203.000 Ft helyett 156.900 Ft: 7 napos kirándulás 1 főre Dalmáciában, Boszniában és Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33269
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

156.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33269

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Keresd fel az Adriai-tenger partvidékének legszebb óvárosait és tájait egy 7 napos, országokon átívelő körutazáson!

Időpont

  • 2019. szeptember 29 - október 05.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 6 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Collonade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • A vacsorához az italt
  • Idegenforgalmi adó: kb. 9 € (A helyszínen fizetendő!)
  • Belépő- és hajójegyek, valamint a fülhallgató árát: kb. 70 € és kb. 180 HRK
  • Kedvezményes csoportos útlemondás biztosítás díját (1,5%)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 30-34 fő indulása esetén 11.000 Ft-os felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 44.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Eszék – Szarajevó (kb. 700 km)

A reggeli órákban elutazás Budapestről a hegyek és a minaretek országába, Bosznia–Hercegovinába. Késő délután városnézés Európa Jeruzsálemében, Szarajevóban: Gazi Huszref bég-dzsámi (kívülről), Bascsarsija, a központi piactér stb. A város már kiheverte a ’90-es évek szörnyűségeit. Felkeressük azt a helyet is, ahol 1914. június 28-án merénylet áldozatává vált Ferenc Ferdinánd osztrák-magyar trónörökös. Vacsora, szállás a külvárosban.

2. nap: Szarajevó – Mostar – Neum (kb. 250 km)

Utazás a festői Mostarba. Séta az óvárosban, a Karadzsoz bég-dzsámi megtekintése, majd a Neretván átívelő Régi hídon megyünk át. 1575-ös átadását követően az emberek több mint 400 éven keresztül használták a hidat, míg áldozatul nem esett a délszláv háborúnak. Ma, újjáépítve már mementóként ível át a folyón. Rövid kitérő autóbusszal a festői szépségű Buna folyó forrásához. Vacsora, szállás Neum környékén.

3. nap: Dubrovnik (Raguza) – Budva (kb.185 km)

Irány Dubrovnik, városnézés a gyönyörű óvárosában. A horvát tengerpart legfestőibb települése máig őrzi középkori városszerkezetét. Ha Velencét az Adria királynőjének nevezik, - nem érdemtelenül- akkor Dubrovnik megérdemli az Adria hercegnője címet! Szabadidőben fakultatív hajókirándulás a Lokrum-szigetre. Vacsora, szállás Budva környékén.

4. nap: Montenegró – Skadari-tó – Budva (kb. 270 km)

Reggeli után sétát teszünk Budva óvárosában, majd indulás az önálló Montenegró vadregényes tájaira. A mára már elnéptelenedett múzeumváros, Bar ódon épületei között évszázadokat megyünk vissza az időben. Délután a Skadari-tó partjára utazunk. A tó a Balkán legnagyobb tava majd 400 km²-nyi területével, amelyen Montenegró és Albánia osztozik. Virpasar falucskából indulva kóstolóval egybekötött hajókirándulás a montenegrói oldalon. Vacsora, szállás Budva környékén.

5. nap: Cetinje – Njegusi - Kotor (kb. 150 km)

A reggeli órákban utazás a tengerpart feletti fennsíkon található Cetinjébe. Egykor ez a nehezen megközelíthető település a Zeta fejedelemség székhelye, majd később Montenegró fővárosa is volt. Látogatás Európa „apósának” , Nikola királynak palotájában. Vadregényes hegyi úton jutunk el Njegusi faluba, ahol egy kis harapnivalóval várnak bennünket. Továbbutazás a lenyűgöző szépségű öbölben található, középkori városfallal körbeépített Kotor városába. Gyalogos városnézés az óváros területén. Vacsora, szállás Budva környékén.

6. nap: Kotori-öböl – Perast – Trogir (kb. 390 km)

Utazás autóbusszal Perastba, majd onnan hajóval az öbölben található kis szigeten épült Szirti Madonna templomhoz. Visszatérve a szárazföldre továbbutazás Horvátországba. Vacsora, szállás Trogír környékén.

7. nap: Trogir – Budapest (kb. 700 km)

Reggeli után Sibenikkel ismerkedünk. Séta az óvárosban, melynek legjelentősebb látnivalója a világörökség részeként ismert katedrális. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kirándulás 1 főre Dalmáciában, Boszniában és Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére