8 napos kalandos vakáció Cipruson, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, programokkal

Ajánlat kód: 41268
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

390.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41268

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Afrodité varázslatos szigete!

Opciók

  • 2024.04.17 - 2024.04.24.: , 390.000 Ft
  • 2024.05.22 - 2024.05.29.: , 450.000 Ft
  • 2024.06.05 - 2024.06.12.: , 480.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a Wizz Air repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db max. 40x30x20 cm-es kézipoggyásszal (melynek értéke:  kb. 80.000- 150.000 Ft között, időponttól függően, változhat*)
  • *A repülőjegy díja a program készítésekor a Wizz Air honlapján elérhető legalacsonyabb ár szerint értendő. Irodánk  a repülőjegyeket az aktuális áron állítja ki. A repülőjegy egyénileg is megvásárolható, ezzel kapcsolatban előzetesen egyeztessenek. A részletekről érdeklődjenek kollégáinknál.
  • 7 éjszakai szállást, a Napa Mermaid Hotel & Suites 4*-os szállodában, kétágyas standard oldalról tengerre néző szobákban (nem pótágyazható szobatípus!)
  • a félpanziós ellátást (italok nélkül)
  • a transzfereket 

Az ár nem tartalmazza

  • a fakultatív programokat
  • az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Elsőbbségi beszállás kérhető (indulási dátumtól és a foglalás idejétől függően változhat. Tartalma: +1 fedélzeti poggyász 55×40×23 cm, max. 10 kg, kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult, elsőbbségi beszállás): kb. 35.000 Ft-tól / fő
  • 20 kg feladható poggyász (változhat) kb. 60.000 Ft-tól / poggyász
  • 10 kg feladható poggyász (változhat) kb. 40.000 Ft-tól / poggyász
  • Ülőhelyfoglalás kérhető felár ellenében kb. 5.000 - 15.000 Ft között / fő irányonként (ablak, folyosó és nagyobb lábtér ennél általában magasabb áron foglalható, külön egyeztetéssel kérhető)
  • Egyágyas felár 195.000 Ft-tól
  • Teljes Panzió  felár (italok nélkül) 120.000 Ft/fő
  • Tengerre néző szoba illetve junior suite vagy medencekapcsolatos bungalow felára

Program

1. nap: Budapest – Larnaka – Ayia Napa
Elutazás  egyénileg Budapestről közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal Larnakába. Érkezés után transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Ayia Napaban (7 éj).

Szállás: Napa Mermaid Hotel&Suites 4* 

2. nap: Ayia Napa
Reggeli a szállodában. A mai nap a pihenésről szól. Délelőtt fakultatívan egy kellemes hajókirándulás során láthatjuk a sziget partvonala mentén található különleges sziklaformációkat, barlangokat és Famagusta szellemvárosát, majd egy könnyű ebéd után visszatérünk szállodánkba. (A hajókirándulás időjárásfüggő!) A program ára: kb. 70 EUR. Délután szabadidő a tengerparton.

3. nap: Ayia Napa
Reggeli a szállodában. Szabadidő a tengerparton.

4. nap: Tróodosz-hegység
Reggeli a szállodában, majd a sziget „zöld szívébe”, a festői kis falvakkal tarkított Tróodosz-hegységbe kirándulunk fakultatívan. A több ezer hektáros terület nagy része nemzeti park, itt található Ciprus legmagasabb hegye, az Olympos (1.952 m), illetve a sziget legnagyobb és legfontosabb kolostora is. Először a hegység lábánál fekvő, Kakopetria faluban teszünk egy sétát, majd az Ayios Nikolaostis Stegis templomhoz látogatunk. Egykor a 11. században itt épült bizánci kolostorhoz tartozott, csodálatosan megmaradt freskóinak köszönhetően több környékbeli templommal és kolostorral együtt az UNESCO világörökség része. A hegycsúcsok felé indulunk tovább, útközben több helyen is lehetőség nyílik a festői táj fotózására. Ellátogatunk a sziget első államfője, III. Makarios ortodox érsek mauzóleumához, majd a kiemelkedő ortodox kegytárgy gyűjteménnyel rendelkező Kykkos kolostorba érkezünk, mely kedvelt zarándokhely. Ez a sziget leggazdagabb vallási létesítménye és itt található a legjelentősebb vallástörténeti múzeuma is. A számtalan értékes ikonosztáz közül a legérdekesebb a csodatévőnek tartott Szűz Mária ikon. Szabadidő és ebédelési lehetőség, majd Peristerona falu érintésével visszautazás tengerparti szállodánkba. A program ára: kb. 130 EUR.

5-6. nap: Ayia Napa
Reggeli a szállodában. Szabadidő a tengerparton vagy további fakultatív programlehetőségek (a helyi idegenvezetővel egyeztetve).

7. nap: Kourion – Páfosz
Reggeli a szállodában, majd egész napos fakultatív programon vehetünk részt. Először az ókori Curium (Kourion) városállamból fennmaradt görög–római színház és fürdő romjainak megtekintésére indulunk, mely Ciprus egyik legnagyobb kiterjedésű régészeti emléke. A helyreállított színházban a mai napig rendszeresen tartanak előadásokat és koncerteket is. Ezután az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Páfoszba látogatunk, ahol a római padlómozaikjairól híres Dionyssos-házat és Theseus-házat nézzük meg, majd látogatás a sziklába vájt, különleges történelmi jelentőséggel bíró királysírokhoz, melyek az elnevezés ellenére nem királyok, hanem a környék elöljáróinak sírhelyei voltak. Rövid fotószünet Szent Pál oszlopánál, ahol a legenda szerint megkorbácsolták, mielőtt a római kormányzót, Sergius Paulust keresztény hitre térítette volna. Szabadidő a kikötő környékén, ahol ebédelési lehetőség nyílik a számos kis étterem és taverna egyikében, de akár barangolhatunk az erődben is. Kirándulásunk utolsó állomása Petra tou Romiou, azaz Afrodité sziklája, ahol a mítosz szerint a szépség és szerelem ókori görög istennője kilépett a habokból. Kb. 1 óra szabadidő a tengerparton strandolásra, majd visszautazás Ayia Napába, a szállodába. A program ára: kb. 70 EUR.

8. nap: Ayia Napa – Larnaka – Budapest
Reggeli a szállodában, majd  transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal.

A programok változtatásának jogát irodánk fenntartja!  

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos kalandos vakáció Cipruson, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére