60 perces szülés utáni regenerációs foglalkozás - izomerősítés, helyes légzés, testtartás javítása

Petra Kismama Torna
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.140 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 40% 3.000 Ft
Petra Kismama Torna
1157 Budapest Zsókavár utca 4.
petrakismamatorna@gmail.com
06 70 410 2021
petrakismamatorna.hu/

Akció Leírása

Nyerd vissza szülés előtti formádat szakszerű regenerációval!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 4.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.140 Ft, a fennmaradó 3.360 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces szülés utáni regenerációs foglalkozás

A szülés utáni regenerációt orvosi beleegyezéssel természetes szülés után 6 héttel, császármetszés után 12 héttel ajánlott elkezdeni.

Az egyenes hasizmok közötti rostos ínszalag, a linea alba a várandósság során termelődő relaxin hormon hatására kilazul és megnyúlik, hogy a hasüregben legyen elég hely a növekvő babának. A szétnyílt hasizom (rectus diastasis) számos problémát okoz, mint a derékfájdalom, a helytelen testtartás és kismedencei fájdalom. Hogy könnyebbek legyenek a mindennapok, érdemes kipróbálnod a szakszerű regenerációs foglalkozást!

A szülés utáni regenerációs program része

  • a helyes légzés elsajátítása
  • testtartás javítása
  • a hátizom erősítése
  • a mellizom erősítése

Petra Kismama Torna

„A testedzés mindig is az életem részét alkotta. Az ez iránt érzett szenvedélyem egészen a gyermekkoromig nyúlik vissza, amikor is főleg a tánc és a fitnesz irányába terelődött az életem, rendszeresen sporteseményekre és versenyekre jártam. Mivel mindig szerettem megmérettetni magam, ezért nem okozott, hogy már kisgyermekkoromtól rendszeres látógatója voltam a versenyeknek, sporteseményeknek, ahol rendre kiváló eredményeket értem el egyénileg és csapatban is.

Egy későbbi mérföldkőnél, amikor döntenem kellett a továbbtanulásról, nem is volt kérdés, hogy merrefelé orientálódjak. Egy sportiskolába jelentkeztem, ahova sikeresen felvételiztem és később emelt szinten érettségiztem testnevelésből, majd folytattam ezt az irányt és fitnesz edzői végzettséget szereztem.

Közben egyre több kismama lépett az életembe, ezért úgy döntöttem rájuk szakosodom, hiszen számukra méginkább fontos a megfelelő szakember. Az ő útjukat szeretném támogatni, hogy ebben az áldott állapotban is nyugodtan tudjanak sportolni, fel tudjanak készülni a szülésre, majd a baba érkezése után minél hamarabb regenerálódni tudjon a testük.”

Legyen szép napod!

1157 Budapest Zsókavár utca 4.
petrakismamatorna@gmail.com
06 70 410 2021
Nyitva tartás: H-P : 8:00-20:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces szülés utáni regenerációs foglalkozás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 410 2021 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére