3 napos adventi hétvége Szlovéniában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

6.700 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Kirándulj adventkor Európa egyik legszebb országában, Szlovéniában!

Időpont

  • 2022. november 25-27.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 66.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.700 Ft, a fennmaradó 60.200 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbusz utazást
  • 2 éjszaka szállást a BB Hotel Ljubljana Park 3*+ belvárosi hotelben
  • Reggelit
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Adminisztrációs díjat

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (fakultatívan köthető): normál: 2%, Covid kiegészítéssel: 4%
  • Utasbiztosítás 3 napra (Igény szerint, nem kötelező!) felnőtteknek: 2.370 Ft, gyerekeknek 1.185,-Ft
  • Múzeumbelépők és programok költsége: kb. 90 € (Ljubljana sikló a várba, Postojna/Predjama kombinált jegy, Bled vár, Pletna a szigetre)

Felár

  • Egyágyas felár: 21.900 Ft/fő
  • Félpanziós felár: 12.900 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest - Ljubljana

Elutazás a kora reggeli órákban (06.00) Budapestről. Utunk a fővárosba vezet, Ljubljana látnivalóival ismerkedünk meg. Történelmi belváros, pezsgő életű egyetemi negyed, évszázados emlékek, parkok és folyópart, melynek jobb partján található a régi városrész, míg a bal partján az új városrész terül el. Siklóval (F) jutunk fel az óváros fölé magasodó várhoz. Megtekintjük a barokk belvárost, a Ljubljanica partjára épült katedrálist, illetve a Tromostovje Hármas hidat. Este szállás és vacsora. Szállás Ljubljanában.

2. nap: Postojna - Predjama

Reggeli után ellátogatunk a Szlovén karszthegységbe. Megismerkedünk Predjama várával (F), amely egy 123 m magas sziklafal közepére épült, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk. Majd megtekintjük a méltán világhírű Postojnai cseppkőbarlangot (F) kisvasúttal és gyalogos túrával. Séta a cseppkövek világában. Késő délután lehetőség nyílik ismét ljublanai sétára az óvárosban. Este visszatérünk szállásunkra.

3. nap: Bledi-tó - Budapest

Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és a híres  Bledi-tóhoz kirándulunk. Elvegyülhetünk és gyönyörködhetünk a monarchiabeli üdülőváros hangulatában, majd ezt követően lehetőség lesz a középkori lovagvár megtekintésére, mely a tó fölé magasodik, és csodálatos kilátást nyújt a Triglav hegycsúcsra, mely az ország legmagasabb pontja. Időjárás függvényében fakultatív program keretében hajókázás a Bledi tavon, megtekintjük a tó közepén lévő, piciny szigetecskén található IX. századi kegytemplomot, melyre 99 lépcsőfok meghódításával jutunk fel. Szabadidőben kihagyhatatlan a híres bledi krémes, a Kremsnita megkóstolása. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi hétvége Szlovéniában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.11.25.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére