6 napos kirándulás csodás csúcsokon, a Dolomitok, a Matterhorn és a Mont-Blanc tájain, busszal, reggelivel, egy vacsorával, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41453
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

319.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41453

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár a Dolomitok, a Matterhorn és a Mont-Blanc!

Opciók

  • Június 28 - Július 03.: , 319.000 Ft
  • Július 23 - 28.: , 339.000 Ft
  • Augusztus 01 - 06.: , 339.000 Ft
  • Augusztus 22 - 27.: , 339.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást + 1 vacsorát
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 143 frank + 88 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 86 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) (2 - 5. este) 49 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BP. – MILLSTÄTTERSEE

Reggeli indulás. Az M7-en haladva hagyjuk el hazánkat, majd Szlovénia érintésével utazunk Ausztriába. Az első érdekesség, amit megtekintünk, a hegyek közé ékelődött Millstättersee, mely a karintiai tóvidék egyik látványos tagja. Megállunk Millstätt városában a tóparton. Felsétálunk a környék legszebb templomához, ahol az idegenvezetőnk a templomban található különleges freskók történetétével ismeretet meg minket. A templom közelében található egy „ezeréves” hársfa is. Visszasétálva, lemegyünk a tópartra, mely kellemes hangulatot áraszt. A városka igazi osztrák gyöngyszem. Ezt követően Osttirolon haladva folytatjuk utunkat, így érjük el a szállásunkat, ahol vacsora is vár bennünket.

2. NAP: DOLOMITOK – OLASZ-ALPOK

Reggeli után megkezdjük a Dolomitok felfedezését. A nap során átszeljük a Dolomitokat, mely nem egy összefüggő vonulat, hanem több hegycsoportból áll. Az első úti célunk az 1.745 méter magasan található Misurina-tó lesz. Itt több programból is lehetőség lesz választani: aki akarja, körbe tudja sétálni a smaragdzöld tavat, miközben lefényképezheti a híres Drei Zinnen csúcsokat is, vagy a buszunkkal felmegy egészen a Drei Zinnen csúcsok közelébe, ahol lesz még egy kirándulási lehetőség is. (Javasolt túrázásra alkalmas ruházat: legfontosabb a megfelelő cipő!) Aki eljön erre a kellemes túrára az nem bánja meg, mert csodás látványban lesz része. Felüről látja a Dolomitok legszebb vonulatait, völgyeit és a túra végén egészen közelről fényképezheti a Drei Zinnen csúcsait. Folytatjuk utunkat a több ezer méter magas elbűvölő sziklák ölelésében. Délután hagyjuk el az Alpok olaszországi szakaszát, mely az UNESCO Világörökségei közt is szerepel. Folytatjuk utunkat Milánó közelében lévő szállásunkhoz.

3. NAP: MATTERHORN – SVÁJCI-ALPOK

Délelőtt a Lago Maggiore mellett utazva megyünk Svájcba. A Simplon-hágón áthaladva jutunk el a Rhone folyó völgyébe. Täsch városkánál az autók és buszok számára befejeződik a közlekedés. Innen vonattal folytatjuk utunkat Zermatt bűbájos városába, ahol a Matterhorn fenséges látványa fogad bennünket. Sokak szerint Európa legszebb hegye ez a 4.478 m magas óriás. Zermattban átszállunk a híres Gornergrat vonatra, mely szintén a Világörökség része. Ezzel jutunk fel 3.089 m magasra. Útközben is és a fennsíkról is élvezhetjük a Matterhornt és a több tucat 4.000 m-es csúcs elbűvölő látványát, valamint a Gornergrat gleccser jégfolyamát. A káprázatos panorámát reméljük az időjárás is segíti. Visszaérkezve Zermattba szabadprogram. Ekkor megnézhetjük a hegymászók temetőjét és gyönyörködhetünk a többszáz éves faházakban. Lesz lehetőség emléktárgyakat vásárolni a Matterhornról és Svájcról. Zermattból vonattal térünk vissza autóbuszunkhoz, mellyel folytatjuk utunkat svájci szálláshelyünkre (2 éj).

4. NAP: MONT-BLANC – FRANCIA-ALPOK

Aki akar, ezen a napon, a szálláshely környékén önállóan sétálhat, kirándulhat, ha azonban látni szeretnék Európa legmagasabb csúcsát, akkor jöjjenek velünk a garantált fakultatív kirándulásra. Busszal megyünk Svájcból Franciaországba, az 1.030 m magasan fekvő híres kirándulóhelyre, Chamonix városába. Innen indulnak a kabinos felvonók Európa legmagasabb kilátójához, a 3.842 m magasan fekvő Aiguille du Midi-hez. Két szakaszban megy fel a libegő: az első felvonó közel 2.500 m magasra visz fel, ahol átszállunk egy másik kabinba, mely a kilátóig repít bennünket. Fentről jó idő esetén teljes pompájában láthatjuk földrészünk legmagasabb csúcsát, a fenséges 4.810 m-es Mont-Blanc-t. A látvány leírhatatlan. Hófödte orma óriásként emelkedik előttünk. Tiszta időben nemcsak a „Fehér Hegy” (Mont-Blanc) lankás gerince látszik csodálatosan, hanem a Francia- és a Svájci-Alpok számos csúcsában tudunk gyönyörködni. Fent több terasz biztosítja, hogy a környező hegyeket jó körülmények közt tudjuk megörökíteni fényképezőgépünkkel. Két éve alakítottak ki egy újabb látványos kilátóhelyet. Megfelelő meleg öltözet javasolt. Leérkezve a hegyről van lehetőség körbenézni a népszerű üdülővárosban. Aki nem akar felvonózni, ez idő alatt sétálhat Chamonix-ban, onnan is látszik néhány hófödte csúcs és gleccser. Fakultatív Chamonix – Mont Blanc kirándulás: 25 € + 75 € felvonóköltség. Ez utóbbi összeg (75 €) csak azokra vonatkozik, akik fel akarnak menni a kilátóhoz. Rossz idő esetén előfordulhat, hogy a felvonó nem működik. Késő délután érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: SVÁJC – MEIRINGEN – AUSZTRIA

Reggeli után a Berni-Alpok vonulatai közt haladva folytatjuk programunkat. Mesés a látvány: havas hegycsúcsok, zöldellő hegyoldalak legelésző tehenekkel és a völgyben kanyargó folyó. Ez csúcs! Délben egy csodaszép kisvárosba, Meiringenbe érkezünk. Itt a több mint 100 éves fogaskerekűvel megyünk fel a város fölött található látványos Reichenbach-vízeséshez, ahol a regényíró, Sir Conan Doyle szerint a híres detektív, Sherlock Holmes is életét vesztette. A városban emléktábla és múzeum is utal erre. A fogaskerekű a vízesés középső szakaszáig visz bennünket. Akinek kedve van, felgyalogolhat a vízesés felső szakaszához is. Meiringent és Svájcot elhagyva, Ausztriába érve, 2-3.000 m magas csúcsok közt haladva, estére érkezünk meg tiroli szállásunkra.

6. NAP: ST. WOLFGANG – HEGYESHALOM – BUDAPEST

Az Osztrák-Alpok hegyei között kanyarog utunk és így érjük el Salzkammergut egyik legszebb fekvésű városát. Rövid városnézést tartunk a 2.000 m feletti hegyek övezte festői üdülővárosban, St. Wolfgangban. Séta a tóparton és a belvárosban. Megtekintjük a Főtéren lévő templomot, melyben Pacher mester legszebb szárnyasoltára található. Ezen kívül a tópart és a belváros is kellemes élményt nyújt. Az esti órákban érkezünk Magyarországra. Budapest után Szeged, Pécs, Miskolc–Debrecen útvonalon fel­szálló utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás csodás csúcsokon, a Dolomitok, a Matterhorn és a Mont-Blanc tájain, busszal, reggelivel, egy vacsorával, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére