3 napos városnézés Stockholmban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42929
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

245.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42929

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Skandinávia Velencéje, Stockholm!

Opciók

  • Augusztus 08 - 10.: , 245.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 1180 SEK + a repülőtér és a belváros közti vonattranszfer ára (kb. 340 SEK)

Felár

  • Egyágyas szoba felára 58.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – STOCKHOLM

Várhatóan a reggeli órákban találkozás az idegenvezetővel a reptéren, majd becsekkolás és utazás Budapestről Stockholmba repülővel. Express vonattal belvárosi szállodánkhoz megyünk, ahol letesszünk csomagjainkat. Stockholmot gyalog a legcél­szerűbb bebarangolni, mivel méreteit tekintve emberléptékű, a legfontosabb látnivalók viszonylag közel vannak egymáshoz. Idegenvezetőnkkel kezdjük a városnézést. Első programunk a Városháza megtekintése a Malaren-tó partján. Ebben az épü­letben tartják a Nobel-díj átadás utáni fogadásokat is. Kiváló fotókat lehet készíteni innen az Óvárosról és több szigetről is. Stockholmban javasolt egy hajókirándulása szigetek között. A kb. 1 órás hajózás során más perspektívából látjuk a várost. Gyalogos városnézésünk folytatásaként további látnivalók a modern városrészben a Sergel Torget üvegobeliszkje, a Hötorget nagy piaci forgataga a mindig kiabáló árusokkal, a Konserthuset épülete, itt adják át minden évben a Nobel-díjakat. A program befejezése után szabadprogram, mely során lehet vásárolni, nézelődni. Este vacsorázási lehetőség a városban.

2. NAP: STOCKHOLM – VÁROSNÉZÉS

Egésznapos idegenvezetéses közös séta a városban. Gramla Stan (Óváros), a sok sziget egyike, Stockholm legkorábbi településré­szeként Európa egyik legnagyobb és legjobb állapotban megőr­zött történelmi belvárosa. A középkori észak-német építészetet tükröző Gamla Stan és a hozzá kapcsolódó Riddarholmen-sziget olyan, akár egy élő, szabadtéri múzeum, melyben egymást érik a látnivalók, az éttermek, a kávézók, bárok és üzletek. Szintén itt található a királyi palota épülete, mely Európa egyik legna­gyobb palotája (több mint 600 szobával) ez a svéd király hivata­los rezidenciája. A palota előtti téren van naponta délben a díszes őrségváltás. Lehetőség van ennek az eseménynek a megtekinté­sére, majd azt követően a királyi rezidencia szobáit is felkereshetik azok, akik így döntenek. A palota közelében található katedrális több évszázadon keresztül a koronázási ünnepségek helyszíne is volt. Az Óvárosi-szigeten megnézzük még a Parlament épületét és a minisztériumoknak helyt adó hatalmas épületegyüttest is és a belváros színes palotáit. A Vesterlanggatan vásárolhatunk aján­déktárgyakat, emléktárgyakat. Innen átsétálunk a Lovagok szige­tére, ahol a királyi család temetkezési helyéül szolgáló templomot is megtekinthetjük. Ezt követően szabadprogram az óvárosban.

3. NAP STOCKHOLM – BUDAPEST

Reggeli után ezt a napot a múzeumok látogatásának szentel­jük, utazás tömegközlekedéssel. A Vasa Múzeum Svédország leglátogatottabb kiállítása. Egy 1628-ban, az első útján elsül­lyedt vitorlás hadihajót 1961-ben emelték ki a hullámsírból. Csaknem 50 év kellett ahhoz, hogy a hajót olyan állapotba hoz­zák, amilyen eredetileg volt. Ezt követően átsétálunk a közelben található Skanzenhez. Stockholmban 1891-ben alakították ki a világ első Skanzenjét. Nagy területen sok látványosságot nyújt a múzeum. Több helyen használatban is bemutatják a régi esz­közöket. Ezt követően szabadprogram a belvárosban. Várhatóan a kora esti órákban, a szállodától utazunk ki a reptérre, ahonnan hazarepülünk Budapestre. Várható érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos városnézés Stockholmban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére