3 napos nyári kastélyélmény 2 személyre a misefai Fábiánics Kastélyban, félpanzióval

Ajánlat kód: 39661
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

56.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39661

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok mesés parkos környezetben, a misefai Fábiánics Kastélyban!

Felhasználható

  • 2021. augusztus 31-ig

Opciók

  • Patinás Kastélyszobában: , 56.000 Ft
  • Lakosztályban: , 76.000 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás patinás kastélyszobában vagy lakosztályban
  • Félpanziós ellátás: bőséges büféreggeli, 5 fogásos tányérszervizes vacsora: előétel, leves, főétel és desszert
  • A kastélyszálló kültéri wellness részlegének használata 4 x 10 méteres fedett úszómedence, 5 személyes luxus jacuzzi, napozóágyak
  • Törölköző bekészítés, lakosztályokban fürdőköntös bekészítés
  • Kandallós könyvtárterem
  • Biliárd és kártyaszoba
  • Asztalitenisz, kerékpárkölcsönzés
  • Ingyenes vezeték nélküli internet használat
  • Parkolás a szálloda saját parkolójában
  • Dísznövényekkel tarkított rendezett Kastélypark
  • Barangolási lehetőség a saját telepítésű arborétumban

Az ár nem tartalmazza

  • Kisállat árak: vendégbarát kutya-macska: 4.500 Ft / éj
  • Parkfenntartási díj 400 Ft +18 életkor felett / fő / éj

Gyermekkedvezmények

  • 0-3 éves korig: 3.000 Ft/éj (kérés esetén babaágy biztosított)
  • 3- 12 éves korig: 8.000 Ft / fő/ éjszaka

A Fábianics Kastély a 76-os főút mellett, Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdők közelében található. Vagyis legyen szó bármely évszakról, a környék számtalan programlehetőséget kínál a természet és a fürdőzés szerelmeseinek. Akik pedig főúri kikapcsolódásra vágynak, nem is választhatnának jó úti célt a Fábiánics Kastélynál!

Misefa, az erdővel gazdagon benőtt dombhátak között megbúvó apró falu az egyik legtisztább levegőjű és környezetű régióban található. A közeli hévízi termál tó, a kehidakustányi, zalaegerszegi és zalakarosi fürdőkomplexumok is könnyedén elérhetőek. Országunk dél-nyugati csücske számtalan látnivalóval csalogatja az idelátogatókat, a Kis-Balaton, a Bakony legnyugatibb nyúlványai, Göcsej és Őrség közelsége mind bőven ad felfedeznivalót.

Fábiánics Kastély Misefa

A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyző építtette. Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza, az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.

Az épület egyetlen része, amely nem igényelt teljes rekonstrukciót, cseh-süveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival. Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, teraszhelyiségei kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.

A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves őspark, amely különböző rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot. A Kastély mellett 4 hektáros, 10 éve telepített Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyűjteményünket. Borkóstolás, életmód tábor, Etka-Jóga, léböjt-kúra szakemberek vezetésével. Horgászás napijeggyel a misefai tavon és teniszezési lehetőség.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos nyári kastélyélmény 2 személyre a misefai Fábiánics Kastélyban, félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére