7 napos körutazás Párizstól Bordeaux-ig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42931
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

559.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42931

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Párizs, a Loire-völgy, az Atlanti-óceán és fantasztikus italok!

Opciók

  • Szeptember 17 - 23.: , 559.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 144 € + 75 € fakultatív kirándulás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 142.000 Ft
  • Fakultatív vacsora (6 alkalom) 7682.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – PÁRIZS

Menetrend függvényében, várhatóan a kora délutáni órákban érkezés Párizsba. A reptéren vár autóbuszunk. Elhelyezkedünk benne és irány a belváros. Buszos és gyalogos városnézésünk főbb látnivalói: Tuileriák Palotája, Városháza, Concorde tér, Opera, Champs-Elysées, Diadalív, Trocadero tér. Este foglaljuk el szállásunkat. (2 éj).

2. NAP: PÁRIZS

Egész napos párizsi városnézés. Közlekedés metróval és gya­log. Reggel felmegyünk a Montmart-ra. Sétát teszünk a művé­szek negyedében, ahol a világ leghíresebb festői is megfordultak. A Sacré Coeur belső díszítésénél még megkapóbb a templom lépcsőjéről elénk táruló fantasztikus látvány a városra. Sétánkat a Cité-szigetén folytatjuk. Lefényképezhetjük a leégett Notre Dame-ot, és a szintén ezen a szigeten található Conciergerie-t és a St. Chapelle templomot. Átsétálunk a Városházához, majd a Louvre érintésével megyünk a Champ-Elysées-éhez. A világ egyik legismertebb főutcáján szabadprogram. Ezt követően az Eiffel-tornyot keressük fel (a felmenetel lehetősége a várakozás nagyságától függ). A nap során lesz szabadprogram is, majd késő délután hajózási lehetőség a Szajnán. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: PÁRIZS – ORLEANS – CHAMBORD – BLOIS

Reggeli után kezdjük francia körutazásunkat. Először a Loire folyó völgyében lévő várost, a régió egyik központját, Orleanst keressük fel. Katedrálisának alapjai a XII. századból valók. Szép főterének közepén az Orleansi-szűz lovasszobra áll. Városi sétánk után folytatjuk utunkat és a Chambord-kastélyt keressük fel. A Chambord-kastély számtalan tornyával és 440 termével az egyik legimpozánsabb kastély a Loire-völgyében. Ahogy az erdőből kibukkan ez a szép parkkal körbevett épülettömb, egy­ből az ember csodálatát váltja ki. Ez is, mint a kirándulásunk során felkeresendő összes Loire-völgyi kastély az UNESCO listá­ján szereplő látványosság. Ezután Blois-ba folytatjuk utunkat. Blois régi királyi város volt, ahol szintén van egy szép kastély. Ez annyiban különbözik a Loire-völgyben található kastélyok többségétől, hogy a belvárosban található. XII. Lajos és I. Ferenc volt a két fő építtető. Megérkezésünk után csak a belvárosban sétálunk, majd szállásunkra buszozunk (2 éj).

4. NAP: BLOIS – AMBOISE – CHENONCEAUX – TOURS

Reggeli után bemegyünk Blois belvárosába és megtekintjük az ott található reneszánsz kastélyt. Ez a palota 7 királynak és 10 királynénak volt a rezidenciája. A királyi apartmanok külö­nösen látványosak. Kastélylátogatásunk után mindenki eldönt­heti, hogy marad Blois belvárosában egész nap, vagy folytatja egy fakultatív kirándulás keretében a Loire-völgy megisme­rését. Ez utóbbi esetben beülünk az autóbuszba, és elhagyjuk Blois-t. Először Amboise reneszánsz kastélyát tekintjük meg. Leonardo da Vinci is élt ebben a kastélyban. A következő csodá­nak, a Chenonceaux kastélynak nem csak szobái, hanem kertje is meseszép. A „Hölgyek Kastélya” azért is különleges, mert ez a legnagyobb vízikastély az országban. Programunk zárásaként a régió másik központját Tours-t keressük fel. Katedrálisa és bel­városa különösen szép. Este megyünk vissza szálláshelyünkre. Amboise – Chenonceaux – Tours fakultatív kirándu­lás (2 belépővel): 75 €.

5. NAP: VILLANDRY – ANGERS – NANTES

Reggeli után folytatjuk utunkat nyugat felé. A legpompásabb kerttörténeti stílus: a franciakert. Ennek talán legszebb pél­dája a 3 szintes Villandry-kastély parkja. Nyírott sövények, for­mára metszett gyümölcsfák, labirintusok, virágágyak, konyha-, gyógynövény- és rózsakertek, tavak, csatornák teszik látvá­nyossá a parkot. A park megtekintése után folytatjuk utun­kat Angersbe mely „Franciaország kulturális és történelmi városa” címet viseli, mivel több mint 2500 éves. A várkastély a XIV. században épült, csakúgy, mint a Saint-Maurice katedrá­lis. Még ezeknél is régebbi a Saint-Aubin Torony. Sétálunk és gyönyörködünk a városban, majd tovább indulunk a bretag­ne-i régió egykori fővárosába, a Loire partján fekvő Nantes-ba. Itt található a környék legmagasabb egyházi épülete, a Szent Péter és Szent Pál katedrális. A történelmi belvárosban a modernebb, klasszicista palotákat, is le tudjuk fényképezni. Belvárosi városnézésünk után foglaljuk el szállásunkat.

6. NAP: NANTES – LA ROCHELLE– BORDEAUX

Reggeli után elhagyjuk Nantes-t és délre fordulunk. Az Atlanti-óceán mentén haladunk és betérünk, környék legismertebb tengerparti városába. La Rochelle, melyet az Atlanti-óceán gyöngyének is neveznek, a középkori tornyok városa. Már a régi kikötőnél láthatóak azok a tornyok, melyek évszázadokon át védelmet nyújtottak a városnak. Ezek közelében található az Óratorony és a városháza is. A belvárosban a hangulatos kisven­déglők mellett láthatjuk a Tőzsde, a Bíróság és a Szépművészeti Múzeum épületét. Szabadprogrammal fejezzük be La Rochelle-i városnézésünket, majd folytatjuk utunkat a Garonne folyó töl­csértorkolatánál elhelyezkedő Bordeaux városa felé. Elfoglaljuk szállásunkat.

7. NAP: BORDEAUX – BUDAPEST

Reggeli után Bordeaux belvárosába megyünk. A város leg­szebb része a régi kikötő, a Hold Kikötője negyed, mely bekerült az UNESCO Világörökségei közé. A 109 m magas Szent Mihály Torony a Dél-Franciaország legmagasabb építménye. További érdekességek; az Érseki palota, a Tőzsde épülete; a Nagyszínház és a közelében található árkádos házak. A város lélegzetelál­lító modern épülete a Bormúzeum, különlegessége minden­kit meglep. Városnézésünket követő szabadprogramunk után transzfer a repülőtérre és átszállással hazarepülünk Budapestre. Érkezés menetrend függvényében a késő esti órákban a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Párizstól Bordeaux-ig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
31 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére