14 napos körutazás Spanyolországban, buszos utazással, reggelivel, 10 vacsorával, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33421
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

589.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33421

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy nagy spanyol körutazáson a Pireneusoktól Gibraltárig, látogasd meg az ikonikus spanyol városokat, Madridot, Barcelonát, Sevillát, Valenciát!

Időpontok

  • 2024. ápr. 14-27.: , 589.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 13 éjszaka szállást (1-1 éjszaka tranzitszállás Olaszországban egy modern 4 csillagos szállodában, 11 éjszaka Spanyolországban 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.)
  • Reggelit
  • 10 vacsorát Spanyolországban
  • Az Alhambra foglalási díját
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap
  • Egyágyas felár: 229.000 Ft

Szállás

1-1 éjszaka tranzitszállás Olaszországban és 11 éjszaka Spanyolországban 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.
Megjegyzés: az okt. 19-i csoport esetében a torremolinosi szálloda szabályozása miatt 12 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt az utazáson.

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről a Déli pályaudvartól reggel 5.30-kor. Székesfehérvárról az autóbusz 6.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Verona (a **-gal jelölt időpontnál a Veszprém – Sárvár – Szombathely – Bucsu – Klagenfurt – Udine – Mestre – Verona) útvonalon. Szállás Észak-Olaszországban (1 éj).

2. NAP: SPANYOL TENGERPART
Átkelés az Appennineken, majd utazás az Olasz Riviérán és Dél-Franciaországon keresztül a Genova – Nizza – Montpellier – Perpignan útvonalon. Érkezés Spanyolországba a késő délutáni órákban, szállás Barcelona környékén egy tengerparti üdülőhelyen (1 éj).

3. NAP: VALENCIA
Utazás a Földközi-tenger partjai mentén Valenciába, Spanyolország harmadik legnagyobb városába. A kellemes éghajlatú városnak a középkori arab hódítók az „öröm városa” nevet adták. Ismerkedés a főbb látnivalókkal (gazdag berendezésű katedrális, a selyembörze késő gótikus épülete stb.). Szállás Valenciában (1 éj).

4. NAP: CÓRDOBA
Utazás Córdobába, a Córdobai Kalifátus egykori fővárosába. Córdoba Spanyolország legdélibb régiójának, Andalúziának egyik fontos történelmi városa. Elsőként a Nagy Mecsetet nézzük meg, mely a város legfőbb látnivalója, valaha a nyugati iszlám főmecsetje volt (20.000 négyzetméter alapterület, 850 márványoszlop). Ezt követően séta az óváros szűk utcáin, illetve a Zsidó negyedben. Szállás Córdobában (1 éj).

5. NAP: SEVILLA
Reggel elutazás Sevillába, Andalúzia fővárosába. Városnézés: Plaza de España, Santa Cruz negyed (az egykori zsidó negyed), a világ egyik legnagyobb katedrálisa a híres harangtoronnyal (a Giraldával) stb.
Továbbutazás Spanyolország szubtrópusi tengerpartjára, a Costa del Solra, a „Napospart”-ra. Szállás Torremolinosban (2 éj).

6. NAP: COSTA DEL SOL, GIBRALTÁR
Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Kirándulás Gibraltárba, az Ibériai-félsziget legdélibb részébe, amely 1704 óta brit felségterület.
A fakultatív program ára: 19.900 Ft, mely tartalmazza a városnéző kisbusz árát is (garantált indulás).

7. NAP: GRANADA
Utolsó megállónk Andalúziában Granada. Ismerkedés a várossal, lehetőség a gótikus Királyi Kápolna meglátogatására, ahol a középkori spanyol állam megalapítói, a Katolikus Királyoknak is nevezett Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd nyugszanak. Ezután a mórok utolsó szultáni rezidenciája, a világhírű Alhambra palota megtekintése következik. (Az Alhambra belépőfoglalásával kapcsolatos szabályozás szerint a belépők csak két hónappal a látogatás napját megelőzően foglalhatóak. Ezért partnerirodánk is a fenti feltételekkel tudja a csoportbelépőket lekérni, és nagy eséllyel visszaigazolni. Az elmúlt 15 év alatt – tehát a fenti szabályozás bevezetése óta – a több mint 150 spanyolországi körutazásunk során egyszer sem fordult elő, hogy valamelyik csoport ne tudta volna az Alhambrát meglátogatni.) Szállás Granadában (1 éj).

8. NAP: TOLEDO
Utazás Madrid irányába, útközben városnézés a spanyol királyok ősi székvárosában, a pazar fekvésű Toledóban: XIV. sz-i katedrális, Kincstár, El Greco-emlékek, zsinagóga stb. Toledót a világ műemlékekben egyik leggazdagabb városának tartják. Továbbutazás Madridba, szállás (3 éj).

9. NAP: SEGOVIA, EL ESCORIAL
Kirándulás Segoviába a Guadarrama-hegységen keresztül. A városnézés során megtekintjük a híres római vízvezetéket, valamint az óvárost ősi nemesi házaival és román stílusú templomaival. Lehetőség a csupa torony Alcázar palota és a katedrális megtekintésére is.
Délután az El Escorialt, a világ nyolcadik csodájának tartott kolostorpalotát látogatjuk meg (II. Fülöp királyi lakosztályai, nagytemplom, a spanyol királyok mauzóleuma stb.).

10. NAP: MADRID
Autóbuszos és gyalogos városnézés a spanyol fővárosban: óváros, a Habsburg és a Bourbon dinasztiák Madridja, a Királyi Palota, a modern Madrid a hivatali negyeddel stb., majd szabadidő, ezalatt lehetőség Európa egyik leggazdagabb képtárának, a Pradónak a megtekintésére.

11. NAP: ZARAGOZA, MONTSERRAT
Búcsú Madridtól, utazás keleti irányba. Először Zaragozába, az egykori Aragóniai Királyság fővárosába látogatunk. A városnézés fő attrakciója az Ebro partján álló hatalmas zarándoktemplom (Basílica de Nuestra Señora del Pilar), a város jelképe.
Ezután egy kis kitérőt teszünk a lenyűgöző fekvésű Montserrati bencés kolostorhoz (Katalónia híres zarándokhelye). Szállás Barcelona környékén, egy tengerparti üdülőhelyen (2 éj).

12. NAP: BARCELONA
Szabad program, pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Barcelonába. Autóbuszos és gyalogos városnézés a katalán fővárosban: gótikus negyed; a Kolumbusz-emlékmű; a Ramblák; Gaudí világhírű temploma, a Sagrada Familia; Güell-park stb., majd szabadidő.
A fakultatív program ára: 19.300 Ft + belépők (garantált indulás).

13. NAP: NÎMES
Búcsú Spanyolországtól, indulás hazafelé Franciaország földközi-tengeri partvidéke mentén. Pihenő Nîmes városában. Itt egy rövid sétát teszünk az óvárosban, melynek során látjuk a híres római kori amfiteátrumot, valamint a Maison Carrée-t (római kori szentélyt) is. Továbbutazás a Francia és az Olasz Riviérán. Tranzitszállás Észak-Olaszországban (1 éj).

14. NAP:
Hazautazás a Verona – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok (a **-gal jelölt időpontnál a Verona – Mestre – Udine – Klagenfurt – Bucsu – Szombathely – Sárvár – Veszprém) útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

14 napos körutazás Spanyolországban, buszos utazással, reggelivel, 10 vacsorával, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére