5 napos alpesi körutazás az Alpesi őrjárat helyszíneit is érintve, busszal, félpanzióval, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44507
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

259.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 44507

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy alpesi őrjáraton!

Időpontok

  • 2024. Július 15 - 19.: , 259.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Belépők ára: kb.: 74 €

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – SZLOVÉNIA – SKOCJAN BARLANG

Reggel Nagykanizsa irányába indulunk Budapestről és Tornyiszentmiklósnál lépünk át Szlovéniába. Utazásunkat autópá­lya pihenőkben szakítjuk meg, így érünk el Szlovénia egyik világörökségéhez, a Skocjáni-cseppkőbarlanghoz. Kb. 2 km-es gyalogtúrát teszünk a barlangban, ahol a szép cseppkövek mellett a hegy belsejében lévő mesés szurdok látványában is gyönyörködhetünk. A túra során komoly szintkülönbségeket teszünk meg, nagy élményt fog jelenteni a 45 m mély szur­dok feletti hídon történő átkelés is. A Skocjáni-barlangot ez a hegy belsejében lévő szurdok teszi a világon egyedülál­lóvá. Nem véletlenül hívják Szlovénia „Grand Canyon”-jának ezt a látványosságot, mely méltán része az UNESCO Világörökségének. Este érkezünk szlovéniai szállásunkra.

2. NAP: KRANJSKA GORA – DOLOMITOK

Reggeli után elindulunk Kranjska Gora érintésével a Jasna-tóhoz. Rendkívül szép a panoráma, hisz előtérben a smaragdzöld színű tó, háttérben a Dolomitok látványos vonulatai. Ezt követően Ausztria déli részén utazunk Olaszország Süd-Tirol vidékére. San Candidónál felvonózunk a Haunold hegyre. Fent a lenyűgöző panoráma mellett a hangulatos fából épült Haunold hütte is kellemes élményt nyújt, ahol meg lehet kóstolni a helyi süteményeket. Ez idő alatt ki lehet próbálni a bobozást is. Ezt követően, aki szeretne, gyalog jöhet le a hegyről. Ez a lefelé túrázás viszonylag kényelmes, nem megerőltető. Mindenkinek javasoljuk, mert nagyon látványos. Programunk összesen kb. 3,5 órás lesz. Kellemesen elfáradva buszozunk szállásunkra, mely közel 1.400 m magasságban, egy fenyves erdő közepén található, ahol körbeölelnek bennünket a Dolomitok legismer­tebb csúcsai (3 éj).

3. NAP: PRAGSER WILDSEE – SAN CANDIDO

Alpesi őrjárat címmel játsszák a TV-ben azt a filmsoroza­tot, amelynek helyszínén, a Dolomitokban töltjük ezt a napot. Sétálhatunk a mesés Pragser Wildsee partján és felkeressük a filmbéli látványos helyszíneket. Ez a tengerszem Dél-Tirol egyik legszebb tava, mely 1.496 m magasan fekszik. Körbesétáljuk a festői tavat (3,5 km). Rendkívüli az a látvány, ahogy a hegy­vonulat tükröződik a tó sötétzöld színében. Aki akar, tehet még plusz kirándulást is egy közeli hüttéhez, vagy ebédelhet is a filmből ismert szálloda éttermében. A délután nagy részét San Candidóban és környékén töltjük. Először a Sexten felvo­nóval felmegyünk a 2.434 m magas hegy kicsit alacsonyabban lévő kilátópontjához, mely a felvonó hegyi állomása. Aki túrázni akar, annak erre is lesz lehetősége a felvonó felső állomásánál. A komoly kihívást kedvelőknek is van egy javaslatunk. Kb. 400 m szintkülönbség megtétele után felérünk arra a helyre, ahol az osztrák-olasz határt jelző kő található. A többiek, ha kedvük van, felgyalogolhatnak a félúton lévő hüttéhez. Ez is látványos kirán­dulás. Felvonóval, majd buszunkkal érünk vissza San Candidóba, mely 1.173 m magasan fekvő városka. A település legféltettebb kincse az apátsági templom, mely a tiroli román kori egyházi építészet gyöngyszeme, így természetesen megtekintjük mi is. Az esti órákban szállásunkon már vacsorával várnak.

4. NAP: BRUNECK – REINBACHFALL – MISURINA-TÓ

Reggeli után a lódengyártásáról is híres déltiroli kisvárosba, Bruneckba utazunk, amely a környék legjelentősebb telepü­lése. Az óvárosban teszünk sétát, melyet XV–XVI. sz-i házak díszítenek. Ebben a városban található a híres hegymászó, R. Messner életét bemutató múzeum is. Ezután a Taufer-, majd a Reinvölgy természeti csodáiban gyönyörködünk. Megállunk a Reinbach-vízesésnél. A három szakaszban lezúduló vízesés teljes hossza eléri a 200 métert. Ez Dél-Tirol legnagyobb zuha­taga. A vízesés mellett jól kiépített túraúton gyalogolunk fel­felé, miközben lenyűgöz bennünket a három nagy szakaszban lezúduló víztömeg. (Ez kb. 3,5 órás túrázós program). Aki a leg­hosszabb túrát választja, 500 m szintkülönbséget is megtehet. Természetesen ez nem kötelező, aki kisebb szakaszt választ, ő is tud gyönyörködni a hatalmas vízzuhatagban. A vízesést elhagyva a Dolomitok egyik legkedveltebb és legismertebb tavához, a Misurina-tóhoz buszozunk. Ennek partjáról csodá­san látható a Dolomitok jelképéül is megválasztott hegytömb, a Drei Zinnen. Tiszta időben elképesztő látvány a naplemente a hegyek és a tó ölelésében. A már megszokott szállásunkra a koraesti órákban érkezünk vissza.

5. NAP: WÖRTHI-TÓ – SZOMBATHELY – BUDAPEST

Reggel elhagyjuk Olaszországot és Ausztriába érkezünk. A Wörthi-tó és a körötte lévő települések meseszépek. A gyöngyszem, a tó névadója, Maria Wörth. Itt állunk meg és sétálunk a városkában, melynek fő értéke a tóra néző két középkori temploma. Természetesen ezeket is megnézzük. Programunk után, Szombathely – Győr útvonalon, 21 óra körül érkezünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos alpesi körutazás az Alpesi őrjárat helyszíneit is érintve, busszal, félpanzióval, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére