Tradicionális kínai tenyéranalizátor, a szervezet egyensúlyi állapotának felmérése az Angyali Érintés Szépségszalonban

Angyali Érintés
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 55% 11.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676

Vélemények

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

A megelőzés és az egyensúly nagyon fontos!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 8.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.890 Ft, a fennmaradó 6.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Tradicionális kínai tenyéranalizátor, a szervezet egyensúlyi állapotának felmérése az Angyali Érintés Szépségszalonban
  • A felmérés ára tartalmaz egy ajándék kínai 5 elemet tartalmazó gyógynövényes terméket

Fontos

  • A szalon 2023. december 20. és 2024. január 14. között nem elérhető!

Tudtad, hogy ezt a gépet Kínában minden kórházban megtalálod? Mert a megelőzés és az egyensúly helyreállítása a legfontosabb a kínai gyógyászat szerint. Az egyensúlyi helyzet felborulása már annak kezdeti szakaszában felismerhető , megakadályozva ezzel annak betegséggé alakulását .

Miért fontos egy ilyen felmérés?

Mert betekintést nyersz, hogy a szervezeted milyen állapotban van. Mindent visszaigazol, amit a vendég tud, és hozzátesz, ami még kialakulóban van. Megelőzés és harmonizálás, ez a kínai gyógyászat mottója:

A tenyéren lévő  akupresszúrás pontok  feltérképezése, szervek állapotának ellenőrzése és meridián alapú kezelése. A kéztesztelő úgy működik , hogy kiegyensúlyozza a biológiai elektromos mezőt , felszabadítja sz áramlásokban a dugulásokat és megerősíti az immunrendszert.

Analízis menete:

1. Tenyér analízis

2. Diagnosztika, kínai 5 elemtan alapján

Felmérés, diagnosztika kb. 1 óra

Mire kaphatsz választ?

  • hol van elakadás a szervezetedben
  • mely szerveket kell támogatni, hogy egyensúlyban legyen
  • testsúlycsökkenés hátráltató tényezői
  • puffadás megszüntetése
  • anyagcsere problémák feltárása
  • egészséges táplálkozás átbeszélése a tenyér analizis után, kínai gyógynövényeket tartalmazó termékek ajánlása

A felmérés ára tartalmaz egy ajándék kínai 5 elemet tartalmazó gyógynövényes terméket.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Tradicionális kínai tenyéranalizátor, a szervezet egyensúlyi állapotának felmérése az Angyali Érintés Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 971 7676, bozoki.brigitta@angyalierintes.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére