4 napos körutazás Lengyelországban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással –Krakkó, Zakopane, a Wieliczka-sóbánya és Auschwitz

Ajánlat kód: 34453
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 34453

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Krakkó hangulatos városával, a bájos hegyi Zakopanéval, a lenyűgöző Wieliczka-sóbányával és tegyél egy történelmi utazást Auschwitzba!

Időpontok

  • 2024-03-29: , 94.900 Ft
  • 2024-08-17: , 94.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2 800 Ft / fő
  • Sztornóbiztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.200
  • Belépők (változhat)
    • Wawel (egyénileg, szabadidő keretében): 30 PLN
    • Mária templom: 15 PLN
    • Gubalowka felvonó/Zakopane: kb 24-27 PLN (szezontól függően)

Fakultatív programok

  • Wieliczkai sóbánya 11.500 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő
  • Auschwitz 9.000 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő

Felárak

  • Félpanzió: 25.000 Ft / fő
  • Egyágyas felár: 22.000 Ft / fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli Pu. Koronaőr köz 06:00
  • Vác - Központi pályaudvar-Toronyház 06:40

Program

1. nap Budapest-Krakkó
Elutazás Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban. A mai napig úgy tartják, hogy Krakkó a legfontosabb szellemi és intellektuális központja az országnak, valamint a nemzeti öntudat helyszíne.  Séta az Óvárosban és Európa egyik legnagyobb középkori Főtéren. A Mária templom megtekintése a felbecsülhetetlen értékű 5 szárnyú gótikus faragott oltárral. A rideg külsejű gótikus templom belseje igen gazdagon díszített, a gótikus szobrászat legremekebb műveit vonultatja fel. A Főtér közepén áll Lengyelország legrégebbi kereskedőháza, a Posztóház, melyben krakkói emléktárgyakat és népművészeti cikkeket lehet vásárolni. A Főtérről induló vagy az őt körülvevő kis utcákon szinte minden megtalálható, ami a város egyedi és megismételhetetlen hangulatát adja. Elsősorban az építészet értékes műemlékeit találjuk itt - szentélyeket, kolostorokat, kastélyokat, polgárházakat, egyetemi épületeket. A Főtértől nem messze található az 1364-ben alapított Jagelló Tudományegyetem és annak legrégebbi épülete, a Collegium Maius. Az egyetemet és az Óvárost a régi várfalak helyén ültetett platánokból álló, számos emlékművel és kerti szoborral teli park övezi. Este szállásfoglalás.
 
2. nap Wieliczkai sóbánya
Reggeli után kirándulás a Wieliczkai sóbányába (11.500 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő). A sóbánya szerepel az UNESCO Világörökségek listáján, és a világ egyik legrégibb, a XIII. század óta megszakítás nélkül működő bányaüzeme. A Sóbánya kora több mint 800 év, a folyosók hossza több, mint 300 km. A földalatti turista útvonal sófolyosókon, sótermeken, egyedi sószobrok mellett vezet  végig. A legvonzóbb Szt. Kinga kápolnája egységes sótömbből faragva, sócsillárokkal, sókristályokkal és szürke sószobrokkal. Délután a krakkói városnézés folgytatása. A város fölé magasodó Waweli várhegy Lengyelország szíve. A műkincsekben gazdag reneszánsz Királyi Vár és a Waweli Katedrális, a lengyel királyok koronázásának és temetkezésének székhelye, mellettük szintén számos kiváló művész és államférfi temetkezési helye - a legfontosabb nemzeti panteont alkotják. A Wawel a lengyel államiság számára különleges hely - a dicső múlt és a régi Lengyel Köztársaság nagyságának szimbóluma. A műemléki városközpontot a Wawellel együtt felvették az UNESCO Kulturális Világörökségi Listájára. A legenda szerint a város alapítója Krak fejedelem, a waweli sárkány legyőzője - a sárkány szobra a Wawel vár lábánál áll.
 
3. nap Auschwitz
Reggeli után fakultatív kirándulás milliók mártíromságának színhelyére, az egykori koncentrációs táborba, Auschwitzba. Auschwitz temető, múzeum, az emlékezet emlékműve. A legnagyobb hitlerista koncentrációs tábor a megszállt Európa területén. A régi táborból barakkok maradtak meg és az "Arbeit macht frei" feliratú kapu. A barakkok egy részében az Auschwitz-Birkenau Nemzeti Múzeum gyűjteménye látható, mely a népirtás megrázó bizonyítékait foglalja magába: többek között az áldozatoktól elvett személyes tárgyakat, fényképeket, dokumentumokat. (Ár: 9.000 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő). Délután szabad program Krakkóban. Félpanzió esetén vacsora Krakkó belvárosában, egy hangulatos étteremben.
 
4. nap Zakopane-Budapest
Reggeli után utazás Zakopane-ba, "Lengyelország téli fővárosába", mely több, mint 2000 méter magas csúcsok között húzódik meg és az egyik legnagyobb turista- és üdülőhely Lengyelországban. Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Hazautazás a délutáni órákban. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás 1 személyre Lengyelországban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással –Krakkó, Zakopane, a Wieliczka-sóbánya és Auschwitz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére