Romantika Velencében, Veronában és a Miramare-kastélyban, 4 nap reggelivel, buszos utazással, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 32145
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

158.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 32145

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el Velencében, a lagúnák városában, s ismerkedj a romantikus Veronával, Murano szigetével, valamint Sissi kedvelt nyaralóhelyével, a trieszti Miramare kastéllyal!

  • Május 26 - 29.: , 168.000 Ft
  • Június 16 - 19.: , 168.000 Ft
  • Július 24 - 27.: , 168.000 Ft
  • Augusztus 11 - 14.: , 168.000 Ft
  • Szeptember 04 - 07.: , 168.000 Ft
  • Október 07 - 10.: , 158.000 Ft
  • Október 20 - 23.: , 158.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 110 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 29 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (3 alkalom) 39 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – LJUBLJANA – OLASZORSZÁG

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után a tornyiszentmiklósi határra utazunk, majd haladunk tovább, miközben Szlovénia fővárosában, Ljubljanában megszakítjuk utunkat. Gyalogos városnézést tartunk. Az egyetem reprezen­tatív épülete a szlovén történelemnek is fontos helyszíne volt. A Ferences templom barokk stílusú XVII. századi épületének megtekintése után átmegyünk a Hármas hídon – mely a bel­város szíve –, a mindig pezsgő hangulatú óvárosba, melynek szépen felújított főutcája mindenki tetszését elnyeri. Szállásunk már Olaszországban, **** szállodában lesz, ahol minden nap fakultatív vacsora (3 éj).

2. NAP: VELENCE – MURANO

Egész napos kirándulás Velencébe. Punta Sabbioniból hajó­val megyünk át a lagúnák városába. A velencei belépési adó és a hajójegy költsége külön fizetendő a helyszínen. A hajó­ból kiszállva kezdjük gyalogos városnézésünket. A hatalmas Szt. Márk tér névadó katedrálisa 5 kupolás, bizánci stílusú, szemben vele a majd 100 m magas Harangtorony, ahova a sza­badidő alatt fel lehet menni. Csodálatos a rálátás a városra. A közelben található a sok festőt megihlető Sóhajok hídja, és a gazdag hercegek mesés épülete, a Dózse-palota. Délután – a szabadprogram alatt –, meg lehet tekinteni belülről is a Dózsepalotát és a Szent Márk katedrálist. A központot elhagyva elsétálunk a mindig nagy forgatagú Rialto hídhoz. Erről kör­betekintve gyönyörködünk a Canal Grandén haladó hajókban, gondolákban és a csatornát övező palotákban. Ezután átme­gyünk a Velencétől északra fekvő szigetre, Muranóba, melynek ma kb. 5.600 főnyi lakossága van, akik elsősorban az üvegmű­vességből élnek. Fellendülése 1291 után kezdődött meg, amikor – a tűzveszély miatt –, Velencéből kitiltották az üvegművese­ket, s a mesteremberek Muranóra költöztek. Az üvegműves­ség első emlékei még az ókorból maradtak fenn a térségben. A velencei lagúna szigetein és a környező szárazföldön mind­végig jelen volt az üveggyártás. Torcellón VII. századi üveg­tárgyakra bukkantak a régészek, míg a különböző krónikák a X. századtól említik a környék üvegiparának folyamatos jelen­létét. Kora esti órákban érünk vissza szállásunkra.

3. NAP: PADOVA – SIRMIONE – GARDA-TÓ – VERONA

Reggel először Padovába utazunk. Itt megtekintjük a látványos Szent Antal-katedrálist. Szent Antal Lisszabonban született, de Olaszországban vált ismertté és itt van eltemetve. Szent Antal kápolnája, mely egyben sírhelye is, csodás reneszánsz alkotás. Díszítésén a kor legnagyobb szobrászai dolgoztak. A falakon kilenc Szent Antal életét és csodatevéseit megjelenítő márvány dombormű látható. A templomot Tiziano és Giotto festményei is díszítik. A katedrális előtt magasodik Donatello Gattamelata szobra. Ezt lefényképezve sétálhatunk át a szép, reneszánsz hangulatú főtérre. Tovább utazunk a Garda-tóhoz. Sirmionéban aki akar, egy félórás hajókirándulást tehet az égszínkék tavon. A vár közelében kötünk ki, majd szabadprogram a központban. Ekkor – akinek kedve van –, megtekintheti a várat, de lehet emléktárgyakat vásárolni vagy fagylaltozni. Középkori vár nem létezhet saját kísértet nélkül, ez nincs másként Sirmione várá­val sem. A legenda szerint az elmúlt évszázadok alatt sokan láttak egy feketébe öltözött lovagot átsuhanni a Scaligeri erőd falain a sötét viharos éjszakákon. A sápadt és könyörtelen kinézetű kísértet, már több évszázada nem találja lelki béké­jét, mivel réges-régen nem tudta megmenteni élete szerel­mét. A délután hátralévő részét Veronában töltjük. Sétánkat az Adige parton, a Scaligeriek váránál kezdjük. Innen sétálunk be a belvárosba. Az Erbe téren szép épületek veszik körbe az ajándékárusítók bódéit. Tovább sétálva romantikázhatunk Júlia erkélyénél. Talán nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, Shakespeare Veronába tette szerelmi történetének színhelyét, azonban Júlia valóban sohasem élt a nevezetes házban. A híres erkélyt is csak 1936-ban építették. A házat 1905-ben szerezte meg a városvezetés a Dal Capello családtól, és a nevek hason­lósága alapján a regényben szereplő Capulet család tulajdo­nává nyilvánította, így teremtve új turisztikai látványosságot. A sétálóutcán, elegáns üzletek közt haladva érjük el az ókori Arénát, ahol nyaranta szabadtéri operaelőadásokat tartanak. A nézők egy része az Aréna küzdőterén elhelyezett székeken foglal helyet, de lehet az Aréna kőpadjairól is élvezni a látvá­nyos előadásokat. Itt fejezzük be közös sétánkat, és ekkor veszi kezdetét a szabadprogram. Este érkezünk vissza szállásunkra.

4. NAP: MIRAMARE– SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Reggeli után hazaindulunk, útközben a tengerparton álló Miramare kastélyt tekintjük meg. Az isztriai fehér márvány épület egy hangulatos Habsburg időkből fennmaradt kastélyt rejt magában, melyet Habsburg Miksa és felesége Sarolta, belga hercegnő építtetett Trieszt belvárosától alig néhány kilo­méternyi távolságra, a Trieszti-öbölben. A XIX. századi roman­tikus palota sok mindent átélt. Éveken át nyaralt az osztrák Riviérán a Habsburg hercegi pár, itt fogadta Miksa 1864. ápri­lis 10-én a mexikói küldöttséget, amely felkérte őt országuk császárává. Erzsébet királyné, Sissi is több alkalommal tett látogatást a Miramare kastélyban. Programunk befejezése után Szlovénián keresztül folytatjuk utunkat. Útközben lát­hatjuk a Júlia-Alpok nyúlványait és a változatos szlovén tájat. Hazaérkezés Budapestre 21 óra körül. Ezután mindenkit a fel­szállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Romantika Velencében, Veronában és a Miramare-kastélyban, 4 nap reggelivel, buszos utazással, 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére