8 napos körutazás Franciaországban Provence és Savoya között, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Marseille, Avignon, Lyon, várak és kolostorok

Ajánlat kód: 33718
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33718

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Franciaország legszebb tájain 8 napos felejthetetlen körutazáson!

Opciók

  • 2024. aug. 4-11.: , 335.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat
  • Mont Blanc-alagút használati díját
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 47.900 Ft (5 vacsora a 2., a 3., a 4., az 5. és a 7. napokon)
  • Egyágyas felár: 124.500 Ft

Szállás

7 éjszaka (1-1 éjszaka tranzitszállás Olaszországban, 5 éjszaka Franciaországban) kétágyas, fürdőszobás szobákban: Olaszországban és Chambéry-ben 4 csillagos szállodákban, Orange-ban és Lyon környékén pedig 3 csillagos szállodákban.
Megjegyzések:
- az ápr. 21-i csoportnál a Lyon környéki szálloda (1 éj) is 4 csillagos,
- az aug. 4-i csoportnál az orange-i szálloda (3 éj) is 4 csillagos és nagyméretű szabadtéri úszómedencével rendelkezik.

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről a Déli pályaudvartól reggel 5.30-kor. Székesfehérvárról az autóbusz 6.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Verona (a **-gal jelölt időpontnál a Veszprém – Sárvár – Szombathely – Bucsu – Klagenfurt – Udine – Mestre – Verona) útvonalon. Szállás Észak-Olaszországban (1 éj).

2. NAP: MARSEILLE
Utazás az Olasz és a Francia Riviérán keresztül a gyönyörű fekvésű Marseille-be, Franciaország második legnagyobb városába. Séta az óvárosban (katedrális, régi kikötő, városháza, Szent János és Szent Miklós erődök stb.). Ezt követően lehetőség kisvonattal felmenni a város jelképéhez, a Notre-Dame de la Garde bazilikához (káprázatos panoráma a városra és a város környéki szigetekre). Szállás Orange-ban (3 éj).

3. NAP: AVIGNON, PONT DU GARD, ORANGE
Utazás a közeli Avignonba. A Rhône folyó partján fekvő város a XIV. században közel 70 évig a pápák székhelye volt, ebből a korból származnak legértékesebb műemlékei, melyek közül kiemelkedik a Pápák Palotája. Hatalmas méretei még a sokat látott turistákat is lenyűgözik. Séta a hangulatos óvárosban (középkori híd, katedrális, városháza stb.), majd lehetőség a Pápák Palotájának megtekintésére.
Kora délután a Pont du Gard megtekintése a körutazás egyik legnagyobb élményét jelenti. A valaha 50 km hosszú római kori vízvezeték legépebben megmaradt része a Gard folyó völgyét átívelő közel 300 méter hosszú híd, az ókori technika csodája.
Ezután látogatás Orange ókori színházában, melyet Európában a legépebben megmaradt római kori színháznak tartanak, majd fotószünet a város másik nagy nevezetességénél, a római időkből származó diadalívnél.

4. NAP: SAINT-RÉMY, LES BAUX, TARASCON VÁRA, ARLES
Kirándulás Avignontól délre. Saint-Rémy mellett fotószünet egy ókori diadalív és mauzóleum romjainál, majd Les Baux városkával ismerkedünk (a város adta a bauxit nevét). Les Baux Provence egyik legnagyszerűbb látványossága, két részből áll: a meredek hegytetőn lévő várromok és középkori romházak együtteséből, valamint a hangulatos lakott negyed középkori sikátoraiból.
Délután a Rhône mellett álló hatalmas Tarasconi várat nézzük meg (a várak vára), majd séta következik Arles-ban, Van Gogh városában. Lehetőség a római kori aréna megtekintésére.

5. NAP: LYON
Utazás a Rhône völgyében északi irányba. Városnézés Lyonban, Franciaország harmadik legnagyobb városában, melynek nagyszerű óvárosa része az UNESCO világörökségnek (Bellecour tér, reneszánsz negyed, Városháza, Operaház, Notre-Dame de Fourvière bazilika stb.). Ezt követően szabadidő, lehetőség múzeumlátogatásra. Szállás Lyon környékén (1 éj).

6. NAP: PÉROUGES, GRENOBLE, GRANDE CHARTREUSE KOLOSTOR
Délelőtt egy időutazást teszünk a Lyon melletti Pérouges városkában, mely tökéletes példája a középkorból szinte érintetlenül ránk maradt francia városoknak (több történelmi film forgatásának helyszíne). Ezután utazás a Francia-Alpok legnagyobb városába, Grenoble-ba. Séta a hatalmas hegyek között fekvő városban, lehetőség kabinos felvonóval felmenni a város fölé emelkedő Bastille erődítményhez (gyönyörű panoráma).
Továbbutazás a Chartreuse nevű hegységben található idillikus fekvésű karthauzi kolostorhoz, mely a rend alapító kolostora. A régi kolostorban érdekes múzeum mutatja be az egyik legszigorúbb szabályokkal bíró szerzetesrendet. Lehetőség könnyű túrázásra az új kolostorhoz, mely csak kívülről nézhető meg, hiszen a rend tagjai nem érintkezhetnek turistákkal. Szállás Chambéryben (1 éj).

7. NAP: ANNECY, CHAMONIX
Séta a Francia-Alpok legbájosabb kisvárosának tartott Annecy-ben (alpesi tó, csatornák a partjaikon középkori házakkal, templomok, erődítmények, parkok és rengeteg virág). Továbbutazás a Mont Blanc lábainál fekvő Chamonix-ba, ismerkedés a világhírű alpesi üdülőhellyel és környékével. Lehetőség könnyű túrázásra, illetve felvonóval egy kilátópont elérésére.
Ezután a Mont Blanc-alagúton átkelve búcsú Franciaországtól, utazás az Olasz-Alpokon, majd a Pó-síkságon keresztül. Szállás Észak-Olaszországban (1 éj).

8. NAP:
Hazautazás a Verona – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok (a **-gal jelölt időpontnál a Verona – Mestre – Udine – Klagenfurt – Bucsu – Szombathely – Sárvár – Veszprém) útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Franciaországban Provence és Savoya között, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Marseille, Avignon, Lyon, várak és kolostorok

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére