5.000 Ft helyett 1.990 Ft: Egészség, fittség és önbizalom - 2 alkalmas, professzionális, csoportos edzés, és személyre szabott testtartásjavítás, Fixaerobic edzés a Lehel térnél

Fixaerobic
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.000 Ft 60% 3.010 Ft
Fixaerobic
1134 Budapest Váci út 19.
fixaerobic@gmail.com
+3630 519 9801
fixaerobic.wix.com/fixaerobic

Akció Leírása

Formáld profin alakod, fogyj és szabadulj meg a rossz testtartástól!

A rossz testtartás életmódunk következménye, az ülő életmód, a táskánk egy oldalon cipelése, a berögzült rossz mozgásminták mind hozzájárulnak ahhoz, hogy testünkben deformitások keletkezzenek. A testtartásjavító tréning során olyan személyre szabott gyakorlatot kapsz, amely segít a testtartás javításában, az elváltozások, degenerációk megelőzésében és a fennálló mozgásszervi problémák csökkentésében. Egy fixaerobic óra során 10 percben csak ilyen gyakorlatokat végeztek.

Az edzés másik fontos eleme az intervallum tréning, amely az állóképesség javításában és a testsúly csökkentésében nyújt hatékony segítséget. Míg a hagyományos cardio edzésből, ahol egyenletes tempóban végezzük a mozgást legalább 40 perc szükséges a zsírégetés beindításához, az intervallum (váltakozó intenzitású) edzésből 20-30 perc is elegendő.

Az edzés 10 perc core- és gerinctréninggel zárul. A gerinc átmozgatását és a törzsizom erősítését foglalja magába, ami olyan izmokat fejlesz, mint a hasizom, csípő- és farizom, felületes és mélyhátizmok. A törzsizom erősítése a gerinc szempontjából különösen fontos.

A tréning során koordinációs gyakorlatokat is végeztek, amelyeket nem stabil körülmények között hajtotok végre. Ennek nagy előnye, hogy feladat-végrehajtás közben szinte az összes izom folyamatos, összehangolt munkájára van szükség az egyensúly fenntartásához.

Ajánlott mindenkinek, aki szeretne

  • tudatosan edzeni, testtudatát fejleszteni (mielőtt nagy súlyokkal dolgoznál vagy komolyabb megterhelést igénylő edzést választanál érdemes az alapokkal kezdeni)
  • javítani a testtartásán (a test egyensúlybomlása a mai életmódunk következménye, amely ha nem foglalkozunk vele komoly problémákat okozhat)
  • három edzést kombinálni (időhiánnyal küszködőknek)
  • ülőmunkát végzőknek, nyak-hát és derékfájdalommal küzdőknek, fogyni és formálódni vágyóknak, akik az egészségüket megőrizve szeretnék elérni a kitűzött céljaikat

Ajánlott mindenkinek, aki NEM szeretne

  • lesérülni a csoportos órákon, ahol az ő számára nem megfelelő gyakorlatokat nem megfelelő terheléssel végez
  • kialakuló mozgásszervi problémákat
  • külön részt venni testtartásjavító-, aerobic órán és a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez elengedhetetlen törzsizom-erősítő edzésen

További információk:

  • 1. alkalom - személyre szabott testtartásvizsgálat+csoportos intervall és core térning,
  • 2. alkalom - személyre szabott tartásjavító gyakorlat+csoportos intervall és core térning

Fixaerobic edzések: minden szerdán 20.00-21.00 a Lehel térnél

Legyen szép napod!

1134 Budapest Váci út 19.
fixaerobic@gmail.com
+3630 519 9801

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 alkalmas, professzionális, csoportos edzés, és személyre szabott testtartásjavítás, Fixaerobic edzés a Lehel térnél

Fontos

Beváltható: 2016.10.26.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy a weboldalon: 06 (30) 519 9801, fixaerobic@gmail.com vagy http://fixaerobic.wix.com/fixaerobic • Az Alkuponok csak korlátozott számban vásárolhatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére