 3-as akcióval zárja az évet, keresd a másik 2 kedvezményes ajánlatot is az Alkuponon!
  • A Waxbar akár bejelentkezés nélkül is fogad, de ha biztosra szeretnél menni, foglalj időpontot a megadott telefonszámokon!

Waxbar

A Waxbar szalonokban prémium minőségű, vegán waxszal szőrtelenítenek, amely nem hagyományos gyanta. A Waxbar professzionális női-férfi waxing és kozmetika, amely speciális, minden igényt kielégítő csomagokat tartalmaz. A test minden területén végeznek szőrtelenítést, férfiaknak is, ezen kívül kozmetikai csomagjaik is számtalan eljárást tartalmaznak: különleges ampullák, 100%-os orvosi hyaluronsavas kezelés, mikrodermabrázió és mezoterápia. Központi, jól megközelíthető helyeken, a belváros szívében és a Flórián tér közelében várnak Téged!

Legyen szép napod!

1055 Budapest Szent István krt. 21.
06 30 711 4660

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Beauty pack hölgyeknek és uraknak a Waxbar szalonok jóvoltából – klasszikus arctisztítás, mezoterápiás vagy anti-aging kezelések

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 711 4660 – 1055 Budapest, Szent István krt. 21, és 06 (70) 635 8075 – 1036 Budapest, Perc u. 6 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére