4 napos városnézés 1 személyre Prágában és kirándulás mesés cseh kastélyokba, reggelivel, buszos utazással, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 34438
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34438

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Prágát, a tornyok városát és hódítsd meg Csehország legszebb kastélyait és 4 napos szeptemberi kiránduláson!

Időpontok

  • 2024-06-20: , 109.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.920 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 3%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 2.200 Ft/fő

Belépők

  • Prágai vár 450 CZK
  • Lednice 280 CZK
  • Hluboka 280 CZK
  • Karlovy Vary Becherocka múzeum 280 CZK

Felárak

  • Félpanzió: 25.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 44.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché

Program

1. nap: Budapest – Lednice – Prága
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Lednicébe, a dúsgazdag Liechtenstein hercegek egykori birtokára, amely „Lednice-Valtice kultúrtáj” néven szerepel az UNESCO Világörökség listán. Látogatás a pazar, angol főúri mintára építtetett nyári kastélyban és parkjában. A délutáni órákban érkezés Prágába, amit joggal neveznek a „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen csak a városok királynőjének. A Moldva partján fekvő fővárosban városnézésünket a történelmi városközpontban kezdjük. Az Óvárosi téren gyönyörű gótikus, reneszánsz és barokk épületeket láthatunk és itt található az Óvárosi városháza is a világhírű Orlojjal. A prágai Zsidónegyed egy részét a 19. században lebontották, de megmaradt néhány zsinagóga, a Tanácsháza és a Régi Zsidótemető. A Zsidóváros egyedülálló a maga nemében, világhírű a temetője, amelyet napjainkban már azonban nem használnak. Sétánk során kívülről fogjuk megnézni a negyed épen maradt zsinagógáit, a városházát és csodálatos polgári házait. A szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Karlovy Vary
Reggeli után fakultatív kirándulás a Teplá folyó partján épült Karlovy Vary-ba, az egykori híres fürdővárosba, mely az ország legnagyobb gyógyfürdőhelye, több, mint 300 gyógyvízforrása van. A Prágától 130 km-re, nyugatra fekvő Karlovy Vary nevét IV. Károly német-római császárról kapta, aki a várost 1370-ben alapította. Európa első gyógyhelye lett, virágkorát a XVIII-XIX. században élte, Goethe, Beethoven, Arany János is ellátogattak ide. A csodálatos fekvésű városban ma is sok épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára. Városnéző séta a folyópartot övező műemléképületek és üzletsorok mentén és látogatás a Becherovka múzeumban kóstolóval, majd szabadidő. Vásárolhatunk a csábító illatú hatalmas ostyákból is (oplatky), melyek a város specialitásai. Visszaérkezés Prágába az esti órákban. (Ár: 20 EUR/fő) 

3. nap: Prága 
Reggeli után folytatjuk prágai városnézésünket a Moldva bal partján, a Várnegyedben, a sziklamagaslatra épített várban. A vár Prága legrégebben lakott része, a főváros egyik történelmi negyede és kiemelt nevezetessége, amit helyi idegenvezetővel tekintünk meg. A világ egyik legnagyobb vár épülete 7.28 hektár területen fekszik. Sétánk során a Strahovi Kolostor és a Loretói Szűz Mária-templom kívülről, majd a vár területén a gótikus Szent Vitus székesegyház, a régi királyi palota, a Szent György bazilika és a mindössze 11 házból álló Arany utcácska, a várnegyed legkisebb utcája lesznek a legfontosabb látnivalóink. A Hradzsin felfedezése után séta és egy kis szabadidő a Kisoldalon, majd a Károly hídon átsétálva élvezhetjük a város egyedülálló hangulatát, aztán elvegyülhetünk a Vencel tér forgatagában. Szállodánkba az esti órákban érünk vissza.

4. nap: Hluboka – Cesky Krumlov-Budapest
Reggeli után indulás Dél-Csehországba. Látogatás a Moldva melletti Hluboka kastélyban, melyet egykori tulajdonosai az angol uralkodó rezidenciájának, a windsori kastélynak a mintájára alakítottak át. Az építkezést kezdeményező hercegi pár, II. János Adolf Schwarzenberg és felesége Eleonóra nagy gonddal alakította ki a kastély épülete körül fekvő 58 hektáros teraszos parkot is gazdag növényzetével. A Moldva felett, festői környezetben épült várkastély egyedülálló fegyvergyűjteménnyel rendelkezik. Következő megállónk a cseh városok gyöngyszeme, Česky Krumlov. Dél-Csehország történelmi és kulturális gyöngyszeme , ma a Világörökség része. Ez a középkorból ránk maradt kisváros hangulatos óvárosával, girbe-görbe utcáival, egyedülálló polgári házaival és impozáns várával garantáltan lenyűgöz minden látogatót.Programunkból nem maradhat ki a Cseh Köztársaság második legnagyobb várkastély komplexuma sem, mely Közép-Európa legjelentősebb műemlékei közé tartozik. Közös séta a Moldva kanyarulata által körülölelt festői, középkori reneszánsz belvárosban. Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés 1 személyre Prágában és kirándulás mesés cseh kastélyokba, reggelivel, buszos utazással, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére