4 napos körutazás 1 főre Dél-Csehországban, reggelivel, buszos utazással és idegenvezetéssel – városnézés Prágában, séta Cesky Krumlovban és sörkóstoló Ceské Budejovicében

Ajánlat kód: 34399
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34399

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Csehország déli részén, ismerkedj Prága nevezetességeivel, a bűbájos Cesky Krumlovval és kóstold meg a Ceské Budejovicében készített mennyei söröket!

Időpontok

  • 2019. augusztus 8.: , 35.990 Ft
  • 2019. szeptember 26.: , 35.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás ***szállodában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 2.200 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 4.400 Ft/fő
  • Belépők árai kb.: 900 CZK/fő
  • Kötelező idegenforgalmi adó és városbelépési díj: 350 CZK/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Vacsora felár: 9.500 Ft/fő (3 vacsora)
  • Egyágyas felár: 12.000 Ft

Program

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából (vidéki felszállást foglaláskor jelezd). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délután a „városok királynőjének” is gyakran emlegetett cseh főváros nevezetességeivel ismerkedünk meg, az Óvároson át a Vencel tértől a Károly hídig (Lőportorony, Tyl színház, Óvárosi tér, Orloj, stb.) Városnézés után szabadidő a hangulatos óvárosi részen, ahol betérhetünk valamelyik prágai sörözőbe, megkóstolni a finom cseh söröket, illetve ételspecialitásokat. Este a szálláshelyek elfoglalása.

2. nap:

Reggeli után folytatódik a prágai városnézés a Kisoldal és a Vár-negyed megtekintésével. A prágai vár (Prazsky hrad) Európa legnagyobb várkomplexumának számít, s a Guiness-rekordok könyve szerint maga a vár 570 méteres hosszával és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. Megtekintjük a Szent Vitus Katedrálist, az Arany Utcácskát, a Szent György templomot, majd szabadidő. Este visszatérés a szállásra.

3. nap:

Reggeli után városnézés Csehország déli részén fekvő Ceské Budejovicében: Főtér, gyönyörű lábasházakkal, Sámson-kút, Városháza, Fekete-torony, Szent Miklós templom, Vas-szűz torony, Szűz Mária templom, régi Fegyverház stb. Ezt követően egy monumentális romantikus kastélyt, Európa egyik leggazdagabb és legcsodálatosabb kastélyát, a Hluboká várkastélyát keressük fel, amely windsori mintára épült. A nap végén egy kis lazítás: sörgyárlátogatás Csehország legnagyobb serfőzdéjében, a Budvar sörgyárban (Budweiser kóstolóval egybekötve), ahol már a XIII. század óta főzték a finom, habos nedűt. Este a szállás elfoglalása Ceské Budejovice környékén.

4. nap:

Reggeli után városnézés a Moldva partján épült Cesky Krumlovban, amelynek hangulatos főterét reneszánsz házak ölelik körül. A régi városháza, a Szent-Vitus templom, a minorita kolostor, a barokk színház mind páratlan műemlékei a városnak, nem beszélve a krumlovi várról, amelyet a XIII. századtól folyamatosan építettek. Városnéző sétánk során megismerkedhetünk ezekkel a csodálatos műemlékekkel, amelyek a Világörökség részét képezik.

Délután indulás hazafelé. Útközben azonban még vár ránk Trebon, egy tündéri városka, amelyet mindenki egyedülálló történelmi és technikai látnivalóiért, tradicionális haltenyésztéséért, valamint a híres Trebon Spárt keres fel. Városnézés Trebonban: Tyl-színház, Hradeci kapu, Szt. Egyed templom stb. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos körutazás 1 főre Dél-Csehországban, reggelivel, buszos utazással és idegenvezetéssel – városnézés Prágában, séta Cesky Krumlovban és sörkóstoló Ceské Budejovicében

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére