55.000 Ft helyett 9.990 Ft: 10 alkalmas ránctalanító kezelés arcon választható területre Trio RF 3D rádiófrekvenciás eljárással az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.000 Ft 82% 45.010 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a nem kívánt ráncoktól egy 10 alkalmas, nagyon alapos rádiófrekvenciás kúrával és tagadj le akár éveket valódi életkorodból!

Az ajánlat tartalma

  • 10 alkalmas ránctalanító kezelés arcon az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban
  • Választható területek az arcon belül: szem, homlok, nevetőránc, ajak
  • Trio RF 3D rádiófrekvenciás eljárás

A Trio RF 3D a legutolsó generációs, sokoldalú rádiófrekvenciás készülék. Könnyen kezelhető, és minden eddiginél hatékonyabb kezelések végezhetők vele. Már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény!

A szabadalmaztatott 3D Autofocus technológiának köszönhetően a bőr minden rétegébe le tudják juttatni a rádióhullámokat, így az eddigi eredményekhez képest a hatás megsokszorozódik. Megnövelt teljesítményének köszönhetően az egyik legerősebb ilyen típusú készülék mind a test, mind az arckezelés tekintetében.

Térfogatcsökkentésben, cellulitiszkezelésben, bőrfeszesítésben és ránctalanításban verhetetlen! Olyan eredményeket lehet vele elérni, amilyenek eddig csak a plasztikai sebészet útján volt lehetséges!

Tedd próbára Te is ezt a fantasztikus technológiát elképesztő kedvezménnyel az Avatar Holisztikus Gyógyászat jóvoltából!

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A XI. kerületi Avatar Holisztikus Gyógyászat egy különleges kozmetika, ahol úgy tartják, a test-lélek-szellem harmóniája a kozmetikai kezelések során ugyanolyan fontos, mint az élet más területein. A kezelések személyre szabottak, erősítik belső harmóniát, feltöltenek energiával, fokozzák a vitalitást. Nemcsak külsőd, de belsőd is megszépül, ezáltal tovább meg tudod őrizni a modern kozmetika vívmányainak hatásait. A holisztikus kozmetikában lehetőségek szerint kerülik a drasztikus beavatkozásokat, sokkal inkább az ellazulás állapotára törekednek.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 alkalmas ránctalanító kezelés arcon az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban. Választható területek az arcon belül: szem, homlok, nevetőránc, ajak. Trio RF 3D rádiófrekvenciás eljárás

Fontos

Beváltható: 2017.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:0670 369 4342 • A megbeszélt időpont lemondását vagy módosítását minimum 24 órával előre kell jelezni, ellenkező esetben a szolgáltatás megtörténtnek minősül • Ahhoz, hogy igénybe vedd a lefoglalt szolgáltatást, a helyszínen fel kell mutatnod a kupont elektronikus vagy kinyomtatott formában • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére