Nyaralás viking módra és látogatás Legolandbe, dániai körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44224
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

339.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44224

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Legolandbe!

Időpont

  • 2024. augusztus 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Billund útvonalon közvetlen járattal
  • Repülőtéri transzferek
  • Három éjszaka szállás a Refborg Hotelben, kétágyas szobában
  • Skandináv büféreggeli
  • Látogatás a Jelling viking emlékeihez
  • Egy napos belépőjegy Legolandba
  • Magyar nyelvű idegenvezetés a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Ajánlott szervizdíj: 15 euró/fő (helyszínen fizetendő)

Fakultatív programok

  • Fakultatív kirándulás Esbjergbe és a Ribe Viking Centerbe - felnőtt ár 44 000 Ft /db
  • Fakultatív kirándulás Esbjergbe és a Ribe Viking Centerbe - gyerek ár 25 000 Ft /db

Felár

  • Elsőbbségi beszállás - Korlátozott számban érhető el - a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász (40x20x25 cm-es) mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is (max. 55×40×20 cm, max. 10 kg).16 000 Ft /db
  • Feladott poggyász max. 10 kg oda-vissza 18 000 Ft /db
  • Feladott poggyász max. 20 kg oda-vissza 24 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás oda-visszaútra - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását.12 000 Ft /fő

Program

augusztus 23. péntek

Elutazás Budapestről közvetlen Ryanair járattal Billundba (Budapest-Billund 08:55-11:00). Érkezést követően a Billundtól mindössze fél órára található Jellingbe utazunk, ahol Dánia legfontosabb régészeti emlékei találhatók, amelyek a világörökség részét is képezik. Jelling a pogányságról a kereszténységre történő áttérés szimbolikus helye, és itt volt az első királyi székhely. A Jelling viking emlékei az összefoglaló neve két sírhalomnak, két rúnakőnek és egy templomnak, amelyek szabadon látogathatók. Késő délután transzfer a szállásra.

augusztus 24. szombat

Reggeli után indulás Legolandbe! A fantasztikus vidámparkban megnézhetjük a világ nevezetességeinek kicsinyített mását, hajózhatunk a kalóztanyán, többféle hullámvasútból választhatunk, vagy felfedezhetjük a Polar Land fagyos pályáit, ahol pingvinekkel is találkozhatunk. A szellemházban szellemek, vámpírok és egyéb lények gondoskodnak a szórakozásról, míg a Lego Szafari során Afrika élővilágát tekinthetjük meg legóból felépítve. Felejthetetlen élmény az egész családnak!

augusztus 25. vasárnap

Fakultatív kirándulás Esbjergbe és a Ribe Viking Centerbe

A kirándulás során először ellátogatunk Esbjergbe, amely Jutland nyugati partjainál található kikötőváros és egyben Dánia ötödik legnagyobb városa. Dánia legfontosabb északi-tengeri kikötőjében kihagyhatatlan látnivaló a kikötő, amely mellett található a híres ’Man Meets the Sea’ óriási szobor. Ezen kívül megnézzük Esbjerg ikonikus víztornyát és jelképét, amely egy bronzkori temetkezési dombon áll és kiváló kilátást biztosít a kikötőre. Esbjerben ellátogatunk még a Halászati és Tengerészeti Múzeumba, ahol a dán halászatról és hajózáról bővíthetjük ismereteinket.

Utunkat ezt követően délnek vesszük a Ribe Viking Centerbe. Ezen a különleges helyen 1300 évet utazhatunk vissza az időbe és megtapasztalhatjuk, hogy miként éltek régen a vikingek. Találkozhatunk kovácsokkal, királyi pénzverőkkel, úrhölgyekkel, rabszolgákkal, harcosokkal és még sok más mesterséggel, valamint farmon élő állatokkal is. A centerben alaposan megismerhetjük a régmúlt viking kultúrát és interaktív játékokon keresztül mi is részesei lehetünk egy rövid időre.

A program ára felnőtteknek 44 000 Ft/fő, gyerekeknek 25 000 Ft/fő.

augusztus 26. hétfő

Kora reggel kijelentkezés a szállodából, és hazautazás Budapestre (Billund-Budapest 06:00-08:00).    

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nyaralás viking módra és látogatás Legolandbe, dániai körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére