Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8.490 Ft helyett 5.690 Ft: Tatai vadlúdsokadalom az Öreg-tónál, egynapos autóbuszos kirándulás 1 személy részére idegenvezetéssel és csoportkíséréssel, november 26-án

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.690 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.490 Ft 33% 2.800 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Varázslatos természeti jelenség a tatai Öreg-tónál, legyél részese a lenyűgöző vadlúdsokadalomnak!

Az ajánlat tartalma

 • Tatai vadlúdsokadalom megtekintése 1 személy részére az Öreg-tónál
 • Autóbuszos utazás
 • Idegenvezetés és csoportkísérés
 • Szervezési díj

A vadlúdsokadalom előtt sok látnivaló vár még Rátok! Első állomásotok Fehérvárcsurgó, a neoklasszicista stílusban, Ybl Miklós közreműködésével épített Károlyi kastély, amit teljes körű felújítást követően 2014. júliusban adtak át a nagyközönségnek. Vezetett séta során a Károlyi kastély állandó kiállítását tekintitek meg, megismerkedhettek a kastély történetével, illetve kellemes sétát tehettek a hozzá tartozó, 40 hektáros, romantikus angolparkban a több száz éves hársfák, tölgyfák, gesztenyefák között.

Innen indultok tovább a Komárom-Esztergom megyében található, vadregényes környezetben elhelyezkedő Kamalduli Remeteségbe, Majkpusztára. Kellemes, rövid sétát követően tárul elétek az erdő mélyéről a remeteség épületkomplexuma, ahol a 18. században a némaságot fogadott szerzetesek éltek. A helyi idegenvezetés és az egyik cellaházban korhűen berendezett kiállítás által megismerhetitek ezeknek a különleges embereknek az életét.

Tatabánya felé véve az irányt a Millennium alkalmából felállított Turul emlékműhöz érkeztek. Európa legnagyobb madár szobrának méretei, szép megformálása mellett a környékre nyíló kilátásban is gyönyörködhettek!

A délutáni órákban érkeztek meg a kirándulás attrakciójához Tatára, a vadlúdsokadalomba. Több ezer madár szárnysuhogásában hallgathatjátok a természet zenéjét, ami maradandó élmény mindenkinek! A madarak behúzása a délutáni órákban várható, amikor egyszerre több ezer madár érkezik vissza élelemszerző körútjáról, hogy megpihenjen az Öreg-tó víztükrén. Az élményt közelebb hozza az élőképes kivetítés, illetve lesz lehetőség teleszkópok és kézi távcsövek kipróbálására is.

Vegyél részt Te is ezen a fantasztikus novemberi kiránduláson, ahol történelmi, kulturális és természeti kincsekkel egyaránt találkozhatsz, ráadásul Magyarország területén, így még a hosszú utazástól sem kell tartanod!

Belépők

 • Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély: 600 Ft (csoportos kedvezménnyel)
 • Majk, Kamalduli Remeteség: 800 Ft (15 fő felett), diákoknak, nyugdíjasoknak 500 Ft

Indulás

 • 7:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • 7:45 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)
 • Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz a fenti indulási helyszínekre!

Vidéki felszállási lehetőségek

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
 • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
 • A felszállási lehetőség időpontjáról az irodában érdeklődj!

A Pannonia Program- és Utazási Iroda

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannonia Program- és Utazási Iroda a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tatai vadlúdsokadalom megtekintése 1 személy részére az Öreg-tónál. Autóbuszos utazás. Idegenvezetés és csoportkísérés. Szervezési díj

Fontos

Beváltható: 2016.09.13. - 2016.11.18.
Az utazás időpontja: 2016. november 26., szombat • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy személyesen: 06-1-793-8862, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie • Információk az indulásról és a felszállási lehetőségekről a részletes leírásban • Regisztrációs díj: 500 Ft • Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély: 600 Ft (csoportos kedvezménnyel) • Majk, Kamalduli Remeteség: 800 Ft (15 fő felett), diákoknak, nyugdíjasoknak 500 Ft • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére