16.000 Ft helyett 2.990 Ft: Ép testben ép lélek, kezdd a tavaszt egy MagnetSpace Quantum készülékkel végzett ajándék állapotfelméréssel egybekötött két alkalmas hullámmasszázs kezeléssel

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 81% 13.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.bodytoningup.com/

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Tudd meg, hogy szükséged van-e tavaszi méregtelenítésre! Kezdd a megtisztulást a hullámmasszázs kezelésekkel!

A hullámmasszázsról:

Testünkben egy hallgatag rendszer állandóan azon igyekszik, hogy egészségünket megőrizzük, ez a nyirokrendszerünk. Nyirokrendszer nélkül testünk lufi-szerűre duzzadna és pangó folyadék árasztaná el az egészséges sejtjeinket. Sok esetben kisebb fájdalmakat, rossz közérzetet, fáradtságot, meghűlést és az influenzát is a nem megfelelően működő nyirok és immunrendszer működésnek köszönhetjük. A helyesen végzett gépi hullám masszázs segítségével ösztönözni tudjuk a kezdeti nyirokedények kinyílását és mennyiségének növelését. A nyirokfolyadék áramlási sebessége 2-3 cm percenként. Nyirok masszázs terápiával ez a többszörösére fokozható. Így fokozodik a méreganyagok felszabadulása és kiürülése, illetve mobilizálódnak a zsírdepók és mérséklődik a cellulit is.

A MagnetSpace Quantum készülékkel végzett állapotfelmérésről:

A biorezonancia elv felhasználásával információkat kaphatunk testünk egészségi állapotáról. Minden, ami ezen a világon van rezgésben van, minden rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is.
Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyítást elősegítő módszereket fejlesztettek ki. 
Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás és biorezonanciás kezelések. Ezen terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásain alapulnak. Mind a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik.

Gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival.
A kapott kvantumérték utalhat a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre, így a MagnetSpace készülék segítségével a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetik fel.

  • A készülék integrálja, és szintézisbe hozza az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és az egyéb tudományokat.
  • Elméleti alapja a kvantumfizika és a gyógyászat.
  • A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.
  • A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet.
  • A tesztelési eredmények nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A MagnetSpace Quantum készülékkel végzett állapotfelmérésről: A biorezonancia elv felhasználásával információkat kaphatunk testünk egészségi állapotáról. A hullámmaszázsról: Nyirok masszázs terápiával ez a többszörösére fokozható. Így fokozodik a méreganyagok felszabadulása és kiürülése, illetve mobilizálódnak a zsírdepók és mérséklődik a cellulit is

Fontos

Beváltható: 2016.06.08.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben: timiforever@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére