4 nap Olaszországban a Citromfesztivál idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár a varázslatos Cinque Terre

Ajánlat kód: 38187
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

145.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38187

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel Észak-Olaszország egyik legszebb vidékére, Cinque Terre városkájába!

Időpont

  • 2024. május 17-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 12 EUR/fő/tartózkodás
  • Belépőket
    • Elba-szigete/Napóleon villa: kb. 5-7 EUR/fő
    • Montecatini Alto felvonó: 7 EUR/fő
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Az audio guide költségét 2.200 Ft/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő)

  • Cinque Terre program közlekedéssel: 55 EUR/fő
  • Elba-szigete hajójeggyel: 60 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 24 900 Ft/fő ( 64 EUR/fő)
  • Vacsora felár: 18 900 Ft/fő ( 48 EUR/fő). 

Program

1. nap: Budapest - Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a hatalmas szlovén szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Olaszországba, szállás elfoglalása.

2. nap: Elba-szigete
Reggeli után elindulunk egy nagyon szép kirándulásra, Piombino-ból áthajózunk Portoferraio-ba, Elba-szigetének "fővárosába". Sétálunk a hangulatos kikötőváros óvárosában, melyre a magasból a letekint az impozáns vár, panorámája semmihez sem hasonlítható. Ellátogatunk a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméjének, Bonaparte Napóleonnak hivatalos rezidenciájához. Jó idő esetén a sziget dél-nyugati irányába indulunk tovább. A legnépszerűbb fürdőhelyen, Marina di Campo-n sétálunk (jó idő esetén strandolási lehetőséggel) a tengerparton, majd szabadidőt követően kóstolót kaphatunk a helyi híres innivalóból. Kedvezőtlen időjárás esetén Porto Azzurro elbűvölő kisvárosát látogatjuk meg. Utunk során gyönyörködhetünk a sziget egyedülálló természeti szépségeiben. A délutáni órákban visszaérkezünk Portoferraio kikötőjéhez, majd szálláshelyünkre az esti órákban. (Program és hajójegy: 60 EUR/fő)

3. nap: Cinque Terre citromfesztivállal 
Ma egész napos kirándulást teszünk, a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba, mely nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park, melynek meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek, színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújt. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, a kis településeket a La Speziaból induló hajóval és/vagy vonattal, illetve gyalogosan fedezzük fel. Szabadidő Monterosso bájos kisvárosában, mely a májusi programnál citrom költeményekkel díszítve vár minket. Lehetőségük lesz citromból készült különleges ételek, italok kóstolójára, kézműves termékek vásárlására is. Fürdőruhát hozzanak magukkal, mert jó idő esetén a vállalkozó kedvűek strandolhatnak is!  Visszautazás La Spezia-ba. Búcsút veszünk Európa egyik legszebb látnivalójától, majd érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (Program és közlekedés 55 EUR/fő)

4. nap: Trieszt - Budapest
Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Triesztben, ahol a tengerparton álló, fenséges Miramare Kastély kertjébe látogatunk, sétálunk a ritkaságszámba menő pompás kertben, megpihenve akár a csodás növények közt megbújó kávézóban, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap Olaszországban a Citromfesztivál idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár a varázslatos Cinque Terre

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére