6 napos téli kaland Lappföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44525
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

650.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44525

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Lappföldet, vegyél részt egy hangulatos kutyás szánozáson!

Időpontok

 • 2024.12.05 - 2024.12.10.: , 650.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • a repülőjegyet illetékkel 1 db kis kézipoggyásszal és feladott poggyásszal (melynek értéke 12.05-i indulásnál kb. 190 000 Ft, 12.10-i indulásnál kb. 199 000 Ft)
 • 5 éjszakát 4*-os szállodában, választott szobatípusban
 • reggelis ellátást
 • a husky farmlátogatást 2 km-es kutyaszánozással
 • az Iglu park és északi fény túrát
 • a program szerinti
 • autóbusz közlekedést
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
 • a felvonó jegyet a dec. 10-i csoport esetében

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%

Felár

 • Superior szoba felár
  • 155 000 Ft / felnőtt (12.05.)
  • 45 000 Ft / felnőtt (12.10.)

Fakultatív programok

 • Mikulás falu és Rovaniemi:
  • felnőtt: 67.000 ft
  • gyerek (2-12 év): 65.000 ft
  • baba (0-2 év): 15.000 ft
 • Rénszarvas szafari:
  • felnőtt: 55.000 ft
  • gyerek (3-11 év): 45.000 ft
  • baba (0-2 év): 15.000 ft
 • Éjszakai motorosszánozás:
  • felnőtt: 65.000 ft
  • gyerek (3-12 év): 45.000 ft
  • baba (0-2 év): 15.000 ft
 • Könnyű hótalpas túra
  • felnőtt: 65.000 ft
  • gyerek (3-12 év): 45.000 ft
 • Északi fény keresés:
  • felnőtt: 45.000 ft
  • gyerek (2-11 év): 45.000 ft

Program                  

1. nap: Budapest - Levi

Elutazás Budapestről, érkezés Kittila repülőtérre az éjjeli órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Leviben (5 éj). Levi egy kisváros, amely Nyugat-Lappföldön, Finnország legnagyobb síközpontja köré épült. A havas folyóvölgyektől és a befagyott tavaktól kezdve, a hófedte hegyekig, Levi az északi természet szépségét mutatja be a maga teljességében. Ha a mennyországot úgy képzeli el, hogy egy hatalmas sarkvidéki erdőben túrázik az éjféli nap alatt, akár egy jeges tóban áztatja magát, Levi minden ilyen izgalmat egyben kínál Lappföld gyönyörű vadonja közepette. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, bárokról, vagy akár élőzenéről, a város központjában minden megtalálható. Ráadásul a kis távolságok miatt szinte minden gyalogosan is könnyen elérhető.

Szállás december 05-i csoport: Break Sokos Hotel Levi 4*

A szállás Levi központjában, városi környezetben helyezkedik el.

Standard szoba: 2 felnőtt + max. 1 pótágy felnőtt vagy gyerek részére

Superior szoba saját szaunával: 2 felnőtt + kinyitható kanapé max. 2 gyerek részére

Szállás december 10-i csoport: Hotel Levi Panorama 4*

A szállás a hegyen, a sípálya közvetlen szomszédságában található. Levi központjába felvonóval lehet egyénileg bejutni, melynek árát a részvételi díj tartalmazza:

Standard szoba: 2 felnőtt + kinyitható kanapé max. 2 fő részére

Superior szoba erkéllyel: 2 felnőtt + kinyitható kanapé max. 2 fő részére

2. nap: Levi – Husky farmlátogatás és kutyaszánozás - motorosszánozás

A reggelit követően husky farmlátogatás és kutyaszánozás. Ezen a kiránduláson Finnország egyik legrégebbi husky kennelét látogatjuk meg. A kenneltúra során találkozhatunk szibériai husky-kkal, sarki rókával, barna rókával, tundrai farkasokkal, keverék kutyafarkasokkal és kölyökkutyákkal. Az állatok némelyike igazi filmsztár, mivel kifejezetten filmforgatáshoz képezték ki őket. A házigazda bemutat néhány trükköt, amit az állatokkal begyakoroltattak. Majd egy 2 km-es kutyaszán túrán veszünk részt. Ezek a túrák családok számára is megfelelők, a gyerekek pedig el lesznek ragadtatva az élménytől, ahogy a kutyák által húzott szánokkal átsiklanak a havas tájon. Egy szánon maximum 2 felnőtt és 1 gyermek ülhet. A hajtó a szán mögött áll, ezáltal olyan érzésünk lesz, mintha a kutyák a saját akaratuk szerint húznák a szánt. Utunk gyönyörű, téli erdei utakon és tájakon vezet keresztül. A szántúra után a barátságos Taika rénszarvassal találkozunk, és készíthetünk néhány fotót a kutyákkal. Miután mindenki kellemesen elfáradt, felmelegszünk egy meleg lapp kunyhóban a kandalló mellett, ahol meleg italt és forró kolbászt kapunk. Megnézhetünk egy filmet a husky-k életéről és helyi ajándéktárgyakat vásárolhatunk.

Délután visszatérünk Levibe, ahol közösen sétálunk egyet a városban, majd szabadidő.

Amikor a nap lenyugszik, éjszakai kalandra indulunk: felpörgetjük a motorosszánokat és száguldozunk a hófedte mezőkön és a vadonban, abban a reményben, hogy láthatjuk az égen táncoló aurora borealis-t, vagy legalábbis a holdat és a fényes csillagokat. (fakultatív program) Kis idő múlva megérkezünk a pihenőhelyünkhöz, ahol pattogó tábortűz tartja távol a hideg szelet és a fagyos hőmérsékletet. Egy csésze meleg ital és grillkolbász után visszaindulunk. A túra során overallt, csizmát, sisakot és kesztyűt biztosítanak. A túra során a sebesség a biztonsági és közlekedési szabályok miatt korlátozott. Két felnőtt egy motoros szánon utazik. A 130 cm-nél alacsonyabb gyerekek a vezető motoros szánja által húzott szánon közlekednek.

3. nap: Rovaniemi Mikulásfalu

Szabadidő Leviben, melynek során egyénileg akár síelni is lehet. Hiszen Levi az egyik legnagyobb lappföldi síközpont, egyben Finnország legnépszerűbb síparadicsoma, mivel többször is megválasztották az ország legjobb hazai síterepének. 43 sípálya és 28 sífelvonó mellett 230 km sífutópálya és 880 km motorosszán útvonal áll rendelkezésre. Síeléshez és snowboardozáshoz összesen 44,7 km sípályát lehet használni. Minden nehézségi fokozatú sípálya elérhető, de a lejtők többsége könnyű és középhaladó. A síelők a lejtőkről lepillantva gyönyörű panorámát élvezhetnek Lappföldre és a befagyott tavakra. Fekete pálya: 2,9 km, piros pálya: 18,1 km, kék pálya: 17,5 km.

Alternatívaként egész napos fakultatív Mikulásfalu látogatás Rovaniemiben. A gyerekek talán ezt a programot várják a legjobban, hogy találkozhassanak az igazi Mikulással. A szülők számára pedig egy olyan álom, hogy egy napon valóra válthassák a gyermekeik vágyát. Körülbelül 2 órás utazás után érkezünk az Északi-sarkkörön fekvő faluba (170 km utazás). Viszont Mikulásfalu nem csak a Télapóval való találkozásról szól, hanem ennél sokkal többről is. A faluban karácsonyi hangulat várja a látogatókat. Először megismerjük a falu történetét, majd a Mikulás irodájához vezető úton átlépjük a hivatalos sarkkörvonalat, és megkapjuk a diplománkat a sarkkör átlépése alkalmából. Ahhoz, hogy találkozhassunk a Mikulással (finnül: Joulupukki), végig kell haladnunk a Varázsösvényen. A Mikulással való találkozást követően meglátogatjuk a postát, ahová a világ minden tájáról évente több ezer levél érkezik gyerekektől és felnőttektől egyaránt. Mi is küldhetünk képeslapot a Mikulás Postahivatal bélyegzőjével, vagy akár a szeretteinknek rendelhetünk is egy levelet a következő év karácsonyára. Egy kis szabadidő a faluban, ahol a számos finn dizájn- és ajándékboltban vásárolgathatunk, vagy akár ehetünk valamit. Télen a gyerekek imádnak a hóban játszani, és mi más lehetne jobb szórakozás, mint egy havas játszótéren gyúrni a havat? Egy kicsi, de jól felszerelt játszótér található közvetlenül a Mikulás irodája mellett. Ha szeretnének találkozni a falu többi sztárjával is, akkor keressék fel a Mikulás irodája mögötti erdő szélén a Mikulás rénszarvasait. Mikulásfalu látogatásunkat követően busszal visszautazunk Levibe.

4. nap: Rénszarvas farm - Iglu park

A reggelit követően, délelőtt fakultatív rénszarvas farmlátogatás, amely szórakoztató program lesz az egész család számára. Pár óra alatt emlékezetes élményeket kapunk a lapp rénszarvaspásztorok kultúrájáról. Egy olyan farmot keresünk fel, amely több mint 150 éves múltra tekint vissza. A farm Lappföld leghosszabb folyójának partján fekszik, és egy varázslatos erdő veszi körül. Elsőként rénszarvas szánozáson veszünk részt, melynek során egy gyönyörű fenyvesen suhanunk át. Majd látogatás a rénszarvas karámban, ahol aranyos rénszarvas borjakat is láthatunk. Fényképeket készíthetünk róluk, és megetethetjük őket zuzmóval. A farm körül található régi épületekbe is bepillantunk, ahol a rénszarvaspásztorok tárgyi emlékeinek szép gyűjteményei találhatók. A kávézóban közösen megiszunk egy finom finn meleg bogyós gyümölcslevet, vagy igény szerint kávét vagy teát. Egyénileg vásárolható és megkóstolható friss, házi készítésű fánk (finnül: munkki) vagy más harapnivaló. Ajándékokat is lehet venni, például rénszarvasagancsból készült tárgyakat vagy helyi bogyókból készült konzerveket.

Este Iglu park és északi fény túra. Levi mellett egy különleges parkot alakítottak ki. A Polarman táborba érkezés után egy mesemondó fogadja a vendégeket, aki a titokzatos Északi Fény Vadászok világáról oszt meg történeteket velünk. Egy nyitott tűzrakóhely körül ülve, lobogó lángok mellett hallgathatjuk a történeteket. Majd séta a folyó mentén, és eljutunk az egyedülálló Hó Iglu parkba. A gyerekek nagyon szeretik, hogy bemászhatnak egy kicsi, hóból épült igluba, miközben kísérőnk megtanítja őket a téli túlélési technikára. Miután egy kis időt a szabadban töltöttünk, jólesik felmelegedni az Aurora kupolában, ahol a hőmérséklet körülbelül +15 fokos. A pattogó tüzű kandalló mellett ülve, a kezünket felmelegítve egy filmet láthatunk az északi fényről, és néhány érdekes történetet és legendát hallhatunk erről a fantasztikus természeti jelenségről. Kísérőnk eközben végig az égbolton tartja a szemét, és amint észleli az északi fény jeleit, akkor kimegyünk a szabadba, hogy élvezhessük a sarkvidéki természet leglenyűgözőbb látványát. Ha a program során bármikor fázunk, akkor felmelegedhetünk az Aurora kupolában, és ihatunk egy forró italt gyömbéres sütivel. Ezt követően eljön az ideje a lapp barbecue partinak! Kényelmesen leülünk a kinti tábortűz köré, és kolbászt grillezünk, miközben további történeteket hallgatunk az itteni életmódról. A gyerekek leginkább a mályvacukor pirítást élvezik a tűz felett. Visszatérés a szállásra éjfél körül.

5. nap: Hótalpazás - Esti északi fény túra

Reggeli után szabadidő, mely során élvezhetjük a síterep és szánkópályák által nyújtott örömöket, vagy könnyű fakultatív hótalpas túrán vehetünk részt. Találkozunk a vezetővel, ellenőrizzük a felszerelést és a ruházatot, majd gyalog megyünk a közeli kiindulási helyre. Levi lábánál felcsatoljuk a hótalpakat, és egy könnyed, 4-5 km-es túrát teszünk. Útközben akár felfedezhetünk néhány vadon élő állatot, például nyulakat, hófajdokat és rókákat.

Este még egy utolsó esélyt adunk, hogy gyönyörködhessük a táncoló északi fényben.

Este mindenki vegye fel a legmelegebb ruháit, ugyanis fakultatív északi fény túrára indulunk. Helyi kísérőink segítségével megkeressük a legtisztább égboltú helyet, hogy a legjobban élvezhessük az északi fény látványát. Sajnos a vastagabb felhők és a hóviharok néha megnehezítik, hogy az északi fényt teljes pompájában láthassuk. Azért még felhős időben is részben láthatók a fények, vagy akár csak egy pillantást vethetünk rájuk. Ehhez viszont türelemre és kitartásra lesz szükség. Levi 30-40 km-es körzetében keresünk olyan helyeket, ahol remélhetőleg akadálytalan láthatjuk az északi fényt. Mindeközben kísérőnk beavat minket az Északi Fény Vadászok világába, és hallhatunk tőle néhány történetet és legendát erről a csodálatos természeti jelenségről. A hideg éjjelen egy kis meleg itallal és gyömbéres süteménnyel melegedhetünk fel. A kaland izgalma még a kisebb gyerekeket is ébren fogja tartani. A szállásunkra késő éjjel érünk vissza.

6. nap: Levi – Kittila - Budapest

Délelőtt szabadidő, utolsó lehetőség az ajándéktárgyak beszerzésére, majd transzfer Kittila repülőterére, és menetrend szerinti járattal, átszállással hazautazás Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos téli kaland Lappföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére